Home » #ilovememessut

#ilovememessut

by Iida Åfeldt

DSC_0129.JPG

Eilen oli ensimmäinen messupäivä ja ihmisiä tuntui olevan heti jo aamusta asti liikkeellä. Tänään lauantaina voi olla melkoista tungosta! Eilen ehdin mukavasti kierrellä ja tänään on tarkoitus jatkaa, sillä muutama juttu jäi vähän mietityttämään. Lisäksi ajattelin tänään mennä kuuntelemaan paneelia Ajatusten, tunteiden ja alitajunnan vaikutus mieleen klo 12.30 (Hyvän olon lava, halli 6) ja Liikunta: lisäkourmitus vai energian lähde arjessa?– keskutelua klo 15.00 (Areena, halli 6).

Eilen messuilla ihastutti Boho -kosmetiikkatuotteet. Osasto oli esteettisesti kaunis ja räsymatot ilahduttivat, Boho löytyy osastolta 7h50! Oma suosikki luonnonkosmetiikkasarjani Zuii Organic on myös messuilla. Tuotteet ovat hieman hinnakkaampia Bohon tuotteisiin verrattuna, mutta omaan makuuni parempia. Zuii meikit löytää osastolta 7f60!

Yksi messuilla vaivaamaan jäänyt asia oli Mia Höytö luonnonkosmetiikkatuotteet. Olen toki kuullut ja nähnyt tuotteita aikasemmin, mutten tutustunut lähemmin. Ehkä tuotteiden hinta on vaikuttanut asiaan, sillä mistään edullisimmasta päästä nämä ei ole. Toisaalta kyse on kotimaisesta valmistajasta, joka ilahduttaa. Minua viehätti tuotteiden nimet, on Ihanaa, Säihkettä ja Valoa! Juuri minun kaltaiselle hömpälle suunnattu myyntikikka. Ajatella, kun aamulla saisi sivellä naamaan Ihana-voidetta! Heidän osastonsa, 6f109, on todella kaunis ja käynnin arvoinen!

DSC_0151.JPG

DSC_0135.JPG

Messuilla on ensiesittelyssä Ambronite-ateriasmoothie, joka itseäni kiinnostaa kovasti. Tuotteesta voi lukea lisää täältä! Kyseinen tuote oli tullut tietoisuuteeni jo Briteissä. Kyseessä on siis aterian korvike. Tuote on jauhe, joka sekoitetaan veteen shakerissä. Juuri tälläistä tuotetta olen itse kaivannut, erityisesti matkoille, jolloin voi olla haastavaa löytää omaan ruokavaliooni soveltuvaa ruokaa. Tuote on täysin kehitelty Suomessa ja se sisältää mm. kotimaista mustikkaa ja tyrniä! Ja tämä vihreä jauhe maistui ainakin paremmalta kuin yksikään oma vihersmoothieni! Löydät Ambronite superaterian löydät osastolta 7n61!

DSC_0148.JPG

Se minkä takia menen tänäänkin messuille on ehdottomasti Pure Hero. Tuo turkulainen täysin vegaaninen ja raakaruokaan keskittynyt keidas, joka tarjoaa herkkujaan messuilla Foodinin osastolla 6e71, jossa myös maistiaisia Foodinin raakasuklaa uutuuksista! Toki ihania erityisesti raakaherkkuja messuilla saa monesta muutakin osastosta kuten CoCoVi, Green Street ja Puhdistamo sekä Rawa, joka toimii Ekokauppa Ekolon yhteydessä!

Mukavia messuja!

-Iida

 

kommentoi postausta