KAUPALLINEN YHSTEISTYÖ DANEROLLES
Ystävänpäivä on tulevana sunnuntaina ja halusin sen kunniaksi tehdä jotain helppoa ja hyvää! Niin syntyikin Danerolles Croissants Classic taikinasta vegaanisia kinuskicroissantteja kauravispillä ja mansikoilla.
Nautin suuresti, kun saan ilahduttaa ystäviäni ja läheisiäni. Tulen itse niin hyvälle mielelle! Eikä vain ystävänpäivänä, vaan muinakin päivinä. Minusta on ihanaa tehdä ruokaa ystäville, kutsua ystäviä aamupalalle tai viedä herkkuja yllätyksenä oven taakse. Parasta on pienet, arkiset ilon aiheet, jotka piristää itseä ja toista! Ja ne juuri saavat valtavasti hyvää mieltä aikaan.
Tänä viikonloppuna ajattelin viedä näiden kinuskicroissanttien aineet muutaman ystävän ovelle, he saavat sitten itse loihtia herkut vaikka ystävänpäiväbrunssille niistä!
Danerolles Croissants Classic taikinaa on todella helppo käyttää! Taikina soveltuu helposti makeisiin ja suolaisiin leipomuksiin. Ideoita resepteineen löytyy Danerollesin verkkosivuilta. Tuoretaikina poksautetaan auki purkista ja se on heti valmis käytettäväksi.
Leikkasin taikinan valmiina olleiden viivojen mukaan ja käärin kolmiot rullalle croissanteiksi. Paistoin ne uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Taikina ei itsessään sisällä eläinperisiä ainesosia, joten se sopii hyvin vegaaneillekin. Tein viillon valmiiksi paistuneihin croissantteihin ja täytin ne kinuskilla, vaahdolla ja mansikoilla. Alta voit katsoa tarkemman ohjeen!
Danerolles taikinaa on valmistettu jo vuodesta 1974 ja se tehdään Ranskassa. Vähän kun saisi palan Pariisia kotiinsa, kun uunista leijailee tuoreiden croissanttien tuoksu! Taikinaa on saatavilla laajasti K- ja S-kaupoista. Se on kylmässä säilytettävä tuote, eli löytyy kaupan kylmähyllyltä
KUVAT: Pinja Mitrovitch
8 kommenttia