Tämä kuvan lohipasta on yksi nopein ruoka, jota olen viimi aikoina valmistanut. Ja tykkään siitä ihan valtavasti! En vain siksi, että se on nopea ja helppo. Tämä gluteeniton ja maidoton, mutta toki tähän voi halutessa käyttää itselle sopia tuotteita. Lisäksi käytän ohjeessa valmiiksi savutettua kirjolohta, jonka vuoksi tässä ei tarvitse kuin keittää pasta ja paistaa sipulit. Muuten kaikki vain sekoitetaan yhteen. Toki kalan voi itse valmistaa tai käyttää muun kalaruuan ylijäämät tähän ruokaan.
LOHIPASTA (G & M)
4 annosta
n. 300 g gluteenitonta tagliatella pastaa (tesco free from/semper)
n. 300 g savustettu kirjolohta
1 omena
1 punasipuli
1 prk Oatly iMat Fraiche kermaa
tilliä
suolaa, pippuria, öljyä
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Viipaloi sipuli ja paista sipulit paistinpannolla tilkassa öljyä.
- Kuutio omena, halutessasi paisto omenoita sipulien kanssa paistinpannolla. Niihin tulee kivaa väriä ja pehmenevät.
- Pilko kourallinen tilliä.
- Sekoita valmiin pastan joukkoon kaurakerma, mausteet, lohi, sipulit, omenat ja tilli. Tarjoile <3
-Iida
5 kommenttia
Kiva! Joo mä tykkään tästä ja ite juurikin aina oon tykäänyt suolasen ja makeen yhdistämisestä, jonka takia toi omppu on aika jees tässä:) muttei varmasti kaikkien makuun!
Niin.. En tiedä, miksi omena pastassa herättää minussa näin oudoksuntaa, kun itsekin tykkään esim makeasta ananaksesta suolaisessa pitsassa. Enhän tietysti voi aivan varmaksi kokeilematta tietää, tykkäisinkö tästä lohipasta-omena yhdistelmästä vai en. Ehkä pitäisi kuitenkin ihan kokeilla ?Eihän sitä tarvitse enää toiste kokeilla, jos ei ole mieleen! :)
Voi että! Olipa todella kiva kuulla! Ja todella toimii myös illallisella, eikä tosiana tarvii käyttää kauheesti aikaa lumotakseen vieraat. Hyvä viini vaan kylkeen ja niitä sieltä varmasti löytyy :)