Työskentele kanssani

Olen kirjoittanut Iidan matkassa blogia vuodesta 2015 lähtien.

Vuosien saatossa siitä on tullut yksi Suomen suosituimmista perheblogeista.

Nykyään työllistänkin itseni perhevaikuttajana. Pääasialliset kanavani ovat tämä Iidanmatkassa -blogi, Instagram ja Facebook

Blogissani on kuukausittain noin 180 000 sivunäyttöä ja 45 000 yksittäistä lukijaa. Instagramissa minulla on noin 30 000 seuraajaa. Tavoitan Instagramissa viikottain yli 50 000 tiliä ja näyttökertoja kertyy 1,5 miljoonaa viikottain. Kauttani voi tavoittaa pääosin suomalaisia 25-55-vuotiaita naisia, niin perheellisiä kuin yksineläviä sinkkuja. Seuraajani ovat sitoutuneita ja todella aktiivisia. Minulle on tärkeää olla vuorovaikutuksessa heidän kanssa ja panostan siihen työssäni. Heitä kiinnostaa ruoka, arkiset vinkit, perhe-elämä, vastuulliset valinnat ja hyvinvointi. 

 

Suunnittelen kaupalliset yhteistyöt aina asiakkaan kanssa yhdessä. Nautin sisältöjen suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Toteutan sisällöt omaleimaisella tyylilläni ja minulle on tärkeää, että suosittelemani palvelut ja tuotteet sopivat sisältöihini ja omiin arvoihin. Lähetän sisällöt asiakkaalle esikatseluun ennen julkaisua sekä raportoin tulokset julkaisun jälkeen. Merkitsen mainokset ja saadut tuotteet/palvelut asianmukaisesti. 

Suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus juuri sinun yritykselle. Lähetän mediakorttini pyydettäessä. 

 

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanavissani, otathan yhteyttä [email protected]

0 +
Sivunäyttöä blogissa/kk
0
Yksittäistä lukijaa/kk
0
miljoonaa näyttökertaa Instagramissa /viikko
0
Instagram seuraajat