Iida Åfeldt

Tervetuloa blogiini!
Kiva, että olet löytänyt tänne. Olen kirjoittanut Iidan matkassa blogia vuodesta 2015. Blogi on pala elämääni ja sitä kautta pääset matkaani mukaan. Olen pitkän uran sinkku, itsellinen yksinhuoltajaäiti ja suurella ylpeydellä varhaiskasvatuksen opettaja.

Blogissani kerron yksinhuoltajuudesta, sinkkuudesta, perhe-elämästä ja arkeni tapahtumista. Toisinaan jaan vinkkejä hyvistä lastenkirjoista, kerron kirppislöydöistä tai otan kantaa varhaiskasvatuksen teemoihin. Pyrin aitoon ja helposti samaistuttavaan kerrontaan. Kerron elämästäni rehellisesti sellaisena kuin se on kaikkine tunteineen.

Miellän itseni iloisena ja elämänmyöteisenä nuorena naisena, joka yleensä nauttii äitiydestä. Rakastan kauniita asioita ympärilläni ja rakastan teatteria. Vaaleanpunainen on lempivärini ja hiuksiani ei ole koskaan värjätty. Silitän vaatteeni, sillä en kestä ryppyjä ja kotona on aina oltava leikkokukkia. Aamupala on inspiraationi ja hyvä kahvi aloittaa päivän. En voi elää ilman sushia! Sellainen minä olen lyhyesti, iloinen ja täynnä elämää kaikkine sen tunteineen.

Postaukseni voit lukea tai kuunnella, äänitän suuren osan teksteistäni kuunneltavaan muotoon!

Lisää minusta näissä postauksissa: