Home » 8 outoa tapaa

8 outoa tapaa

by Iida Åfeldt

DSC_1060.JPG

  1. Juominen pillillä. Juon kaikkea pillillä. Osaan toki juoda ilman pilliä, mutta silloin en saa edes lasillista vettä juotua. Juon paljon enemmän päivän aikana, jos juon pillillä vettä. Minulla on pillillä varustettuja juomapulloja ja lasinen kestopilli kotona. Vierailut ja ravintolareissut ovat erikseen ja toki en kaikkialla vain kehtaa juoda pillillä. Lasista juodessa juon aika hitaasti ja lähipiirin mukaan imen lasin reunaa, jolloin välillä kuuluu outo ääni. Tosi tilanteissa joudun kiinnittämään todella paljon huomiota tähän tapaan.
  2. Kaksihaaraiset. Aamuisin saatan istua vessanpöntön kannella kynsisakset kädessä ja etsiä hiuksista kaksihaaraisia. Siinä voi mennä helposti puolituntia ja havahdun olevani taas myöhässä aikataulusta. Saatan sortua myös muina hetkinä etsimään kaksihaaraisia. Usein silmäni jo kipeytyvät, kun olen tuijotellut niillä hiuksia. Äitini on kahdesti leikannut pitkät hiukseni lyhyiksi, jotta en ylttäisi etsimään niitä.
  3. Hiusten harjaus. Minun on ihan pakko harjata hiukset aina ennen nukkumaan menoa ja nukkua hiukset auki. Tuntuu, että hiustenkin pitää saada yö levätä. Jos ne ovat kiinni, kuinka ne lepäävät? Ponnari vaan kiristää niitä.
  4. Lentokoneessa nukahtaminen. Nukahdan aina lentokoneessa. Ei tarvitse ollu kuin matka Tukholmaan tai Rovaniemelle, niin olen ehtinyt ottaa unet ja herään laskeutumisvaiheessa. Sellainen tasainen hurina saa nukahtamaan ja hereillä pysyminen on vaikeaa. Nukahdan viimeistään silloin, kun otan lehden tai kirjan käteen.
  5. Kukkien ostaminen. Harvoin raaskin ostaa itselleni kukkia. Tykkään viedä kukkia ystäville viemisinä. Itselle ostan kukkia vain, jos koti on siivottu. Sotkuiseen kotiin ei vain voi tuoda kukkia. Parasta on ostaa kukat viikonloppuisin siivouksen jälkeen.
  6. Takin säilytys lattialla. Tullessani töistä, riisun takin ja jätän sen aina lattialle, sillä “olen kohta kuitenkin lähdössä jonnekin”. Itseäni se ei häiritse, sillä aika usein lähdenkin salille tai kävelyllä ja tarvitsen takkia pian, jolloin se on helpompi ottaa lattialta kuin kaapista. Asuessani äidilläni, tapa oli aiheuttaa äidille hermoromahduksen.
  7. Herkkujen syönti keskiyöllä. Paras aika syödä herkkuja on keskiyö, jolloin syötyjä herkkuja ei voi laskea edelliseen eikä tulevaan päivään. Ne katoavat, ei ole kummankaan päivän puolella. Jos olen hereillä viikonloppuisin keskiyöllä, se tietää herkuttelua hyvällä omatunnolla.
  8. Ostosten jakaminen. Jaan ostoksia eripäiville, jolloin niihin kuluva summa tuntuu pienemmältä, kuin se, että ostaisi kaiken kerralla. Sama pätää niin ruoka kuin vaateostoksiin. Jos shoppailee kerralla paljon, tuntuu se aika kovalle kirpaisulle, mutta jos ostokset jakaa, tuska on pienempi.

Samaistutko johonkin tapaan? Onko sinulla joku tapa, jota muut pitävät outona?

-Iida

6 kommenttia

Suttastiina 13.2.2017 - 08:47

Heti eka kohdasta alkoi soida päässä tämä Tekramütischin “Pillillä pullosta”:

https://www.youtube.com/watch?v=katE-g-WuEs

Ja todellakin – kukat kuuluvat siivottuun kotiin!

Vastaa
Iidaafel 14.2.2017 - 17:36

Haha, kiitos kommentista ja huh mikä biisi 😀 Saa nähdä kauanko juon vielä pillillä pullosta 😉 Hauska!

Vastaa
JanikaHa 13.2.2017 - 13:12

Minäkin juon vettä pillillä aina kun mahdollista, useimmiten kotona. Sillä tavalla vettä tulee juotua enemmän. 🙂

Vastaa
Iidaafel 14.2.2017 - 17:34

Mahtavaa, että joku muukin! Samaa mieltä 🙂

Vastaa
essikaisa 13.2.2017 - 19:32

Hihii tuo 7!! 😀

Vastaa
Iidaafel 14.2.2017 - 17:33

Niinpä, hyvittää jopa itseä nämä omat tavat 🙂

Vastaa

kommentoi postausta