Home » Arki-iltojen lämmittäjä

Arki-iltojen lämmittäjä

by Iida Åfeldt

CSC_1146.JPG

Hieman on harmaata ja huomaan hakevani joulu -tunnetta. Toki saan työsuhde-etunani laulaa joululauluja päivittäin. Mustaan joulukuuhun tarvitaan valoa ja voimaa. Joulu -tunteen nostattamiseen olen ottanut erilaiset maut ja mausteet käyttöön. Jostakin se joulu -tunne on taijottava! Juon jouluista kahvia lisäämällä kardemummaa suodatinpussiin kahvinpurujen joukkoon, ripottelen kanelia joka paikkaan, puuroon ja banaanin päälle. Töissä lasten kanssa joulukalenterista paljastuu päivittäin jouluisia mausteita, joita nuusketellaan ja maistellaankin.

CSC_1147.JPG

Maustellahan on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia ja sen takia olinkin melko innoissani Loov -merkin jouluisista yrttijuomista. Nämä jos mitkä tuovat joulufiilistä ja lämpöä sateiseen joulukuuhun. Yrteistä valmistetut glögi -juomat ovat kyllä todellisia hyvänmielenjuomia! Kyllä näitä juo paljon mielummin kuin tiivisteistä valmistettuja sokeri glögejä. Loov Glögit ovat luomua ja pakattu lasipulloihin, mikä on mahtavaa!

CSC_1149.JPG

Glögit ovat ihanan makuisia molemmat. Ne ovat sisällöltään erilaiset, mikä tietysti vaikuttaa makuun. Luomu Metsämustikka-mustaherukka Glögi sisältää kahdeksaa yrttiä yrttiä, inkivääriä, muskottipähkinää, kanelia, muskottikukkaa, mausteneilikkaa, maustepippuria, tähtianista ja kardemummaa. Glögi tuo lämpöä kehoon, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa vastuskykyä ja tasapainottaa elimistöä. Luomu Suokarpalo Glögi sisältää  viittä yrttiä, kanelia, kardemummaa, tinjamia, vaniljaa ja katajanmarjaa. Se ehkäisee vilustumista, lämmittää ja puhdistaa kehoa. Suokarpalo Glögi on ihanan makuinen ja vanilja tuo siihen pehmeyttä. Metsämustikka-mustaherukka Glögi muistuttaa maultaan enemmän perinteistä glögiä.

CSC_1150.JPG

Ihanat luomu glögit arki-iltojen lämmittäjäksi mutta sopivat myös flunssan hoitoon ja keventämään oloa, jos jouluna tulee liikaa syöpöteltyä!

Ihanaa iltaa!

-Iida

 

*Loov -glögit saatu Ruohonjuuresta

kommentoi postausta