Home » go with the glow

go with the glow

by Iida Åfeldt

CSC_1534.JPG

Kaunis, kuulas ja sileä iho on yksi parhaita asioita minussa. Kasvojeni iho on aina ollut todella hyvä eikä minulla kovin montaa finniä ole elämäni aikana ollut. Tästä saa kyllä olla kiitollinen. Kaunis ihoni on saanut kehuja lähipiirissä jo ihan nuoruudesta saakka. Olen punatukkainen, joka vaikuttaa myös ihooni. Se on ohut, kesäisin se saa pisamia ja palaa herkästi, talvella se kuivuu herkästi ja tarvitsee paljon hoitoa.Se on väriltään vaalea ja kuulas. Vaikka olen vielä nuori, on minulla kuitenkin jo näkyviä ryppyjä. Ohut ihoni on kärsinyt liian monet palamiset kesäisin kun en ole ottanut sen suojaamista vakavasti. 

Nuoruudessa muistan kuinka en juuri tarvinnut hirveää meikki kerrosta, sillä ihossani ei ollut peitettäviä virheitä. Sipaisu puuteria on aina riittänyt. Toki tuli ikä, jolloin sitä meikkiäkin oli laitettava naama täyteen. Muuttaessani ruokavalioni suuntaa reilu neljä vuotta sitten puhtaampaan ja terveellisempään, aloin muuttamaan myös meikkilaukkuni sisältöä. Luonnonkosmetiikka alkoi tuntua oikealta suunnalta. Toki moni luonnonkosmetiikan tuote ei täysin vastannutkaan aiemmin käyttämiäni tuotteita ja meni pitkään kunnes itselle täydelliset tuotteet löytyivät. Yksi uusi löytyi juurikin vasta, Laveran Illuminating -silmänympärysvoide.

CSC_1527.JPG

Kauniin ja hehkuvan ihon salaisuus ei toki ole ainoastaan tuotteissa. Iholla näkyy kaikki syömämme. Kun itse voin huonosti ja vatsani vointi vain paheni ennen muutostani, niin leukaani ilmestyi paljon finnejä. Se järkytti, sillä minulla ei juuri finnejä ole ollut. Finnit leuan alueaalla kertovat kuitenkin suoliston huonosta kunnosta, joka oli selvästi yhteydessä vatsaoireisiini. Ja tottakai runsas veden juonti on yhteydessä ihon hyvinvointiin, se ravitsee ihoa. Hyvä olo ja hymy kasvoilla tuovat ihoon lisää hehkua. Viimeisen kuukauden aikana kun olen löytänyt enemmän itsestäni, oivaltanut ja oppinut, niin olen ollut tyytyväisempi itseeni. Onnellisuus ja parempi olo on näkynyt, sillä joulun aikaan sukulaisilla käydessä, sain useita kommenteja ihooni liittyen. Sukulaisnaiset olivat kovin kiinnostuneita käyttämistäni meikeistä. Aloitin kuukausi sitten käyttämään Laveran Illuminating -silmänympärysvoidetta ja Flow kosmetiikan Seabuckhorn & Lingonberry -kasvovoidetta. Ja uskon näiden tuotteidenkin olevan osa syy ihoni saamasta huomiosta.

csc_1531.jpg

 Cosmopolitan Beauty Awards valitsi Laveran Illuminating -silmänympärysvoiteen vuoden 2016 luonnonkosmetiikka tuotteeksi. Voiteella on kevyt koostumus ja sisältää helmiäispigmenttejä, jotka heijastavat valoa kauniisti ja kosteuttavat ihoa. Silmänympärysiho näyttää valoisammalta ja hehkuu. Tuote imeytyy nopeasti ja on ihanan kevyt levitää. Vaikka voide saa silmät ja silmänympärysihon säteilemään, tulos on silti luonnollinen. Voide sisältää luomukofeiinia, joka tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Itselleni on tärkeää, että tuote on luonnonmukainen, sisältää luonnollisia ainesosia ja eteerisiä öljyjä. Olen ollut vähän huono käyttämään silmänympärysvoidetta, vaikka sen käyttäminen olisi suositeltavaa heti kuin aloittaa meikkaamisen. Silmänympärysiho on ohutta ja tarvitsee suojaa. Minulla on näkyviä ryppyjä ja koen, että tämä voide on tasoittanut ihoani ja ennen kaikkea antanut kosteutta, jota näin talvella ihoni tarvitsee.  Voide sisältää myös hyaluronihappoa, jolla on anti-age vaikutuksia.

csc_1529.jpg

Flow kosmetiikan Seabuckhorn & Lingonberry -kasvovoide on ihana kotimainen luonnonkosmetiikka tuote. Tämä tuoksuu luonnolle, metsälle. Tätä levittää kasvoilleen hyvällä mielellä, ihanaa kotimaista kosmetikkaa, ruusun tuoksua, eteerisiä öljyjä, tyrniä ja puolukkaa. Voide on suunniteltu erittäin kuivalle ja herkälle iholle, eli juuri meille pohjoismaalaisille sopiva. Omasta luonnostamme löytyy meidän ihonhoitoomme sopivat ainesosat. Laveran silmänympärysvoiteen tavoin tämäkin voide sisältää luonnollista hyaluronihappoa, joka vaikuttaa positiivisesti ihon elastisuuteen ja auttaa sitä säilyttämään nuorukkuutensa. Olen ollut kasvovoiteeseen tyytyväinen, sillä voin tuntea ja haistaa siitä luonnonmukaisuuden, jolloin sitä levittää kasvoilleen ilolla. ihoni on kuiva, ja voide on sitä kosteuttanut ja ravinnut öljyillään. Voide on myös öljyisyyden takia hyvin riittoisaa. Iho on ollut kimmoisa ja tämän päälle on ollut hyvä levittää meikkivoidettani.  Tätä myydään vain Kampin Ruohonjuuressa ja on käytössä Kampin Ruohonjuuren kauneushoitolassa.

CSC_1533.JPG

Omaan ihonhoitooni aamuisin kuuluu runsas kasvojen huuhtelu vedellä, Flow kosmetiikan Seabuckthorn & Lingonberry -kasvovoiteen levitys kasvoille ja kaulalle, Laveran Illuminating -silmänympärysvoiteen levitys silmänympärysiholle. Kasvovoiteen imeydyttyä levitän käsin Madaran Moon Flower värivoidetta, joka tuo ihoon sävyä ja valoa. Tämä on ihanan kevyt vaihtoehto meikkivoiteille, sillä värivoide saa värinsä luonnonkasviväreistä ja mineraaleista. Se häivyttää ihovirheitä ja luo säteilevän hehkun. Ehdoton oma suosikki tuotteeni, vaikka ensimmäisellä kerrrallani irvistin, niin kamalalta voide tuoksui, ihan kuin sammalta olisi levittänyt. Tämä sopii omalle iholleni, sillä se on muutenkin hyvä. Tämä on minulle riittävän peittävä, tuo sävyä, valoa ja saa kasvot säteilemään. Tämän päälle sudin kabukilla Zuii -kosmetiikan kukkaismeikkipuuterin sävyä Creme, joka on suunniteltu skandinaaviselle iholle. Ihana kukkaispuuteri lisää hehkua. Poskille Zuii -kosmetiikan kukkaisposkipunaa, huulille kookosöljyä ja hymy. Siinä on hehkuvan ihon salaisuus!

 

Ihanaa päivää!

-Iida

 

*Kuvien tuotteet saatu Ruohonjuuresta

 

 

 

kommentoi postausta