Home » Hyvää huomenta

Hyvää huomenta

by Iida Åfeldt

hZNxxQS.jpg

M2gI9hE.jpg

Hyvää huomenta juuri sinulle tähän aamuun!On keskiviikko ja kaksi yötä perjantaihin! Tosin jatkuvan perjantain odottelu on melko ikävää, elät vain odottaen viikonloppuja, vaikka juuri nytkin voi olla hyvä aamu ja hyvä päivä odottamassa. Viikonloput nyt vaan on niin ihania, nämäkin kuvat ovat viime viikonlopulta. Elämä tuntuu aamuisin ihanalta, jos unohdetaan se kamala kevätväsymys ja kellojen siirto, joka ärsyttää vielä keskiviikkonakin. Näiden asioiden takia sängystä nouseminen vie tunnin ja pilkin pitkin päivää, josta työkaverit huomauttavat. Elämän ihanuus ja kevään valo saavat lopulta kuitenkin ylös sängystä. Mitä enemmän elämää ajattelen, sitä valoisampana sen nään ja sitä valoisammaksi elämäni sisältö muuttuu. Ajatuksesta se kaikki lähtee jo aamulla! Lisääntynyt valo tekee energisemmäksi. On vain niin paljon helpompi olla täynnä iloa. Valo ihan tutkitusti nostattaa mielialaa ja energiatasoja. Kevät on ihanaa aikaa, keho kuin herää luonnon lailla henkiin. On myös aika vaikea olla hymyilemättä. Kevät hurmio on syttynyt!

Kyse ei ole nyt positiivisuuspaskasta. Yllättävän vähän sitä paskaa sattuu, kun sitä ei pelkää, eikä odota turhaan. On rohkeaa uskaltaa iloita silloin, kun asiat ovat hyvin. Kevät voi laittaa rakastumaan, rakastu kunnolla ja estoitta. Älä pelkää mahdollista pettymystä etukäteen. Silloin olet koko ajan vähän varuillasi, jolloin et anna itsellesi lupaa iloita koko keholla ja solulla. Elä kevään hurmiossa omaa ihanaa elämääsi ja katseli kaikkea sydänlasien läpi. Kulje jokaisesta mahdollisesta lätäköstä, ojan kautta ja riuhdo jokaista ovea. Luota elämään ja sen voimaan huolehtia ja kannatella sinua. Anna ilolle tilaa elämässäsi.

Juuri nyt kaikki on hyvin, juuri niin hyvin kuin tässä tilanteessa voi olla.  Keitä puurot ja pyydä ystävä aamiaiselle, vietä kokonainen päivä yökkärissä, juo kahvia sängyssä ja hullaammu omasta elämästäsi. Jos tämä ei ole realistista, vaan olet menossa töihin, kuten minäkin, niin sulje silmät ja nauti auringosta. Jätä murheet myöhemmäksi.

Toivon tähän keskiviikkoon kaikkea hyvää, toivottavasti voit hurmioitua elämäsi keväästä. On ihan ok kikatella omalle hullulle elämälleen fillarin selässä. On ihan ok aloittaa jäätelön syönti kevätyönä kävelylenkillä. Anna auringon lämmittää !

-Iida

0FRoVHT.jpg

AxV5ytR.jpg

 

kommentoi postausta