Home » Hyvää iholle

Hyvää iholle

by Iida Åfeldt

CSC_1399.JPG

Syksy näkyy heti omalla ihollani. Minulla on herkkä ja hyvin kuiva iho. Myönnän myös olevani hyvin laiska hoitamaan sitä. Käyn suihkussa usein, joskus kaksikin kertaa päivässä, ja se kuivuttaa ihoani lisää. Usein en kiireessä jaksa alkaa rasvailemaan. Rasvat myös kuivuvat hitaasti eikä aina ole aikaa jäädä odottelemaan, vaan vaatteet on saatava päälle pikapuoliin.  Kuiva kausi alkaa kuitenkin jo syksyllä ja jatkuu reippaasti kevääseen asti. Ihon hoidon merkitys korostuu itselläni erityisesti talvella, jolloin huonosti hoidettu iho kuivuu ja pahimmassa tapauksessa iholle tulee kuivia punakoita läiskiä, jotka kutisevat. Työssäni kädet joutuvat myös koville ja joudun pesemään niitä usein. Jatkuva peseminen kuitenkin kuivattaa ihoa ja harvoin käsirasvaa on siinä saatavilla. Käsirasvat unohtuvat aina käsilaukuja ja kassien pohjalle.Töissä rasvan käyttökin tuntuu turhalta, sillä hetihän rasva lähtee kun kädet pitää pestä uudelleen! Kuivat kädet tuntuvat kuitenkin inhottavilta ja haavoja tulee herkästi.

CSC_1401.JPG

Hyvän rasvan löytäminenkin on joka vuotinen juttu. Rasvan tulee sopia herkälle iholle, erittäin kuivalle iholle ja imeytyä nopeasti. Ihoni reagoi myös voimakkaille tuoksuille, enkä voi sellasia arkena työni takia käyttää. Tahdon myös käyttämieni ihonhoitotuotteiden olevan mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia. Kaikki mitä laitamme ihollemme, vaikuttaa hyvinvointiimme, sillä iholta kaikki imeytyy kehoomme. Ihon tehtävä on kuitenkin suojata kehoamme. Itse haluan huolehtia ihostani mahdollisimman hyvin, sillä se vaikuttaa koko kehooni. Luonnollisissa tuotteissa suurin osa raaka-aineista tulee luonnollisista aines-osista, jotka iho tunnistaa ystävikseen. Kaikki syömämme ja iholle laittamamme asiat vaikuttat meihin. Tottakai lounnonmukaiset tuotteet ovat usein myös vegaanisia ja ympäristöystävällisempiä, joita pidän tärkeinä asioina.

CSC_1397.JPG

Sain Ruohonjuurelta (http://kauppa.ruohonjuuri.fi/) Weledan (http://www.weleda.fi/) herkälle ihollolle tarkoitettuja tuotteita testattavaksi. Viimein tuntuu siltä, että ehkä se oikea tuote olisi nyt tässä.

CSC_1405.JPG

Mateli-käsivoide imeytyy nopeasti ja jättää kädet pehmeiksi pitkäksi aikaa. Rasva on riittoisaa ja itse olen saanut siitä pitkäaikaisen avun, eikä kädet heti kuivu uudelleen.

CSC_1395.JPG

Weledan Manteli vartaloemulsio on tarkoitettu herkän ihon tarpeisiin. Se tuoksuu ihanasti mantelille, mutta tuoksu ei ole liian voimakas. Rasva levittyy helposti ja kuivuu nopeasti. Se lupaa vahvistaa ihon luonnollisia suoja-ominaisuuksia. Ihastuin tuotteeseen, sillä se jättää iholleni ihanan hehkun. Toinen ihastumisen asia on rasvan pakkaus. Luonnollisesti pakkaus vaikuttaa käyttömukavuuteen ja tässä rasvaa ei lorahda turhan paljon! Pumppu pakkaus on ihana!

CSC_1403.JPG

Mitä tuotetta itse suosittelet? Mikä pitää sinun ihosi hyvänä?

-Iida

Blogi löytyy myös facebookista, bloglovinista ja instagramista!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14443485/?claim=ay8p5du8tu8″>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

2 kommenttia

kukka 4.10.2015 - 15:30

Ja Weledan tuotteita EI ole testattu eläimillä, sekin on tärkeää! 🙂

Vastaa
Iidaafel 4.10.2015 - 15:39

Hyvä huomio! Se todella on tärkeää ja vaikuttaa ainakin omaan ostopäätökseen!

 

Vastaa

kommentoi postausta