Home » Jotain uutta

Jotain uutta

by Iida Åfeldt

Kesä päättyy ja syksy alkaa. Syksy tuo mukanaan aina tunteen jostakin uudesta. Jo lapsena syksyn tulo jännitti, se tiesi koulun alkua. Uudet vaatteet, reppu ja uusi luokka-aste. Aikuisena sama tunne toistuu. Lomien jälkeen on mukava palata arjen rutiineihin, mutta hieman jännittää. Mielen täyttää odotus jostakin uudesta ja tuttujen rutiinien lisäksi alkaa kaivata jotakin uutta elämäänsä.

Omalla kohdallani tämä syksy on tuonut paljon uutta ja muuttanut omaa elämää. Keväällä en olisi uskonut olevani tässä, seisovani jaloillani ja olevani vielä onnellinen. Päätin aloittaa täysin uuden blogin. Kolme vuotta jo kirjoitettuani, halusin aloittaa alusta ja tyylin enemmän kuvaamaan tämän hetkistä minua. Päätin myös muuttaa, lähdin pois vanhoista maisemista, täysin toisaalle Helsinkiä kuin ennen. Olen opetellut uudet reitit ja ympäristön. Aloitin myös uudessa työpaikassa.

image.jpg

Syksyssä on paljon uutta ja uusia alkuja. Joskus muutos pelottaa liikaa, jolloin toiveilleen ei uskalla tehdä mitään. Joskus on uskallettava päästää vanhasta, jotta voi saada jotain uutta. Vanhasta irti päästäminen myös puhdistaa, koskee se sitten mitä tahansa. Joskus asia, jota nyt on vain aina tehnyt, ei annakaan enää mitään. Jos ei nyt, niin koska? Olen kysynyt itseltäni.

image.jpgimage.jpg

Toivotan lämpimästi tervetulleiksi kaikki vanhat ja uudet lukijat! Olen oman elämäni muutoksessa, josta haluan jakaa muille ja kertoa vinkkejä. Olen terveellisen, viljattoman ja maidottoman ruoan ystävä ja tarjoan varmasti reseptejä. Muutamia vuosia sitten painoa oli 20 kiloa enemmän kuin nyt ja liikunta on nykyään jokapäiväinen nautinto. Näin todella voi tapahtua ja siitä varmasti lisää! Tällä hetkellä haluan voida henkisesti paremmin ja kuunnella oman kehon viestejä.

-Iida

kommentoi postausta