Home » Kukkia kasvoille

Kukkia kasvoille

by Iida Åfeldt

CSC_2212.JPG

Zuii -meikit on tullut jäädäkseen omaan meikkipussiini. Tutustuin niihin ensi kertaa viime syksynä, kun meikit saapuivat Ruohonjuureen. Olin jo lukenut niistä ja kuullut huhuja, etä kyseessä olisi parasta luonnonkosmetiikkaa. Zuii Kukkaismeikkipuuteri on suosikkini, josta en halua enää luopua. Vaikka hinta ehkä hirvittää, niin tuote on riittoisa ja itse olen käyttänyt samaa tuotetta nyt neljä kuukautta ja vielä mennään. Zuii on ammattitason värikosmetiikka sarja, jonka luonnonmukaiset ainesosat huolehtivat samalla ihosta. Huikean tason huimaa juurikin siitä, että tuotteet ovat erittäin pysyviä ja niissä on ruunsaasti pigmenttiä. Kauneustoimittajat valitsivat Zuii -meikit  vuoden 2015 kauneuspilkuksi. Valintaa perusteltiin mm. sillä, että tuote on luomu sertifioitu, se on saanut huulituotteistaan erityisesti kehuja ammattilaisilta ja sarjaa on ollut helppoa lähestyä sen raikkaiden ja modernien sävyjen ansioista. Yhdyn tähän kaikkeen ja vaan iloitsen näiden tuotteiden löytämisestä! Tuotteet antavat sellaista yleellisyyden tuntua, pakkaukset muistuttavat kaikkien upeimpien kosmetiikkamerkkien pakkauksia, sisältö vain on vielä parempi! Tuote- ja värivaihtoehtoja on kyllä jokaiselle!

Sain Ruohojuuresta testattavaksi muutaman tuotteen, joista kerron tarkemmin.

CSC_2220.JPG

Zuii Volume Mascara Granite on vegaaninen ja luonnonmukainen ripsiväri. Olen kokeillut todella todella monia luonnonkosmetiikan ripsivärejä, enkä löydä etsimääni.  Ei luonnonkosmetikka saa sellaisia ripsiä aikaan kuin synteettinen ripsiväri. Ehkä se olisi vain hyväksyttävä. Zuii Volume Mascara kuintenkin luo tuuheutta ja volyymiä ripsiin, mutta sitä tulee levittää muutama kerros. Ripsiväri on todella hyvä, mutta silti halauaisin löytää vielä paremman ja saada vielä näyttävämmät ripset. Laitan lähiaikoina myös kuvia meikistä, jossa ripsiväri on käytössä. Iso plussa ripsivärin hoitavista ominaisuuksista! Volume ripsiväri sisältää ripsien kasvua stimuloivaa mehiläisvahaa, D ja E-vitamiinia sekä ruusuöljyä, joka kosteuttaa ripsiä. Tämä pysyi erittäin hyvin, kesti tuulet ja tuiskut ja tarvitsee hyvän meikinpoistoaineet, pelkällä vedellä ei lähde hyvin.

Zuii huultenrajauskynä Nude on ihana! Ja erityisesti tämä Nude sävy, sillä sitä voi hyvin käyttää monen värisen huulipunan kanssa. Sävy oli niin omien huulieni värinen, että rajaus oli melko huomaamaton, mutta jätti siistin jäljen ja helpotti huulipunan levitystä ja teki lopputuloksesta siistin näköisen. Tällä saa aikaan lämpimän ja luonnollisen huulimeikin, joka on eniten minulle se oma juttu ja sopii arkiseen työlookkiini. Rajauskynä sisältää auringonkukka-, avokado- ja jojobaöljyä sekä karitevoita, jotka hoitavat ja suojaavat huulia.

CSC_2218.JPG

Zuii huulipana sheer stick Daisy on oranssinpunainen sävy. Zuii huulipuna sheer stick Bergonia on pinkkiin vivahtava sävy. Kukkaishuulipunat ovat huulia hoitavia, niissä on erittäin kevyt koostumus ja ne tutuvat huulilla miellyttävältä. Nämä huulipunat eivät kuivata huulia vaan huulet ovat koko päivän kostean tuntuiset, mikä on itselleni tärkeää. Hyvin harvoin laitan töihini päiväkotiin huulipunaa, sillä siitä tulee niin laittautunut olo. Nämä ovat ihanan kevyitä ja olen niitä töissä käyttänyt. Erityisesti nämä ihanat sävyt piristävät heti ilmettä ja saa iloa ulkonäköön.

CSC_2214.JPG

Helsingin Kampin Ruohonjuuressa järjestetään maanantaina 7.3. klo 12-18 Zuii-huulipunapäivä. Paikalla on luonnonkosmetiikka-asiantuntija Tiia Tyynysniemi opastamassa huulimeikkiin sekä loihtimassa pikameikkejä! Kannattaa käydä tutustumassa Zuii -meikkeihin samlla ja käydä ilmaisessa pikameikissä!

Zuii-huulipunapäivän kunniaksi arvon blogissani yhden Zuii-huulipunan sävyä Bergonia! Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä tekstiä ja keromalla kokemuksistasi kyseisestä kosmetiikka-sarjasta. Jätä kommenttisi viimeistään 7.3.16!  

CSC_2216.JPG

Lisää voit lukea edellisestä postauksestani, Zuii -nettisivuilta ja Ruohonjuuren nettisivuilta.

*tuoteet saatu Ruohonjuuresta

-Iida

 

11 kommenttia

lottass 20.2.2016 - 10:18

tämä zuii-merkki on tullut kyllä vastaan vähän joka puolella, että sillä lailla tuttu, mutta koskaan en ole käyttänyt. Käytän tosi luonnollista meikkiä ja toistaiseksi meikkivoide, kulmakynä ja ripsari on löytyneet muualta kuin luonnonkosmetiikasta. Muuten käytän ihonhoidossa kyllä luonnonkosmetiikkaa, mutta meikit ei toitaiseksi ole tehneet kovin suurta vaikutusta, harmi 🙁 mutta eiköhän sitäkin asiaa ajeta jossain tuolla laboratorioissa, täytyy vaan antaa aikaa! 🙂

Vastaa
Teija H 27.2.2016 - 10:31

Blogeista kyllä tuttu merkki, mutta en ole koskaan itse käyttänyt ja kuulostaa testattavalta tuotesarjalta.
Itse pyrin käyttämään luonnonkosmetiikkaa, niin paljon kuin mahdollista.

Vastaa
Nansku 6.3.2016 - 16:28

Vaikka en erityisemmin käytäkkään kosmetiikkaa, olisi ihan mahtia päästä testaamaan noita Zuiin hehkutettuja meikkituotteita – jos vaikka kävisi niin, että ihastuisinkin ikihyvikseni! 🙂

Vastaa
Kaisaaa 6.3.2016 - 19:27

Sarja on käytännössä täysin vieras, jokin hämärä mielikuva on siitä, että nimi on muissakin blogeissa mainittu.
Suhtaudun aika skeptisesti luonnonkosmetiikkaan, kaipaan arjessakin laatua ja kestoa.
Ehkä Zuii muuttaisi käsitykseni luonnonkosmetiikasta…

Vastaa
Vierailija 8.3.2016 - 08:41

Itsellä myös samoja ajatuksia. Pitänee rikkoa omia ennakkoluulojaan.

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Vastaa
mmandi 7.3.2016 - 11:05

Olen siirtynyt vegaaniksi noin puoli vuotta sitten ja olen käsitellyt asioita kategoria kerrallaan. Ensin oli tietenkin ruokavalion muuttaminen mutta nyt olen päässyt käsiksi meikkipussin sisällön uusimiseen. Edellisten tuotteiden loppuessa/mennessä vanhaksi olen nyt alkanut etsiä uusia merkkejä shampoosta lähtien, jotka ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia. Tällä hetkellä en omista vielä kuin the body shopin meikkejä, sillä asun kaukana kaikista ihanista erikoiskaupoista (kuten ruohonjuuri) niin en ole saanut vielä tilaisuutta tutustua muuhun luonnonkosmetiikkaan ja netistä tilaaminenkin on aina vähän arvuuttelua sävyjen suhteen. Mutta toivon että meikkipussini sisältö on pian täynnä ihania luonnonkosmetiikkatuotteita!

Vastaa
Aliis 7.3.2016 - 12:28

Zuiilta käytössä aivan ihana Primrose-huulipuna, jossa väri on vahva ja pysyy hyvin. Tuota begoniaa oon katellut seuraavaksi.

Vastaa
Katariina_H 7.3.2016 - 12:42

En ole Zuii-kosmetiikkaa itse vielä kokeillut, mutta kuulostaa hyvältä!

Vastaa
Amalia 7.3.2016 - 15:26

Käytössä on ollut yksi tuote, melko nuden värinen huulipuna ja olen ollut tyytyväinen koska on erityisesti kosteuttava. Myös muut tuotteet kiinnostaa, ehkä uskallan tämän postauksen perusteella kokeilla kukkaismeikkipuuteria 🙂

Vastaa
Ihana Zuii 7.3.2016 - 16:52

Olen käyttänyt zuiin meikkivoidetta ja ripsaria sekä haaveillut huulipunasta. Olisi ihana voittaa sellainen, jotta pääsisin kokeilemaan ja uskoisin ihastuvani, niin hyvää olen siitä kuullut!

Vastaa
Nicolefan 7.3.2016 - 20:45

Ihan uusi tuttavuus? Onko todella näin hyvä? Pyrin luonnon tuotteisiin ja hoitoihin kaikessa eli tämä voisi olla kokeilun arvoinen…

Vastaa

kommentoi postausta