Home » Millä mielin uuteen vuoteen?

Millä mielin uuteen vuoteen?

by Iida Åfeldt

www-2268.jpg

Täytyy yksinkertaisesti sanoa, että olen todella väsynyt. Ja, jos tammikuu ei olisi tullut juuri nyt, en tiedä miten olisin jaksanut eteenpäin.

Tammikuu on kuin lupaus keväästä, lupaus valosta, pidemmistä päivistä ja auringosta. Lupaus siitä, että vauva kasvaa. Ja vauvan kasvu tuo mukanaan suurta toivoa, moni asia toivottavasti helpottaa, kun kuukausia kertyy. Tammikuu antaa lupauksen siitä, että jaksan. Tammikuu antaa intoa ajatella omaa elämää.

Olen aina pitänyt erilaisista taitekohdista elämässä, niin syksystä kuin vuoden vaihteesta. Molemmat antavat uuden alun. Ja luonteeni tarvitsee näitä uusia alkuja, vaikkei mitään uutta sinällään tapahdu enkä minä ihmisenä muutu. Rakastan suunnitella, asettaa tavoitteita sekä haaveilla. Tammikuu tuli todella tarpeeseen, sillä sen myötä olen innostunut miettimään tätä tulevaa vuotta ja leikkinyt ajatuksilla todella villisti. Ja se on terapeuttista! Ihanaa kuvitella ja miettiä kaikkea hullua ja spekuloida mitä voisi tapahtua ja mitä voisin tehdä ja mitä sitten lopulta tapahtuu. Onhan tämä tuleva vuosi sinällään aiemmista poikkeava, en ole työelämässä, en tiedä koska palaan ja mihin palaan. Voi miettiä ja leikkiä kaikilla vaihtoehdoilla. 

Tammikuu antaa tänä vuonna minulle energiaa, uutta intoa ja voimaa jatkaa ja erityisesti jaksaa eteenpäin. Tammikuu tuo tarvittavaa piristystä. Minulla on todella innostunut, valoisa ja toiveikas olo!

www-2279.jpg

KUVAT / Laura Karlin

 

2 kommenttia

haapahoi 3.1.2019 - 22:14

Samat fiilikset! Olo kevenee heti, kun vuosi vaihtuu. Rakastan joulua ja loppuvuoden hämyä, sitä että saa luvan kans jäädä kotiin vilttien alle kynttilöiden valoon ja oikein käpertyä siihen kaamokseen. Mutta sitten kun tammikuu alkaa, tekee mieli äkkiä siivota kaikki tummat joulujutut pois ja päästää se tammikuun marginaalisesti lisääntyny valo ikkunoista sisään! Ja mitä väliä sillä on, ettei mikään muutu konkreettisesti kalenterin sivua lukuunottamatta. Se sisäinen draivi ja tunne uudesta on se juttu!

Vastaa
Iidaafel 4.1.2019 - 07:12

No kyllä! Heri oli pistettävä joulukoristeet ja tummat tyynyt vaihtoon ha pois! Kyllä se vaan mieleen vaikuttaa niin paljon!

Vastaa

kommentoi postausta