Home » Mistä löytyy sinkkumiehiä?

Mistä löytyy sinkkumiehiä?

by Iida Åfeldt

Tällä hakusanalla on päädytty blogiini. Harmikseni on todettava, ettei niitä täältä löydy tai jos niin olisi, niin en minäkään varmaan olisi sinkku.

Mietinpä itsekkin aika usein, että missä niitä sinkkumiehiä on, kun tuntuu, ettei sellaisia vaan löydy mistään. Suomessa on kuitenkin yli miljoona yksin asuvaa, okei, kaikki ei ehkä edustaa omaa ikäluokkaa, eikä miehiä, mutta sinkkuja on kuitenkin paljon!

Toki aika harvoin toiseen sinkkuun kohtaa, jos ei ole itse jokseenkin aktiivinen ja avoin kohtaamiselle. Tähän pätee se klassinen, että kotoa ei kyllä haeta, oli jonkun verran täytyy itsekin laittaa tikkua ristiin, vaikka edes kotisohvalta käsin. Sinkkumiehiä ja naisia on mahdollista löytää erilaisten sovellusten kautta, jotka ovatkin todella suosittuja nykyään. Mutta on myös muita perinteisiä keinoja sinkkujen löytämiseen!

Mistä sinkkumiehiä sitten löytää?

  • Sovellukset, joita on todella paljon! Suomessa edelleen suosituin deittisovellus on Tinder, mutta paljon muitakin vaihtoehtoja löytyy mm. Badoo, Heya, OkCupid, Bumble, Happn ja Once. Eri sovellukset toimivat vähän eri tavoin ja kannattaa ehdottomasti kokeilla muutamia ja tutustua niiden käyttötapaihin, jos Tinderistä on mennyt maku.
  • Sivustot, jotka olivat hyvin suosittuja ennen sovelluksia ja monen ikäluokan keskuudessa ovat edelleen. Mikäli etsii +30v miehiä, niin sivustot ovat sitä vasten. Nimittäin vanhemmat miehet eivät ole kasvaneet kännykkä käteen. Itse on olen tykännyt Suomi24 treffit.fi -sivusta todella paljon, eikä tutustuminen keskity vain ulkonäköön.Lisäksi käyttäjistä 70% on miehiä, eli naisilla on hyvät oltavat!  Lisäksi on eliittikumppani.fi, e-kontakti.fi, match.com, Deitti.net, Happypancake ja be2.com
  • Harrastukset, joista voi kohdata kiinnostavia kumppaniehdokkaita. Usein tekemisen kautta on helppo tutustua toisiin ihmisiin ja saada uusia tuttavuuksia. Ehkä voisit alottaa golfin tai kiipeilyn! Tai miten näin kesällä suppailu tai puistojooga?Harrastukseen usein menee itseään varten, mutta samalla voi yllättyä, kun ei ole turhia odotuksia!
  • Työpaikka, on kuulemma sellainen, missä moni kohtaa rakkauden. Itse on väärällä alalla, mutta olen kuullut, että erilaisten työtehtävien, tapaamisten ja työmatkojen kautta on mahdollista tutustua uusiin ihmisiin.
  • Juhlat, terassit, baarit, festarit, häät, illanistujaiset ja kaikki muuta vastaavat tilaisuudet, joihin osallistuu ihmisiä oman ystäväpiirisi ulkopuolelta. Vaikka sinua ei työpäivän jälkeen huvittaisi lähteä kaverin kaverin tupareihin avecina, niin kannattaa vaan lähteä, nostaa peppu sohvalta ja laittaa kengät jalkaan. Kesällä erityisesti, sillä kesä on lyhyt ja sinkkumiehet liikkuvat enemmän kesäisin, kun talvella. Talvelle he tuntuvat nukkuvan talviuntaan. Joten senkin takia, käytä tämä ihana kesä hyödyksi ja osallistu kaikkiin kissanristiäisiin!

Kaksi pro-vinkkiä kaiken jo yllä olevan yrittänielle:

  •  Laajenna reviiriä ja laita verkot vesille vähän pidemmälle. Fakta on se, että isoissa kaupungeissa sinkkunaisia on enemmän kuin miehiä. Miehiä on suhteessa naisiin paljon enemmän maaseudulla. Tämä usein johtuu siitä, että naiset muuttavat miehiä aikaisemmin pois kotoa, lähtevät kaupunkeihin opiskelujen perässä, kun miehet asuvat kotona pidempään, viettävät aikaa armeijassa ja alkavat vasta sitten miettiä kouluttautumistaan ja elämänsuuntaa. Eli vieraile maaseudulla ja pienillä paikkakunnilla. Lähde roadtripille! Lataa matkalle Tinder-sovellus ja aseta kilometriraja maksimiinsa.
  • Alenna kriteerejä. Tylsä fakta, mutta esimerkiksi Tinderissä mies tykkää 47% naisista, ja nainen 14% miehistä, eli mitä se kertoo? Kaikki naiset kilpailee pienestä miesmäärästä, joille naisia sitten riittää. Kyseisillä miehillä on varaa valita. Eli annan mahdollisuus myös sellaisille, jotka eivät heti ulkonäön takia vaikuta sinun tyypiltäsi.

Onnea sinkkumiesten metsästykseen! Jos olet sinkkumies, ilmianna itsesi!

-Iida

6 kommenttia

Anu 15.6.2019 - 09:16

Valitettavasti mun kommentti ei anna vastausta sun kysymykseen, mutta aloin vaan miettimään, miten erilaista parin etsintää oli sillon kuin itse olin sinkku. Eikä siitä ole loppujen lopuksi edes kauaa, 13 vuotta. Ei ollu Tindereitä, tai muita sovelluksia. Ei edes älypuhelimia 😀 😀 Tää saa mut kyllä kuulostamaan jo ihan fossiililta…
Ja tokihan se on ihan erilaista olla sinkkuna yksinään kuin lapsen/lasten kanssa. Uskoisin,että yksin on myös vähän helpompi ottaa “riskejä” tai muuten tapailla “ei ehkä ihan just sopivia miehiä”, kuin silloin kun kuvioissa on lapsi mukana ja jo pelkkä ajan löytäminen treffeille on hankalampaa.
Mun vinkki, jos kukaan nyt tälläsen ihmisen deittailuvinkkejä haluaa, joka on viimeks deittailu reilusti yli vuosikymmen sitten, on se, että avartaa katsetta yli niiden omien rajoen (niin maantieteellisissä kuin fyysisissäkin ominaisuuksissa).

Vastaa
iidaafel 18.6.2019 - 21:20

Kiitos kommentista ja siis todella samaa mieltä sun kanssa, kuten postauksessa kirjotankin, eli yli maantieteellisten rajojen ja yli omien kriteerien ja ulkonäkötoiveiden!

Vastaa
√√√ 16.6.2019 - 04:37

Olen 40+ ja netissä miehet ovat ihan uskomattoman passiivisia. Jos kysyn harrastuksista tai että millainen olet, tulee bänniä. Sori, en lähde treffeille, jos en tiedä toisesta yhtään mitään…

Vastaa
iidaafel 18.6.2019 - 21:19

Järkkyä! Mistäköhän miehet sitten haluaisi jutella, seksistä? Joo ei…
Ymmärrän sua hyvin!

Vastaa
rai 16.6.2019 - 09:38

Fine…Ilmiannan itseni. Haluan juustokakkua palkinnoksi.

Vastaa
iidaafel 18.6.2019 - 21:19

Laita osotetta tulemaan, niin voin lähettää!

Vastaa

kommentoi postausta