Home » Raskaana Tinderissä

Raskaana Tinderissä

by Iida Åfeldt

DSC_0683.JPG

Minä en näe siinä mitään väärää, että raskaana oleva nainen käy treffeillä. Nykypäivän deittailu tapahtuu pääosin erilaisten sovellusten avulla. Todella harvoin kukaan ketään lähestyy kirkkaalla päivänvalolla “luonnossa”. Vaihtoehtoja ei ole kovin montaa, joko sovellukset ja some tai baarit ja terassit. No minä en käy baareissa, koko elämässäni ne kerrat on laskettavissa kahden käden sormilla. Terasseilla tulee istuttua kesäisin, mutta eipä sekään raskaana ollessa kiinnosta. Ei juuri kiinnosta katsoa muiden alkoholin käyttöä. Oma alkoholin käyttöni on aina ollut maltillista ja vähäistä omasta halustani.

Minun ikäluokkani käyttää deittailuun erilaisia sovelluksia, joista suosituin on ehdottomasti helppokäyttöinen Tinder. Minäkin olen Tinderissä. Sovellus on ollut käytössäni koko sinkkuaikani vaihdellen, joskus poistan sen hermoromahduksissani ja lataan kuukausien päästä uudelleen. Varmaan melko tuttua monille!

35065939_10216861409466359_1344627507302760448_n.jpg

Raskaana olevan deittailu varmasti herättää tunteita ja paheksuntaa. Kirjoitettuani tämän tekstin, sain osakseni hämmestyneitä kommentteja siitä, että olen raskaana ja Tinderissä. Minun tulisi keskittyä tulevaan lapseeni. Yhdeksän kuukautta olisi parasta viettää odottaen ja valmistautuen vauvaan. Minusta taas näiden kahden asian ei tarvitse sulkea toisiaan pois. Minä todellakin odotan tulevaa, mietin vauvaa ja olen tehnyt valmisteluja vauvaa varten. 

Onhan raskaana deittailu harvinaista, yleensä raskaana ollaan parisuhteessa. Itse ajattelen, että olen sinkkunainen edelleen, vaikka olenkin raskaana. Haluan edelleen tavata uusia ihmisiä, haluan läheisyyttä, kosketusta ja seksiä. Halaun edelleen samoja asioita, kuin ennen raskautta. Nämä asiat ovat ihmisten perustarpeita, joita jokainen haluaa tilanteesta huolimatta, jopa raskaana olevat. Jokainen haluaa tulla huomatuksi, arvostetuksi ja rakastetuksi. Olisiko deittailu sallitumpaa, jos minulla olisi vain yksi isävaihtoehto? Olisiko se sallitumpaa, jos olisin tietoisesti lahjasoluilla hankkiutunut raskaaksi?

35067554_10216861410186377_6373090370380627968_n.jpg

Minua ei ennen raskauttani tullut kukaan kotoa hakemaan, enkä usko, että se tapahtuu nytkään. Eikä ainakaan sitten, kun olen pienen lapsen äiti. En näe omassa deittailussani mitään väärää. Olen raskaana ja teen asioita, joista minulle tulee hyvä mieli. Raskaus ei ole sairaus, joka estää tekemästä asioita, joista nauttii. Alkuun minua ei kiinnostanut tapailla ketään, vaan minun piti käsitellä yllättävää raskauttani. Jossain kohtaa kuitenkin tuli tunne, että haluan deittailla.  Minä tykkään deittailla, se tuo kivaa säpinää arkeen ja jännitettä elämään. Lisäksi ajattelen, että nyt on aika, jos vielä haluaa deittailla. En usko, että se on enää lapsen synnyttyä samalla tavalla mahdollista, enkä tiedä kiinnostaako se silloin samalla lailla kun nyt. Deittailun päämäärä ei ole minulle etsiä tässä nyt lapselle isää ja itselleni aviomiestä. Lapsi tulee olemaan minulle tärkeintä. 

Sinkku, olitpa raskaana tai et, nauti kesästä, deittaile, flirttaile, käy treffeillä ja harrasta seksiä, jos se sinusta tuntuu hyvältä!

-Iida

DSC_0689.JPG

6 kommenttia

topaasilapsi 17.6.2018 - 13:06

Juuri näin! Ei raskaus ole mikään deittailua poissulkeva asia. Se ei ole vauvalta tai odotuksesta pois, että äiti piristää itseään treffeillä. Siinä ei ole mitään paheksuttavaa. Mukavia treffihetkiä!

Vastaa
Iidaafel 17.6.2018 - 19:05

Niin samaa mieltä! Kiitos sinulle <3

Vastaa
vilhelmiinah 17.6.2018 - 13:22

Sinkku, olitpa raskaana tai et, nauti kesästä, deittaile, flirttaile, käy treffeillä ja harrasta seksiä, jos se sinusta tuntuu hyvältä!” 

Jee, just näin! 🙂

Vastaa
Iidaafel 17.6.2018 - 19:05

Kiitos Vilhelmiina <3

Vastaa
Kaisa Merelä 18.6.2018 - 06:31

Eiku se on just näin! Ihana! <3 Go Iida!

Vastaa
Femaleversion 18.6.2018 - 22:41

Sä oot huikee! Ja ihan mahtavaa, et jaat kaikkea tätä. Jäätävää, että tänä päivänä vielä joku on sitä mieltä, et raskaana olevan naisen tulis vaan istua kotona ja keskittyä vaan kiltisti olemaan raskaana. 

Vastaa

kommentoi postausta