Home » seitsemäs pureviikko

seitsemäs pureviikko

by Iida Åfeldt

12003286_1653211991588947_4553580386368773755_n.jpg

Viikko 6 oli itselläni treenitön ja mietin kovasti, että miten täältä laiskuudesta pääsee enää sinne salille. En vain saanut itseäni salille ollenkaan. Viikolla 5 olin ollut vatsataudissa ja sen jälkeen arki ei vain alkanutkaan rullaamaan. Kutos viikko meni sitten synkissä ajatuksissa ja laiskuuden syövereissä.

Kuluneella viikolla, Puretreeni -viikolla 7 sain itseni salille. Tämä vaati vain vähän suunnittelua ja tehdyssä päätöksessä pysymistä. Ja siis mikä tunne kun pääsin sinne ja tein uuden treeniohjelman koko vartalo -treenin ensimmäistä kertaa. Olihan hirveä, vähän jouduin lintsaamaan kun en vain enää jaksanut mutta muistin taas miksi teen tätä. Tunne oli mahtava ja juuri sen tunteen takia haluan mennä sinne salille. Tosin, jos muutamaa huonoa viikkoa ei olisi ollut takana päin, en varmasti olisi iloinnut tästä treenistä niin paljon kuin nyt tein. Koko vartalo -treenissä oli 11 eri liikettä, joita kutakin 15-20 toistoa. Liikkeet muodostivat sarjan, jota toistettiin 3 kertaa, eli hyvin sykettä nostattavasti treenistä oli kyse. Ja mikä hirveintä, tässä oli oma inhokki liikkeeni yleisliike eli burpee.

Pääsin salille myös kahtena muuna päivänä. Ihastuin Pure -valmennukseen entisestään. Uudet treenit ovat niin tehokkaita ja silti yksinkertaisia. Nautin niiden tekemisestä valtavasti ja ne haastaa kehoa sekä mieltä joka kierroksella. Paljon supersarjoja sekä neljän sarjoja tottumieni kolmen sarjojen sijaan. Kyllä saa aivan erilaista tuntumaa. Olkapää-rinta-vatsa -treeni oli oma suosikkini, vaikka vähän jouduinkin muokkaamaan vatsalihas-sarjaa. En vain kertakaikkiin kyennyt pallolla tehtävään jalkojen laskuun, vatsa oli ihan tulessa muutaman jälkeen! Sain tosiaan tehtyä vain kolme salitreeniä, mikä on vähemmän kuin valmennuksessa suositellaan mutta se ei haittaa. Se on ok ja valmennuksessa todella opetetaan armollisuuteen myös treenien osalta. Niistä ei saa tulla pakkopullaa vaan niiden kuuluu olla hyvää oloa tuovaa tekemistä. Näin ollen tein useamman pitkän kävelylenkin ja ulkoilin paljon. Aurinko helli ja ulkona oli keväinen tunnelma.

FullSizeRender(4).jpg

 

FullSizeRender(5).jpg

 

FullSizeRender(3).jpg

Hyvällä mielellä olen lähtenyt viimeiseen viikkoon. Vaikka valmennus päättyy, jatkan näillä ohjeilla omatoimisesti. Olen toki myös miettinyt jatkoryhmää, olisi treenit loppuvuodeksi valmiina!

-Iida

 

*yhteistyö

 

 

kommentoi postausta