Home » SYNTTÄRIJUHLAT

SYNTTÄRIJUHLAT

by Iida Åfeldt

Apua, synttäreistä on jo viikko! Olin odottanut synttärijuhlia kuukauden päivät ja hoitanut järjestelyjä. Kun se päivä sitten tuli, meni juhlat todella nopeasti. Sama efekti kuin joulun kanssa, ensin hirveä odotus, valmistelut ja stressi ja lopulta kaikki on ohi muutamassa tunnissa. Juhlat alkoi Goodio Cafesta. Se on avaamisensa jälkeen ollut yksi suosikki kahviloitani Helsingissä. Kahvila visuaalisesti miellyttää, sisustus on upea ja tunnelma hyvä. Ja raakajäde aivan parasta!

Upean kakun juhliin loihti Kakkumuija Mona. Olin toivonut jotain tyttömäistä, söpöä ja vaaleanpunaista. Ja todellakin sain sitä mitä olin tilannut. Kakku oli juhlien puhutuin aihe, haha! Miten jokin voi vaan olla niin hyvä, sitä on vaikea käsittää. Ja bonuksena vielä kaunista.

Ilmapallot ja muut koristeet sekä kertakäyttöastiat olivat Pop up kemuista. Varsin ihana liike ja verkkokauppa, josta kaikkea kivaa juhliin.

4CABtJX.jpg8XhDhYk.jpgbWfn4KR.jpggdA16w1.jpgUIWjVVd.jpgVraQKUi.jpg

Juhlat oli todella ihanat. Kaikki hyvät ystävät olivat paikalla. Osa lähti jatkamaan iltaa ja yön pikkutunneilla oli enää parhaat jäljellä. Päädyin tanssimaan pitkin pöytiä synttäri-ilmapallojeni kanssa. Ilmapallot baarissa saivat kyllä osakseen todella paljon huomiota ja tuntui, ettei minulla koskaan ole ollut niin paljon vientiä. Eli saatan tästäkin eteenpäin juhlia ilmapallot mukana. Tosin jonkin aikaa sai etsiä baaria, johon pallot hyväksyttiin sisälle, se ei ollut ihan pikkujuttu.

Elämä 25-vuotiaana alkoi siis suosion huipulta. Ja viikko on todella ollut nousujohdanteinen, mikä tietenkin lupaa hyvää vuotta.  Saan tuntea itseni halutuksi, valovoimaiseksi ja sopivan vanhaksi. Tuntuu niin hyvältä ja oikealta.

-Iida

kommentoi postausta