Home » viikko viisi

viikko viisi

by Iida Åfeldt

12003286_1653211991588947_4553580386368773755_n.jpg

Puretreenin viides viikko piti sisällään kevennystä ja kehonhuoltoa. Takana oli neljä viikkoa treeniä lähes samlla treeniohjelmalla, joka oli koventunut loppua kohden. Lepo toki on tarkeää kehityksen kannalta ja sen takia treenejä tulisi osata rytmittää. Tämä oli ainakin itselleni hyvä muistutus, sillä vedän usein liian kovaa ja samalla temmolla. Ihmettelen kun mitään ei tapahdu. Syksyn aikana muutamaan kertaan kävi niin, että tulin todella kipeäksi kun en ollut aiemmin kuunnellut kehoani ja treeni tauot vain pitenivät sairauden takia. Huomaa, että Puretreeni on todella fiksusti ja ammattitaidolla suunniteltu kokonaisuus.

Viidennellä viikolla ei ohjelmaan kuulunut ollenkaan saliharjoittelua vaan 3 kertaa viikon aikana tehtävä noin tunnin kävely tai hölkkä sekä 2 kertaa tehtävä kevyt treeni kuten ryhmäliikuntatunti. Jooga oli myös suositeltavaa. Ruokavaliosta sai vähentää hiilihydraatteja treenin jälkeiseltä aterialta.

Omalla kohdallani lepo oli todellinen lepo, sillä eikös oksennustauti sitten iskenyt keskiviikkoyönä. Yö ja seuraava päivä meni vessanpönttöä halattaessa. Viime oksennustaudista on valehtelematta kuusi vuotta, enkä ollenkaan muistanut, että se on näin kauheaa. Päälle nousi vielä kuume. Ruokailut oli lähinnä appelssiineja ja riisikakkuja pari päivää. No onni onnettomuudessa, onneksi oli lepoviikko, joten ei harmittanut niin paljoa!

Ainut harmitus oli viikolla viisi järjestetty Puretreeni -päivä Järvenpäässä, johon oli mahdollista ilmottautua ystävän kanssa treenaamaan. Tilaisuuden ohjelma oli huikea, Sami Sundvikin luento, Foodinin Lassen luento, ruokaa, yhteiset treenit ja Puretreenin valmentajat Nanna ja Kukka paikalla. Laitoin sitten kaksi kaveria menemään treeneihin omastakin puolesta ja he lupasivat pitää mulle myöhemmin vastaavat treenit! Ja aikamoisen kuvan he lähettivät tapahtumasta!

IMG_1893.JPG

Sain kunniakirjan ja lahjakortin Foodinille ruokakuvistani, joita olen ryhmässä, blogissa ja instagramissa julkaissut. Tulin niin iloiseksi ja hyvälle mielelle, että viimeiset kolme viikkoa aijon keskittyä ruokapuoleen entistä huolellisemmin, jotta voin jakaa entistä enemmän ruokailoa ryhmässä ja blogin puolella!

 

-Iida

 

*yhteistyö

 

kommentoi postausta