Home » Yksi asia johti toiseen ja…

Yksi asia johti toiseen ja…

by Iida Åfeldt

…Ja päädyin työpaikkalääkärille terveyskeskukseen.

Ensin naispuolinen sairaanhoitaja otti minut vastaan ja teki lähetteet tarvittaviin kokeisiin. Hän pyysi niiden jälkeen minua odottamaan aulassa lääkärin kutsua. Ilmotustululta luin, että terveyskeskus olisi heinäkuun kiinni. Todennäköisesti paikalla olisi siis vain yksi lääkäri ja saisin odottaa ja kauan. Otin alulan tuolissa niin hyvän asennon kuin mahdollista ja ajattelin lääkärin varmasti olevan nuori lääkärin alku ensimmäisessa kesätyössään terveyskeskuksessa. 

Istuin aulassa kaikessa rauhassa ja näin yhden oven avautuvan, josta mies lääkäri pyysi potilasta sisään. Silmäni katsoivat lääkäriä ylhäältä alas. Hän oli aivan liian komea, ruskea tukka ja ruskeat silmät, aivan liian pitkä ja aivan liian nuori. Sisäinen puumani kyllä heräsi ja hartaasti toivoin, ettei hän tutkisi minua, voisin pyörtyä uudelleen, joka oli tuloni syynikin.

Samaan aikaan käytävän toisesta päästä kuulen oman sukunimeni. Katsoin ääntä kohti ja näin aivan ällistyttävän komean mies lääkärin. Aivoni meni ihan sekaisin ja jalat veteläksi. Lääkäri päätti tehdä minulle neurologiset testit, kun olin aivan kujalla. Puristin hänen käsiään ja hän kutitteli minua varpaista. Tietenkin hän pyysi riisumaan kengät eikä minulla ollut sukkia jalassa. Siinä hän sitten hipsutteli varpaitani ja katseli onko niissä mitään eloa.

Päästyäni ulos huoneesta haukoin henkeä. Avasin myös Tinderin ja laitoin haku säteen 1 km päähän, jos lääkäri osuisi minun matchikseni. Hänestä ei kuitenkaan ollut juhannusheilaksi.

 

-Iida

 

 

IMG_8372.JPG

 

kommentoi postausta