Home » Yllättävä aamupalavieras

Yllättävä aamupalavieras

by Iida Åfeldt

Olen siitä onnekas, että ystäväni tykkäävät vierailla luonani. He usein ehdottavat tapaamisia minun luokseni. Minun kodissani on kuulemma hyvä energia ja parhaat ruuat. Kyllä olen vähän hemmotellut kaverit piloille kaikilla herkuilla, raakasuklaalla ja aamupaloilla. On vain niin ihana tehdä ruokaa myös toisen iloksi, eikä vain omakseen.

Koska ystäväni tietävät, että sunnuntai aamuisin luotani saa varmasti loistavan aamupalan ja pavuista jauhettua kahvia, he saattavat olla ovellani mitä merkillisempiin aikoihin. Viikonloppuna kävi niin, että ystäväni soitti kolmelta sunnuntai aamuna, että olisi tulossa yöksi ja olisi ajoissa aamupalla. Hän tuli taksilla burgeriateriat ja jäätelöt pakattuna paperikassissa. Söimme siis ensimmäisen aamupalan puoli neljältä sunnuntai aamuyönä. Olihan koko tapaus niin koominen, että vaihtoehtoja ei ollut. Alkuun, kyllä ei naurattanut, sillä yöuneni menivät sitten siinä. Kahdeksalta aloin sitten tehdä meille toista aamupalaa ja kyllä meitä nauratti. Ystävän huonovointisuuskin lähti syömällä.

Tämä ei ollut ainut kerta, kun saan ystävän sunnuntai aamupalalle. Muutama viikko sitten toinen ystäväni oli ovellani kymmenen aikaan sunnuntai aamuna. Hän oli nukkunut muutaman tunnin ja edellinen ilta oli hieman venynyt ja se tuntui olossa. Sain meille juuri kahvit keitettyä, kun ystävän tarvitsi lainata vessaani. Tunnin ajan hän vain oksensi, kunnes oli valmis siirtymään kotiin jatkamaan.

Tästä voi vaan todeta sen, että aamupalani ovat todella haluttuja ja kuuluisia ystäväpiirissä. Tosin useinmiten ne sujuvat kyllä rauhallisesti ruuasta nauttien. Mutta ystävät ovat aina tervetulleita, oli heidän tilansa mikä tahansa. Aamupalaa tarjotaan aina! Hyvä aamupala ihanien ystävien kanssa parantaa monelta vaivalta ja maailma näyttää paljon paremmalta. Vointikin kohenee oli lähtökohta mikä tahansa, tästä voikin lukea, miksi aamupala tosiaan kannattaa syödä!

-Iida

CSC_1263.JPG

CSC_1269.JPG

CSC_1271.JPG

CSC_1265.JPG

 

 

kommentoi postausta