Home » Zuii, rakkautta iholle

Zuii, rakkautta iholle

by Iida Åfeldt

CSC_0165.JPG

Kuten olen kertonutkin, suosin itse luonnonkosmetiikkaa. Koen luonnonkosmetiikalla voivani vaikuttaa, sillä jokainen ostopäätös kuvastaa omaa arvomaailmaani, esimerkiksi en halua ostovalinnoillani tukea eläinkokeita. Ostamalla luonnonkosmetiikkaa tuen usein pieniä yrityksiä ja voin valita jopa perheyritysten tuotteita. Lisäksi tuen myös luontoa ja osoitan sille arvostukseni. Luonnonkosmetiikka on luonnonmukaista ja sen ainesosat ovat usein kokonaan tai lähes kokonaan luonnosta. Luonnonkosmetiikka on ystävällistä ympäristölle ja eläimille, mutta ennen kaikkia se on parasta minulle! Innostuin valtavasti kun Ruohonjuuri otti Zuii -luonnonkosmetiikkatuotteita valikoimaansa, niitä saa sekä myymälöistä että verkkokaupasta. Sain testattavaksi Diva kukkaisluomiväripaljetin, Crema kukkaispuuterin, Nude Classic huulipunan ja Begonia Sheer huulipunan. Lisää ihania tuotteita täällä http://kauppa.ruohonjuuri.fi/tuotteet/tuoteryhma/556/kosmetiikka

Zuii -kosmetiikkasarja tulee Australiasta, jossa tuotteet myös valmistetaan. Kaikki tuotteet valmistetaan kukkasien nupuista, kuten ruusun nupuista, ja terälehdistä. Tuotteissa käytetään muun muassa ruusun-, mantelin-, avocadon- ja jojobanöljyjä. Sarjan sydän ovat kukkaset. Sen mielestäni tuntee tuotteissa. Miksi itse olen erittäin kiinnostunut Zuii -kosmetiikasta on tuotteen 100% luonnonmukaisuus ja 100% luomusertifiointi. Zuii -kosmetikkaa ei myöskään testata eläimillä, jolloin se on täysin vegaaniystävällinen sarja. Lisää voit lukea täältä http://zuiiorganic.fi/

CSC_0161.JPG

Usein luonnonkosmetiikan ajatellaan olevan paljon kalliimpaa kuin päivittäistavarakaupoista ostettava kosmetiikka. Värikosmetiikkaan erikoistunut Zuii tarjoaa vahvoja ja pysyviä värejä luonnosta, jolloin tuote on riittoisaa eikä sitä tarvitse laittaa paljoa. Eikä sitä näin ollen kulu hirveästi! Sijoitusta luonnonkosmetiikkaan ei tarvitse tehdä kuukausittain. Itse ihastuin kukkaisluomiväripaljetin voimakkaisiin sävyihin, jotka pysyivät silmillä koko päivän, urheilussakin. Värien voimakkuuden todella huomasi ja tuote oli hyvin värikylläinen. Luomiväriä oli helppo leittää ja sävyt sointuivat kauniisti toisiinsa. Kyseisellä paljetilla saa tehtyä hyvin voimakkaankin meikin! Värikylläisyydestään huolimatta luomiväri lähti pois normaalin merikinpoiston yhteydessä, eikä sitä tarvinnut sen enempää hinkata kun muitakaan meikkejä.

CSC_0163.JPG

Kukkaispuuteri antoi samenttisen vaikutelman iholla. Tuotteen on pakko lupaamallaan tavalla helliä ihoa, sillä oma ihoni hehkui ja tuntui mielettömän pehmeältä, vaikka ihoni on muutenkin sileä ja hyväkuntoinen. Sipaistuani siihen kukkaispuuteria en voinut olla silittelemättä omaa poskeani vaivihkaa päivän aikana. Minulla on melko vaalea iho ja päädyin ottamaan Crema -sävyn, joka sopii skandinaaviselle iholle. Mielestäni se sopikin minulle hyvin. Vaaleampi sävy olisi ollut liian vaalea.

CSC_0167.JPG

 

CSC_0169.JPG

Nuden sävyinen huulipuna on Classic -sarjan huulipuna. Nude sävy sopii itselläni ihanaan luonnolliseen meikkiin ja arkikäyttöön. Huulipana sisältää Jojoba -öljyä ja on hyvin voidemainen koostumukseltaan. Näin ollen se myös ravitsee huulia. Zuii:n Sheer huulipunat eroaa Classic huulipunista siten, että ne ovat koostumukseltaan kevyempiä. Sheer huulipanat sisältävät Sheavoita ja niitä on helpompi levittää kuin Classic huulipunaa, jonka huomasin itsekin. Classic huulipuna oli paljon jämäkämpi kuin Berginia sävyinen Sheer huulipuna, jonka muoto on muuten erittäin miellyttävä! Huulipunissakin huomasi huiman värivoimakkuuden ja ne pysyivät pitkään. Jos et muuten villiinny luonnonkosmetiikasta, niin huulipunat ja huulikiillot on hyvä aloitus! Suurin osa huulipunasta menee suuhun haluamattaan ja sitä kautta elimistöön. Kosmetiikkatuotteissa on aina jäämiä tuotannon kemiallisestaprosessista, jota ei saada puhdistettua.

Alla muutama kuva, jossa olen käyttänyt kyseisiä tuotteita, lisänä vain oma ripsiväri. Kuvia ei ole muokattu vaan haluan esiintyä luonnollisena ja samalla saa parhaan käsityksen näistä ihanista meikeistä iholla! Olen rakastunut!

CSC_0149.JPG

 

CSC_0156.JPG

 

CSC_0159.JPG

Paljon luonnonkosmetiikkaa käyttäneenä on tullut tuotteitakin testattua. Joskus olen tyytyväisempi ja joskus vähän pettynyneempi. Kokeilen paljon eri vaihtoehtoja etsien sitä oikeaa, erityisesti ripsivärin kanssa. Ehkä kokeilen seuraavaksi Zuii-sarjan ripsiväriä. Näihin tuotteisiin olin kuitenkin tyytyväinen, erityisesti puuteriin, jos joku täytyisi nostaa muiden joukosta! Puuterin jättämään silkkisenpehmeään tunteeseen jää koukkuun!

Oletko sinä testannut Zuii -tuotteita?

-Iida

 

kommentoi postausta