Home » 20 x lastenvaatekirppis

20 x lastenvaatekirppis

by Iida Åfeldt

KUMPULAN HELMI

Oma suosikkini Helsingissä! Kirppis sijaitsee Kumpulassa ja on ollut samalla paikalla jo 10 vuotta. Se on suuri ja sieltä kyllä onnistuu aina löytämään jotain!

MINIMUKULA

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva liike, jossa toimii lastenvaatekirppis ja lastentarvikeliike. Kirppiksellä on ihana leikkinurkka lapsille.

LITTLE COPENHAGEN

Sijaitsee Helsingin Töölössä sekä Espoossa Isossa Omenassa. Liike myy uusia lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Sen lisäksi molemmissa liikkeissä on Second hand -alue, joka myy laadukkaita lastenvaatteita uusiin koteihin.

NASSIKKA

Kirpputori Helsingin Puistolassa. Kirppiksellä myydään lastenvaatteita, siellä on kahvio ja leikkipaikka. Myös hyvät hoitotilat löytyy.

KIDIA

Kidialla on jo kolme myymälää, Helsingin Herttoniemessä, Vantaalla Myyrmannissa ja Espoossa Lippulaivassa. Konsepti on todella toimiva ja vaatteet on helppo löytää. Kaikki on järjestelty koon mukaan.

NELLA JA NUTTU

Lastenvaatekirppis Espoon Länsikeskuksessa. Kirppis on todella suosittu ja olen itsekin käynyt siellä muutamasti. Hyllyvälit on tilavat ja kirppistä on kiva kiertää.

LILIAN SECOND HAND

On tuore kirpputori Espoon Saunalahdessa. Lilianissa on mahdollisuus saada monipuolista ja räätälöityä kirppispalvelua, jotta vaatteiden kierrätys olisi mahdollisimman helppoa.

MURULA

Murula sijaitsee Tuusulassa ja minun tulee käytyä siellä usein. Ostan sieltä lapselle uutta vaatetta, mutta olen myynyt siellä useita kertoja pieniä pois. Kaikki sujuu aina todella hyvin ja kirppis on todella siisti ja viihtyisä.

NAPERO

Vantaan Tikkurilassa Kauppakeskus Tikkurissa sijaitseva lastenvaatekirppis. Kirppis on auennut muutama kuukausi sitten!

MURMELIKIRPPIS

Vantaan Metsolassa sijaitsevan lastenvaate- ja tarvikirppis. Ihanassa puutalossa oleva kirppis, jossa ulkona ja sisällä leikkipaikka lapsille! Kiva retkikohde samalla!

KITTANA

Lastenvaatekirppis sijaitsee Hyvinkään keskustassa. Kirppis on todella siisti ja tilava. Vaatteet on järjestelty koon mukaan, mikä on mahtava juttu ja helpottaa estsimistä.

LAALAA LASTENKIRPPIS

Lahdessa sijaitseva lastenvaatteita ja tarvikkeita myyvä kirppis.

LASTEN KIRPPIS KIRAHVI

Kirpputori sijaitsee Hämeenlinnassa. Se on suuri ja tilava, sinne on tosi kiva poiketa. Kyseessä on koko perheen paikka. Kirppiksellä mahtuu hyvin liikkumaan ja sieltä löytyy leikkipaikka, hoitotilat ja muutamat pöytäryhmä.

LASTEN INTO

Tampereella kauppakeskus Ratinassa sijaitseva lastenvaatekirppis ja lastentarvikeliike. Täällä käyn usein Tampereella poiketessani. Suuri, tila ja siisti kirppis!

MINIPANDA

Tampereella sijaitseva lastenvaate ja -tarvikirppis. Etäämmäällä keskustasta, mutta ehdottomasti käynnin arvoinen. Pirkanmaan suurin lastenkirppis, joten valikoima on hyvä. Kirppiksellä on monenlaisia tempauksia kuten merkkilliset viikot ja välikausihulinat.

TAIKA SECOND HAND

Turussa sijaitseva lastenvaatekirppis. Kirppis on tilava, siellä liikkuu helposti rattailla, sisällä on leikkipaikka ja kahvio. Myös hoitotilat löytyy ja omien ruokien lämmitys onnistuu helposti! Sellainen rento kirppis, jonne voi mennä ihan vain viettämään aikaa.

LASTENVAATEKIRPPIS SEESAM

Kirppis sijaitsee Kaarinassa. Se on tilava ja suuri. Valikoimaa on paljon. Seesamiin on ajeltava välillä ihan vartavasten!

TOINEN SAUMA SECOND HAND

Lastenvaatekirppis netissä. Valikoima on laaja ja vaatteet on siistejä perusvaatteita. Sivuille tästä.

NINYES

Lastenmerkkivaatekirppis netissä. Valikoimassa on vain tiettyjä merkkejä, pääasiassa vastuullisia kotimaisia merkkejä. Kuten Kaiko, Papu, Vimma, Metsola ja Mainio. Sivuille tästä.

PIENELLE.FI

Todella toimiva lastenkirppis verkossa. Paljon todella hyvää tavaraa ja myös merkkivaatteita. Sivuille tästä.

KUVA PIXABAY

4 kommenttia

Kirppishaukka 24.2.2022 - 21:25

Harmi että Kumpulan Helmessä on laatu laskenut huimasti ja myynnin provikat noussut huimasti. Todella pitää yrittäjien tulla toimeen, mutta rajansa kaikella. Edullista kierrätystä toteuttaessa ei myyntiorovikat voi olla noin huimia. Kirpparilla myös joku tekee omaa bisnestään, myymällä useassa pöydässä kirppikseltä edullisesti ostettuja tavaroita kalliimmalla omissa pöydissä.

Vastaa
iidaafel 28.2.2022 - 20:07

Oho! Onpa tosiaan harmi, en ole siellä hetkeen käynytkään, mutta Eemin vauvavuonna kävin usein tekemässä löytöjä.

Vastaa
KS 24.2.2022 - 23:38

Katsasta ihmeessä Helsingissä myös Moody Monday. Itse olen tehnyt sieltä paljon löytöjä. Siellä on vaatetta sekä lapsille että aikuisille.

Vastaa
iidaafel 28.2.2022 - 20:07

Hei kiva, kiitos!

Vastaa

kommentoi postausta