Home » 3x parasta TV:ssä nyt

3x parasta TV:ssä nyt

by Iida Åfeldt

Olen ollut kuumeessa ja päässyt viimein ajantasalle tämän hetken lempi sarjoistani!  Suosikkini Kotiin takaisin tulee maanantaista perjantaihin, Velvet tiistaista torstaihin ja Poldark tiistaisin, joten en oikein ehdi pysyä mukana. En vain jaksa katsoa montaa tuntia telkkaria illassa. Välillä katson juoksumatolla jotakin jaksoa, mutta nyt kipeenä olen taas päivittänyt sarja tietouttani! Kaikki nämä sarjat ovat Ylen ohjelmistoa. Näissä kaikissa kolmessa sarjassa yhdistyy sijoittuminen menneeseen aikaan ja suuri rakkaus, jonka saavuttaminen on haastavaa. Rakastan historiaan sijoittuvia romattisia sarjoja, fanitukseni alkoi luettuani Ylpeys ja Ennakkoluulo -kirjan, jonka jälkeen erityisesti brittisarjat ovat vieneet sydämeni.

13-1-2897120.jpg

Kotiin takaisin on ihana australialainen sarja, joka sijoittuu 50-luvulle. Rakastan ihania kellohelmoja ja korkokenkiä, joita sarjassa esiintyy. Aloitin sarjan seuraamisen alkuvuodesta, kun Yle aloitti sen esittämisen. Tällä hetkellä esitetään neljättä tuotantokautta ja edelleen jännitetään sitä saavatko Sarah ja George toisensa (kuvassa). Lisää voit lukea Ylen sivuilta.

17-68200582b201d21ca0.jpg

Velvet on espanjalainen sarja, joka kertoo muotitalo Velvetin työntekijöistä ja heidän elämästään. Muotitalon johtajan Alberton ja ompelijattaren Anan suhde on sarjassa oleellista, vaikkei heidän rakkautensa ole helppo. Sarja sijoittuu myös 50-luvulle ja siinä on aivan ihania mekkoja ja asuja! Lisää täältä.

8110302-low_res-poldark.jpg

Poldark on BBC:n sarja, joka sijoittuu 1700-luvun lopun Britanniaan. Ja on vain niin ihana, ei muuta tarvita. BBC:n sarjat ei juuri koskaan petä. Sarja kertoo Ross Poldarkista ja Ross on niin komea. Vaikeuksien jälkeen hän menee naimisiin Demelzan kanssa ja heidän rakkautensa on voittamaton. Itse tietenkin samaistun Demelzaan hänen punaisen tukkansa takia. Ross ja Demelza kuvassa. Lisää sarjasta täältä.

Katsotko sinä jotakin näistä sarjoista?

-Iida

Kuvat: Yle

5 kommenttia

jermia 17.12.2016 - 09:13

Oon iha koukussa tuoho Kotiin takaisin <3 myös Poldarkia seuraan.

Vastaa
Iidaafel 18.12.2016 - 13:56

Ihana kuulla! Oon myös koukussa, tosin muutama jakso tulee enää. Onneksi viidettä tuotantokautta jo tehdään 🙂

Vastaa
Kaptah 19.12.2016 - 12:29

Kotiin takaisin ja Poldark on molemmat aivan ihania. Sitten kattelen vielä Netflixistä Midwifea, sekin sijoittuu 50-lukuun

 

Vastaa
Iidaafel 19.12.2016 - 16:19

Täytyykin kattoa toi satja Netflixistä! Kiitos vinkistä!

Vastaa
Kaptah 20.12.2016 - 08:50

Call the Midwife -nimellä löytyy. Kertoo kätilöistä ja nunnista, muttei kannata antaa sen pelästyttää, On oikeesti hyvä

 

Vastaa

kommentoi postausta