Home » 9 suosituinta kuvaa ja tarinat niiden takaa

9 suosituinta kuvaa ja tarinat niiden takaa

by Iida Åfeldt

Tässä on Instagramini 9 eniten tykkäystä saanutta kuvaa tänä vuonna. Selfiet on selvästi suosituimpia! Vaikka hieman inhoankin niiden ottamista. Saa ottaa 100 kuvaa, joista ehkä yksi on julkaisukelpoinen. Ehkä samaistutte!

Kuviin liittyy tarinoita, jotka kerron alla!

Tämä kuva on tykätyin kuvani Instagramissa. Minua pyydettiin Boudoir-kuvauksiin malliksi ja halkean onnesta vieläkin, kun muistelen kuvauksia. Itsetuntoni vahvistui ison annoksen kuvauksissa. Katson tätäkin kuvaa ihaillen. Näytän upealta, vaikka on pehmeyttä, makkaraa, arpea ja selluliittiä. Usein ajattelen, että olen niin pullea, etten voi näyttää hyvälle vähissä vaatteissa, mutta ainakaan se ei pidä tämän kuvan kohdalla paikkaansa. Jokainen voi näyttää upealta!

Tässä kuvassa olemme Eemin kanssa ensimmäistä kertaa lentokoneessa. Lokakuussa matkustimme vietämään syntymäpäivääni Prahaan. Kahden tunnin lento meni todella hyvin ja Eemi nukkui puolet lennosta. Harvinaisesti suostui nukahtamaan syliin, ihanaa!

Kuva on kesältä ja se oli pitkään kaikkein tykätyin kuvani ikinä Instagramissa. Loppu vuotta kohti kuitenkin jäi sijalle kolme. Onneksi, sillä olin alkuun pyörtyä, että mummoni kerää feedissäni enenmmän tykkäyksiä kuin mikään ennen. Olen kuvassa tosiaan mummoni kanssa. Se otettiin ulkona, rapujuhlien jälkeen, joita oli suvun kesken vietetty. Kysyin mummolta luvan kuvan julkaisuun ja valitsimme yhdessä mummosta parhaan selfien.

Minua on aina sanottu mummoni näköiseksi ja teini-ikäisenä inhosin tuota lausetta. Nykyäänkin sen kuuleminen herättää vastusta, en varmasti ole, vaikka olenkin. Usein se, että minua on sanottu mummoni kaltaiseksi, saa ajattelemaan, että olen mummoni kopio myös kaikessa muussa kuin ulkonäössä. Vaikkei niin ole, kaikella rakkaudella mummoa kohtaan. Meitä kuitenkin yhdistää rakkaus kukkiin ja Marimekkoon!

Tämä kuva on otettu jo tammikuussa 2018. Silloin kun en edes tiennyt olevani raskaana. Julkaisin sen tänä vuonna uudelleen, sillä tykkään kuvasta todella paljon. Kuvaa varten olin meikattavana ja hiukseni laitettiin. Vaatteet oli lainattu ja ihastuin värikkääseen kinomoon. Niitä kuvauksia muistelen lämmöllä.

Kuvan julkaisun jälkeen tajusin, että “vanhan” kuvan voi julkaista kuin uutena. Yhden kuvan elinikä on todella lyhyt ja se ei tavoita kaikkia seuraajia. Vuoden vanha kuva ihastutti monia, eikä kukaan muistanut, että kyseessä on vanha kuva, vaan seuraajille se oli uusi. Hyvin harvoin tosin julkaisen vanhoja kuvia uudelleen, mutta tämä oli erityisen ihana ja sopi sillä hetkellä feedini sävyihin.

Tämän kuvan julkaisin lähellä Eemin ensimmäistä syntymäpäivää. Kuva on otettu Eemin ollessa 4 viikon ikäinen. En ollut ennen sitä julkaissut. Kuvan otti studiossaan taitava Omer Levin. Eemi tuossa sylissäni juuri aivasti ja hetkeä aiemmin hän oli pissannut kaaressa studion lattialle. Että sellaiset kuvaukset!

Tämä kuva on 1-vuotiaasta Eemistä ja julkaistu hänen syntymäpäivänään. Kuvauspäivä oli niin tuulinen, että kuvan ottaminen oli lähes mahdotonta. Tukkani lensi silmille, ilmapallot menivät mahdottomaan solmuun keskenään, eivätkä pysyneet kuvassa kuten olisin halunnut. Eemi ei tahtonyt pysyä paikallaan, vaan konttaili minne sattuu. Hänen perässään piti mennä, sillä Tuomikirkolla on paljon kivisiä portaita.

Tämän sumuisen selfien otin joulukuun pimeydessä. Se on otettu siskoni valmistujaispäivän jälkeisenä päivänä. Juhlia varten olin tehnyt kiharat kampaukseen. Seuraavana aamuna avasin hiukset ja otin kuvan, ennen kuin hiukset suoristuivat. Raskaus muutti hiuksiani. Nykyään kiharat ei pysy niissä varttia pidempään. Kampauksissa toki ja kampauksen pohjaksi teinkin kiharat, mutta auki pidettäen ne ei pysy.

Loppukesästä, taisi olla elokuuta, kun minut kutsuttiin Ylen Aamu Tv:hen vieraaksi suoraan lähetykseen. Sain kertoa äitiydestä ja uupumisesta, liian monet äidit suorittavat äitiyttä, kokevat paineita ja uupuvat. Otin selfien lähetyksen jälkeen, ennen kotiin lähtöä. Vieraaksi kutsuttujen matkakulut korvataan. Muut paikalla olleet vieraat pyysivät soittamaan taksia. Minultakin kysyttiin, että haluanko taksia. Vastasin meneväni junalla, kun se on kätevä! Ja sillä olin tullutkin. Ei olisi käynyt taksi mielessäkään. Olin siis edullinen vieras!

Olin ystäväni luona meikattavana. Hän halusi tehdä minulle tämän meikin ja ottaa kuvia. Kotimatkalla otin itsestäni selfien, sillä meikki näytti niin hyvältä! Näytin niin hyvältä. Sanoin ystävälleni, että melkein pitäisi treffit järjestää, ettei meikki meni hukkaan. Ja niin siinä kävi, että treffeille lähdettiin edellisessä postauksessani kertomani miehen kanssa. Menimme kaikki yhdessä syömään. Treffien jälkeen  ain eräältä toiselta ystäväni vietiä. Hän iloitsi, että olin ollut treffeillä ja sanoi Jodelin kertoneen asiasta hänelle. Joku oli meidät bongannut ja kirjoittanut siitä Jodeliin. Miehen kanssa nauroimme asialle, mutta itseäni se jäi silti vaivaamaan. Todella usein pääkaupunkiseudulla minut tunnistetaan ja tuntuu kiusalliselle olla treffeillä kodin ulkopuolella tietäen, että joku voi tunnistaa.

2 kommenttia

Mie kans... 30.12.2019 - 23:10

Syystäkin ovat suosituimpia kuvia, ovat kauniita ja aitoa sinua 🤔☺️

Vastaa
iidaafel 2.1.2020 - 22:45

Voi kiitos <3

Vastaa

kommentoi postausta