Home » Autumn colors in Lapland

Autumn colors in Lapland

by Iida Åfeldt

Olen viettänyt ihanat viisi päivää Lapissa, Levillä. Briteissä moni kysyi minulta aina Lapista ja pakko oli vastata, että en ole koskaan käynyt koko alueella. Tultuani Suomeen, ei mennyt montaa päivää, kun varasin matkan pohjoiseen. Nyt olen nähnyt pikkupalan Suomen ihanaa Lappia. Ja juuri niin ihanaa täällä onkin kuin olen kuvitellut. Täällä rauhoittuu väkisin, sillä ympärillä ei ole mitään tai ketään. On vain hiljaisuus ja ne karut maisemat. Siinä on jotain niin kaunista, että ymmärrän ihmisiä, jotka valitsevat aina Lapin ulkomaan matkan sijaan. Aivan kuten olen itse valinnut ulkomaat Lapin sijaan tähän asti. Nautin todella paljon, on ollut ihana kävellä ja kulkea, katsoa vain puita ja kiviä. Ja miten kivaa, että tunturissa voi päästä pilven sisään! 

Kuvat on puhelimella otettuja. Kamera oli kyllä mukana, mutta muistikortti ei. Se taisi jäädä kannettavan sisään, kun viimeksi siirsin kuvia. En juuri kuvaillut, mutta aika rentoa sekin. Mukavampaa katsoa maisemia silmillä kun kameran läpi. Seuraavalle kerralla kamera muistikortilla!

Ihanaa viikkoa!

-Iida

IMG_4969.JPG

IMG_4971.JPG

IMG_4992.JPG

IMG_5006.JPG

IMG_5012.JPG

IMG_5019.JPG

IMG_4970.JPG

I have been almost a week now in Lapland. People were asking so much about Lapland when I was living in UK. All those questions about northern lights and reindeers. I had to say that I’ve never been there. I booked flights to Lapland couple days after I moved back to Finland. I wanted to see it by myself and not say anymore that I haven’t seen it. And Lapland is as wonderful as I tought. Just wild nature.  There is so quiet that you really forget all the world around you. The nature is so rugged that it makes it beautiful. 

kommentoi postausta