Home » 3x tuote, jota ilman en selviä

3x tuote, jota ilman en selviä

by Iida Åfeldt

DSC_1611.JPG

On olemassa kolme ihon- ja kauneudenhoitoon tarkoitettua tuotetta, joita vain rakastan. En halua muita tuotteita käyttää ja sen vuoksi nämä tuotteet lähtevät aina mukaan kaikkialle. Voisin varmaan elää ilman näitä, jos en olisi koskaan näitä kohdannut. Nyt en vaan enää voisi selvitä ilman näitä kolmea tuotetta, enkä edes halua. 

1. Madara moon flower sävyttävä päivävoide

Olen käyttänyt Madaran sävyttävää päivävoidetta varmasti jo yli kolme vuotta. Se on kevyempi vaihtoehto meikkivoiteelle. Tämä tuote peittää sopivasti, sillä ihoni on hyvä kuntoinen. Lisäksi se tekee ihon ihanan kuulaaksi ja tuo luonnon hehkua! Tämän päälle tarvittaessa puuteria ja se on siinä. Parasta on luonnollisuus ja ekologisuus. Täysin vegaani tuote! Sävyjä on kaksi, itse käytän vaaleampaa sävyä. Yksi purkki kestää puoli vuotta, levitän sitä joka päivä ja silti on riittoisa. Meikkaamisesta ei tule mitään ilman tätä, ihan lemppari tuote!

DSC_1613.JPG

2. Cattier Misellivesi

Loistava All-in-one tuote! Löysin tuotteen jo neljä vuotta sitten. Loistava luonnonkosmetiikkatuote, jossa hinta on hyvä. Olen käyttänyt monia muita puhdistusvesiä, mutta nyt taas palannut tähän tuotteeseen ja käyttänyt vuoden putkeen. Ehkäpä juuri hinta ja laadun vuoksi. Ja on tietty hyvä, että tässä yhdistyy kasvojen puhdistus, meikinpoistoaine ja kasvovesi, eli yhdellä tuotteella pärjää. 

DSC_1618.JPG

3. Weleda hiusvesi

Parasta hiuksille ja päänahalle. Olen käyttänyt tätä hiuspohjaa ravitsevaa ja uudistavaa tuotetta nyt puoli vuotta ja koukussa ollaan. Ja parasta on, että olen saanut paljon uusia hiuksia, sellaisia “vauvahiuksia”! Käytän hiusvettä aamuin ja illoin, siitä tulee ihana raikas tunne päänahkaan. Lisäksi hiuksiin tulee kuohkeutta ja pörröyttä. Tuotteen avulla voi myös pidentää hiustenpesu väliä. Plussana ihana rosmariinin tuoksu!

Mitkä on sun suosikki tuotteesi?

-Iida

6 kommenttia

anna-liisa 25.9.2016 - 23:35

Hiusvesi??? Never heard.

Vastaa
Iidaafel 26.9.2016 - 07:25

Hiusvesi on todella vanha tuote, Weledalla lähes 100 vuotta ollut tuote. Nykyään vain ei monellakaan merkillä hiusvesiä ole ja itse tiedän vain tämän tuotteen. On todella ihana ja suositeltava tuote! Ravitsee päänahkaa ja puhdistaa sitä!

Vastaa
jennajohannasi 26.9.2016 - 04:38

Hiusvesi kuulostaa mielenkiintoiselta, voisi ostaa kokeiluun joskus jos tulee alessa vastaan 🙂

Mun vakiotuote on Madaran yrttidödö, se on ollut käytössä jo monta vuotta. Madara ylipäätään on luottomerkki!

Vastaa
Iidaafel 26.9.2016 - 07:29

Hiusvesi on ihana ja lähes 100 vuotta ollut Weledan valikoimassa. Alessa se ei taida olla, mutta itse olen ostanut ruohonjuuresta usein jos on ollut joku alekuponki yms! Noin 20€ on pullon hinta ja kestää 3-4kk, mulla ainakin. Eli suht ok hintainen.

Ja niin jaan Madara rakkauden! Se on loisto merkki, mulla kans aina välillä yrttidödö käytössä, voisinkin taas sitä ostaa!

Vastaa
Katiavironviolet 26.9.2016 - 07:32

Käytän Weledan hiusvettä myös. Samat huomiot kuin sinulla. Ihana tuote.
Mua harmittaa siinä vain pullonsuu, josta loiskahtaa joskus kerralla liikaa.
Olen ratkaissu jutun niin että laitan tuotetta suihkepulloon ja suihkin lähinnä hiusjuuriin. Helpompi annostella, ei mene tippaakaan hukkaan.

Vastaa
Iidaafel 26.9.2016 - 11:39

Sama harmitus täällä! Vaikea levittää, kun tuotetta valuu joskus käsien välistä ihan muualle kuin kuuluisi. Mutta eipä ole tullut mieleen, että tuotetta voi siirtää suihkepulloon! Tämä on kyllä tehtävä!

Vastaa

kommentoi postausta