Home » Call The Chocolate

Call The Chocolate

by Iida Åfeldt

CSC_0169.JPG

Olen pahimman luokan suklaan rakastaja, joka on selvästi käynyt ilmi jo Ruohonjuuressa, sillä sain useamman suklaalevyn viime käynnillä! Vivanin iChoc -suklaalevyt ovat kaikki vegaanisia, 100% luomulaatuisia, ne valmistetaan riisimaitoon ja makuvaihtoehtoja on useita. Riisimaitosuklaalevyt myydään 80g pakkauksissa ja tummasuklaa uutuudet 50g pakkauksissa. Mikä parasta, suklaat on pakattu biohajoavaan muoviin! Toki levyt ovat hieman hintavia kilohinnalta maitosuklaaseen nähden, mutta mielelläni olen valmis maksamaan vähän enemmän luomusuklaasta, joka on myös hieman terveellisempää kuin maitosuklaa. Lisäksi nämä suklaat ovat niin täyteläisiä ja täyttäviä, että paljoa ei tarvitse syödä. Tämän parempia vegaanisuklaalevyjä tuskin löytyy ja tämän lähemmäksi suosikki sinistä tuskin päästään. Ja makuvaihtoehtoja, niissä on tosiaan valinnanvaraa! Lisää tuotteiden omilta sivuilta, tästä.

csc_0172.jpg

Classic maku oli riisimaitosuklaista suosikkini. Todellakin ihanan makuista ja maitosuklaista. Sopii loistavasti myös leivontaan kuten myös White Vanilla, joka on kuin valkosuklaata. Se tosin oli omaan makuuni melko makeaa. Almond Orange oli raikas ja sattumia oli riittävästi makuuni. Erityisesti pähkinäsuklaat ovat aina maistuneet, jonka vuoksi Super Nut suklaan pakkaus pääsi tyhjänä tämän postauksen kuviin. Yllättävä vahinko, kokonaiset hasselpähkinät ja riisimaitosuklaa vain oli liian hankala vastustetteva! White Nougat-Crisp suklaassa yhdistyy pähkinäsattumat ja valkosuklaa.

Harmiksi tietysti monikaan näistä ei sovi pähkinäallergiselle vegaanille. Maidotonta ruokavaliota noudattavalle nämä sopivat sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Vehnää sisältää vain Choco Cookie -levy, jossa riisimaitosuklaassa on suklaakeksin paloja. Itse en kyseistä suklaata maistellut, mutta ystäväni kehuivat sen maistuvan Oreo-suklaalta.

CSC_0173.JPG

Menin sekaisin kuitenkin vasta maistettuani iChoc Expedition tummasuklaalevyjä. Niin hyvää ja kermaista tummaa suklaata en ole syönyt. En edes tässä kohtaa tiedä onko raakasuklaa parempaa, niin hyviä olivat Sunny Almond ja Jungle Bites. Ihan täydellisiä kahvin kaveriksi, loppuvat vain liian äkkiä. En tiedä auttaisiko suurempi pakkauskoko. Expedition -levyt ovat hinnakkaampia ja niiden pakkaukset on hienostuneempia. Niiden hintaa nostaa laadukkaat raaka-aineet, jotka ovat luomua ja levyjen sisällöstä 90% on raakatuotantoa. Sunny Almond sisältää manteli-nougatcrispiä, siinä on kunnon sattumia ja paljon! Ihanan rapea suklaa, jonka suutuntuma todella miellytti. Jungle Bites sisältää rouhittua tiikeripähkinää ja raakakaakaonibsejä. Todella mieletön maku ja vie juurikin viidakon tunnelmiin. Tämä oli kaikkien paras näistä kaikista levyistä, mistään ei ollut kilpailijaksi!

Suu makeaksi näin viikonloppua kohti ja suklaat tilaukseen täältä!

-Iida

*kaupallinen yhteistyö

CSC_0171.JPG

 

kommentoi postausta