Home » Esittelyssä Eemin huone ja uusi sänky

Esittelyssä Eemin huone ja uusi sänky

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ AVAROOM

Olemme asuneet uudessa kodissa jo 2 kuukautta. Sain oikeastaan kaikki tavarat paikoilleen ensimmäisten viikkojen aikana. Tälläisissä tilanteissa luonteenpiirteestäni “kaikkihetimulle” on hyötyä. Tulee valmista tehokkaasti! En ole esitellyt uutta kotia vielä blogin puolella, joten aion sen nyt tehdä ja aloitan Eemin huoneesta.

Minä tykkään paljon leikkisyydestä ja väreistä. Minusta lastenhuone saa näyttää ilon sekamelskalta! Vaikka Eemin huoneessa on iloisia värejä, on se mielestäni kuitenkin rauhallinen ja yksinkertainen. Olen myös tietoisesti halunnut tehdä sisustuksesta neutraalin, joka ei ylläpidä perinteistä sukupuolijakaumaa.  Muuton yhteydessä pinnasänky vaihtui AVA Roomin AVA Module Ensisänkyyn ja se kiinnittää kyllä huomion kauneudellaan! Sängyn lisäksi huoneen ainoa uusi asia on karhuvalaisin. Se sopii täydellisesti sängyn kanssa yhteen. Muut tavarat olivat meillä jo olemassa edellisessä kodissa.

Tässä on postaus edelllisen kodin sisustuksesta.

Eemi tykkää tällä hetkellä todella paljon leikkiä leikkikeittiössä. Hän laittaa ruokaa ja maistatuttaa luomuksiaan. Olen halunnut panostaa leikkivälineisiin. Meillä on vain puisia ruokatavaroita, metallisia kattiloita ja kuppeja. Keittiöleikkivälineet löytyvät kaikki yhdeltä seinustalta. Sängyn alta taas löytyy autot, palikat ja junarata. Tavarat ovat piilossa, mutta täysin lapsen saatavilla. Laatikot avautuvat helposti. Minulle on  tärkeää, että leluilla on selkeät paikat ja ne ovat lasten saatavilla. Lapsen on helpompi löytää tavaransa ja laittaa ne paikoilleen. Minulle on myös tärkeää, että lapsen ulottuvilla on rajallinen määrä leluja. Silloin lapsen on helpompi leikkiä.

Minulle sängyn valinnassa oli ehdottoman tärkeää, että siinä on myös säilytystilaa. Eemin huone on pieni, enkä halunnut täyttää laittiaa ostamalla huoneeseen enempää kalusteita. En myöskään halunnut, että lelut olisivat lattialla koreissa, koska ne olisivat mitä todennäköisimmin levällään lattialla. Lattiapinta-alaa on vähän ja AVA Roomin ensängyn avulla se tuli loistavasti hyötykäyttöön myös säilytystilana. Sängyn alla oleviin laatikoihin mahtui täydellisesti Ay Kasa -korit, joita meillä oli entuudestaan. Sillä tavoin lelut voi myös nostaa ulos laatikosta, kun niillä leikkii, eikä avonainen laatikko vie leikkitilaa huoneesta. Itse olen todella tyytyväinen huoneen ilmeiseen ja todella rakastan Eemin uutta sänkyä!

Eemin ihana sänky on kotimaisen AVA Roomin valmistama. Ensisänky on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista. Se koostuu kolmesta isosta AVA Modulesta. Eemin sängyssä on lisäksi korkeat sängynpäädyt ja turvalaita. Sänky tuo pieneen huoneeseen todella paljon välyyjen tuntua ja se on todella ihanaa. Tavaraa on, mutta ei koko ajan näkyvissä ja esillä. Se on itselleni todella iso rauhoittava tekijä.

Myöhemmin sänkyyn voi lisätä yhden modulen, jolloin se on täysimittainen sänky ja näin ollen menee lapsella pitkään. Sänkyyn on mahdollista myös laittaa kaksi laatikkorivistöä päällekkäin, jolloin saa parvisängyn ja säilytystilaa tulee valtavasti lisää. Se voisi esimerkiksi toimia teini-ikäisellä todella hyvin. Sänky todella kestää aikaa ja kulutusta. Se on yksinkertainen tyyliltään, siihen ei kyllästy ja sitä voi muokata lapsen iän ja tarpeiden mukaan. Parvisänky muuttuu esimerksi parisängyksi, kun modulet laittaa lattiatasoon. Ihan mieletöntä! Kyseessä on todellakin koko elämän pituinen tuote.

AVA Modulet saa myös omien mittojen mukaan tilaan kuin tilaan ja niistä voi luoda monipuolisia säilytysratkaisuja. Suunnittelija Tommi Vartiaisen ajatuksena on ollut avaramman ilmeen luominen ahtaisiin ja pieniin tiloihin. Lapsiperheissä usein tilaa ei koskaan ole liikaa. Myös kaupunkiasuminen on tiivistä ja kerrostaloasunnossa voi asua useita ihmisiä. AVA Room onkin avaramman tilan puolesta! Yritys on kotimainen ja tuotteet valmistetaan Suomessa. Tästä pääset tutustumaan AVA Roomiin lisää, heidän mallistoihin, tarinaan ja vaihtoehtoihin!

Itselleni kauniin ulkonäön ja säilytystilan lisäksi sängyssä on tärkeää kotimaisuus ja ekologisuus, joidenka takia tämä sänky valikoitui meille. Ajatuksena tuntuu ihanalta, jos tämä on ainoa sänky, joka Eemillä tulee olemaan ja sellainen sänky, jonka Eemi vie omaan kotiinsa joskus!

-Iida

2 kommenttia

nipsuuh 8.7.2020 - 12:03

Malttaako eemi antaa tuon karhuvalaisimen olla rauhassa pois päältä nukkumaan mennessä? Meillä ollut sama valaisin jonkun aikaa, mutta lapsi on siitä niin innoissaan, että pakko ottaa aina töpseli pois seinästä iltasadun jälkeen, ettei mene koko ilta sitä rämpyttäessä :D.

Vastaa
iidaafel 8.7.2020 - 13:54

Joo näin on meilläkin, topseli on pois seinästä ja lamppu on koristeena😂😂 muka hyvä idea!

Vastaa

kommentoi postausta