Home » Heinäkuun kirppislöydöt

Heinäkuun kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

Tässä kuussa tein paljon hyviä löytöjä! Olen kyllä todella tyytyväinen kirppissaldoon. Sain Eemille paljon vaatetta syksyyn isommassa koossa. Se vaan pitää paikkansa, että lapsi kasvaa kesän aikana. Ainakin meidän perheessä! Yhtäkkiä hihat on lyhyet ja nilkat pitkottaa.

Kaikki löydöt tein kesäreissuilta, osan Hämeenlinnasta Aarreaitta kirppikseltä ja loput sitten Kuopiosta Citypörssi kirppikseltä ja Kalla lastenvaatekirppikseltä. Kalla olikin vasta avattu Kuopioon tänä keväänä.

Hämeenlinnasta Eemi bongasi vahtitornin, jonka sitten päädyin ostamaan hänelle. Meiltä löytyy Ryhmä Hau hahmoja ajoneuvoineen jo ennestään, nekin kaikki käytettynä ostettuna torista. Eemi on jaksanut leikki vahtitornilla tosi paljon ja kummisetä oli kirppikseltä ostanut Eemille lisää figuureita. Kirppikseltä löytyi myös itse tehty Ryhmä Hau t-paita!

Itselleni löysin syksyisen mekon, farkut ja neuleen!

MINI RODINI PIPO 5 € Aarreaitta

DIY RYHMÄ HAU T-PAITA 2,50 € Aarreaitta

POLARN O. PYRET LEGGINSSIT 3,50 € Aarreaitta

VAHTITORNI 15 € Aarreaitta

RYHMÄ HAU FIGUURIT 2,45 €/KPL Viirin kirppis (kummisedän ostamia)

KORALLINVÄRINEN NEULE H&M 2,50 € Aarreaitta

NOA NOA MEKKO 4 € Citypörssi

LIDL FARKUT 2 € Citypörssi

POMP DE LUX SHORTSIT 5 € Aarreaitta

POMP DE LUX NEULETAKKI 4 € Aarreaitta

MINI RODINI SHORTSIT ORANSSIT JA SINISET 5 € KPL Kalla Second Hand

NOSH RAITAPAITA 2 € Kalla Second Hand

H&M DINOPAITA 3 € Kalla Second Hand

KAIKO PAITA 10 € Kalla Second Hand

NAME IT VAARINPAITA 3 € Kalla Second Hand

2 kommenttia

Anonymous 27.7.2021 - 16:47

Meillä oli myyntipaikka lastenkirpparilla heinäkuussa ja saatiin syksyn hankintoihin kerättyä iso potti. Parasta kuitenkin on aina se, kun saa kaapit siivottua ja pääsee niistä itselle turhaksi käyneistä pienistä vaatteista eroon. Nautin siitä, kun saan tehdä myyntipaikasta kauniin ja väreiltään sointuvan. On myös ihanaa huomata, kuinka joku ostaja on valinnut myyntipaikalta useamman tuotteen settejä, joista itsekin on aikanaan pitänyt. Joku muu on siis nähnyt kauniina sen, mistä minäkin pidän!
Yritin pitää hinnat maltillisina, sillä maksimivoiton sijaan ”kilapilen itseni kanssa” mahdollisimman hyvin myyvästä tangosta: mitä vähemmän jää jäljelle, sen parempi.

Olen myös huomannut tänä kesänä ostaneeni ne vähät hankintani lähinnä käytettyinä kirppareilta. Rippilahjat, synttärilahjat ja tuliaiset ovat olleet joko itse tehtyjä tai käytettyinä löydettyjä. Löytämisen riemu koukuttaa enemmän kuin kauppakeskustenntarjoukset.

Vastaa
minnis 27.7.2021 - 21:13

Upeita löytöjä! Näitä lukiessa tulee aina sellainen kirppisfiilis, että pitäisi itse päästä penkomaan kivoille ja hyville kirppiksille!

Minna

Vastaa

kommentoi postausta