Home » Hurraw mitä huulivoiteita!

Hurraw mitä huulivoiteita!

by Iida Åfeldt

CSC_2396.JPG

Ihastuin näihin huulirasvoihin reilu vuosi taakse päin. Taisivat juuri silloin saapua Suomeen. Näissä Hurraw -huulirasvoissa yhdistyy kyllä kaikki ne asiat, jotka ovat itselleni tärkeitä. Huulirasvat ovat raakoja, luonnonmukaisia ja tuubit on valmistettu 50 %:sti kierrätysmateriaaleista.

CSC_2395.JPG

Haluan laittaa huulilleni tuotetta, jonka voin todeta olevani minulle hyväksi. Jos ei muuten käytä luonnonkosmetiikkaa, niin suosittelen miettimään siihen siirtymistä edes huulituotteiden osalta. Suuren osan huulipunista ja huulirasvoista tulemme syöneeksi. Hurraw -huulirasvat tuoksuvat ja maistuvat niin hyviltä, ettei niiden syöminen haittaa. Ne ovat 100% luonnollisia, eteerisistä öljyistä valmistettuja ja öljythän kaunistavat sisäiseti ja ulkoisesti!

Hurraw huulirasvoista:

  • vegaanisia
  • ainesosia ei kuumenneta yli 47 asteen, eli ne ovat raakoja
  • ei testattu eläimillä
  • ei sisällä parabeenejä, parafiiniöljyä, sulfiitteja tai keinotekoisia väri ja maku aineita
  • soijattomia, gluteenittomia
  • tuubit ovat ainakin 50 % kierrätysmateriaaleista
  • ei geenimuunneltuja raaka-aineita
  • sisältävät kylmäpuristettuja luomuöljyjä ja aktiiviraaka-aineita ollen 100% luonnollisia

CSC_2392.JPG

Itse ihastuin tuotteisiin juurikin yllä mainitsemieni ominaisuuksien takia. Minua viehättävät myös huulirasvojen pakkauksen ovaalimuoto, se on litteä ja menee helposti housunkin taskuun, sekä pakkauksien ihanat värit. Värit kuvaavat aina tuotteen tuoksua ja makua, ja niitähän on yli 20 erilaista. Monelle on varmasti tuttua kuivan ilman takia rohtuvat huulet, jotka omalla kohdallani kipeytyvät entisestään kun nuolen niitä tai puren sekä revin koppuraista ihoa pois. Huulet ovta verellä ja välillä todella kipeät. Usein olen kokenut huulirasvan käyttämisen turhana, sillä huuleni ovat vain rohtuneet entisestään ja olen pureskellut niitä tästä syystä. Pureskellessani huuliani, olen syönyt tietysti huulirasvaa ja suussa maistunut ikävältä. Nyt matkassa olivat Chai spice, Licorice ja Tinted cinnamon huulivoiteet. Eipä tarvinnut kärvistellä koppurahuulilla vaan hymyilin pehmeinhuulin. Pehmeä tunne myös jäi ja nämä huulirasvat antoivat kosteutta. Itse saatoin ihan hyvin vain aamulla laittaa huulirasvaa ja huulet olivat silti pehmeät koko päivän. Siis ihan parhaita, en ihmettele miksi näistä huulirasvoista puhutaan paljon.

CSC_2393.JPG

Hurraw Chai Spice tuoksuu ihanalta, mieleen tulee joulu vahvasta mausteisesta tuoksusta. Huulirasva tuo lämpimän tunteen ja mausteiden tuoksu   rentouttaa. Vahva, lämmin ja aistikas tulee ensimmäisenä mieleen. Chai Spice valmistetaan aidoista mausteista, mustapippurista, kanelista, neilikasta, aniksesta ja vaniljasta. Sopii ihanasti talveen, mutta joulufanit voivat fiilistella tällä joulua myös kesällä. Tykkäsin itse tästä eniten.

Hurraw licorice on lakritsin ja salmiakin ystävän ehdoton suosikki. Välillä on hetki, jolloin tekisi niin mieli lakua, silloin huulivoidetta huuliin! Ihana lakritsin tuoksu nimittäin korvaa himot. Tuotteessa on voimakas tuoksu ja makea maku. Ei haittaa jos vähän menee suuhun. Lakritsin maku syntyy tähtianiksesta ja aniksen siemen öljystä.

Hurraw Tinted Cinnamon on kanelihuulirasva, joka antaa huulillee myös sävyä. Hurraw -perheeseen kuuluu muutama sävyttävä huulirasva, joista tämä on yksi. Itse en huomannut mitään valtavaa sävyeroa, olisin toivonut rasvan kutsuvan punaisen värin takia vähän enemmän sävyä. Tuote tuoksuu hyvältä ja on ihanan lämmin ja makean makuinen. Punertava sävy saadaan tuotteeseen villinä kasvaneesta alkanna kasvista. Kaneliöljy saattaa aiheuttaa kihelmöintiä, joka voi erityisesti tuntua rohtuneilla huulilla. Itse kihelmöinti ei haitannut minua vaan lähinnä koin, että tämä todella vaikuttaa ja kosteuttaa oikeasti kipeitä huuliani.

CSC_2394.JPG

*Hurraw-huulivoiteet saatu Luonnonkosmetiikkantukusta 

Huulirasvoja voit ostaa täältä.

 

-Iida

 

 

1 kommenttia

kaisaj 25.2.2016 - 13:33

Nää on tosiaan parhaita <3 Testasin kaverilta viime vuoden puolella ja sen jälkeen oon koukuttunu ihan täysin! 😀

Vastaa

kommentoi postausta