Home » kuulumiset ravintolapäivästä

kuulumiset ravintolapäivästä

by Iida Åfeldt

Kuluneen viikon sunnuntaina vietettiin ravintolapäivää ja ystävien kanssa olimme viikkoa aiemmin miettineet minne menemme ravintolapäivänä. Olen aina halunnut olla mukana ravintolapäivässä oman ravintolan kanssa, mutten ole uskaltanut. Ystävien kanssa siinä tultiin tulokseen, että tehdään jotain omaa ja he saivat minut innostumaan. Päätin heti ilmoittaa ravintolamme mukaan tapahtumaan ja laittaa Facebookissa kutsua tulemaan. Tapahtuma oli kotonani, kaikki tarjottava oli vegaanista ja gluteenitonta.

Päivä oli aivan ihana, vaikka muutama päivä sitä ennen oli mennytkin melko kiukkuisissa tunnelmissa. Tapahtuma kun ei järjesty itsestään vaan sen eteen on melko paljon työtä. Ensi kertalaisena olin todella tyytyväinen ja yllättynyt. Ihmiset löysivat paikalle ja asiakkaista suurin osa oli täysin tuntemattomia. Oli mukava juttella ihmisten kanssa, tehdä tuttavuutta ja keskustella ruuasta. Monen mielestä ravintolapäivässä on juurikin mukavaa käydä ihmisten kotona, silloin näkee miten erilaiset ihmiset asuu ja miltä kodit näyttää. Oli miellyttävää jakaa omaa ruokafilosofiaa ja kuulla ihmisiltä kommentteja tarjoiluista. Suosikkeja olivat mustikkapirtelö ja blondie. 

Ohje blondiehin täältä. Ohje tarjoiltuun huikean hyvään leipään täältä. Alla on ohjeet kahteen valmistamaani pirtelöön!

12765688_10208972774215408_832344154_o.jpg

CSC_2446.JPG

CSC_2447.JPG

CSC_2448.JPG

CSC_2449.JPG

Mustikkapirtelö

1 annos

 

1 dl mustikoita

0,5 dl cashewpähkinöitä

1/2 banaani

1/2 tl kardemummaa

0,5 dl hamppuproteiinia

2,5 dl vettä

 

Banaanipirtelö

1 annos

 

1 banaani

1 tl kanelia

0,5 dl riisiproteiinia

1 rkl maapähkinävoita

1 dl kookosmaitoa

1 dl vettä

 

Laita kaikki pirtelön ainesosat blenderiin ja surauta tasaiseksi. Nauti heti sellaisenaan. Säilyy myös päivän jääkaapissa. Voit myös tehdä monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella, silloin on hyvä liottaa mustikkapirtelön cashewpähkinöitä 2-4 tuntia.

 

Ihanaa päivää!

-Iida

 

 

kommentoi postausta