Home » Ihanimmat hiusasusteet

Ihanimmat hiusasusteet

by Iida Åfeldt

Te tiedätte, että rakastan hiusasusteita, erityisesti pantoja! Niillä saa hiuksiin kivaa vaihtelua ja näyttäviä kampauksia aikaiseksi. Ne toimivat myös upeina asusteina kuin kruununa pään päällä! Listasin tähän postaukseen paikkoja, joista saa mielestäni ihania hiusasusteita!

Gauhar Helsinki

Kyseessä on kotimainenbrändi, joka valmistaa kauniita vaatteita, koruja ja asusteita. Tyyli on klassinen ja ajaton. Heidän hiusasusteisiin kuuluu valikoima pantoja ja donitseja. Kurkkaa ne täältä.

Anni Ruuth

On myös kotimainen brändi, jonka tuotteet valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa. Merkille on myönnetty Avainlipputunnus. Heidän pannat on ihanan muhkeita ja näyttäviä. Ne valmistetaan silkistä ja täytetään kotimaisella villalla. Kurkkaa Anni Ruuth hiusasusteet täältä.

Cocobella

On kotimaisen Framedan valmistama merkki ja saatavilla pääosin kampaamoista tai kampaamoiden verkkokaupoista. Pannat ja ponnarit ovat tosi upeita. Valikoima on laaja, on kuvioita, glitteriä, timanttia ja paljettia joka lähtöön! Mutta myös hillitympiä vaihtoehtoja. Session Store -verkkokaupasta ainakin saatavilla laaja valikoima! Olen siitä onnellisessa asemassa, että äitini on kampaamoalanyrittäjä ja hänen liikkeessään näitä myydään! Pääsen ostamaan parhaat päältä!

Mapu

Löysin merkin ihan vasta ja ihastuin täysin. Mapu on muotoilija Mari Koppasen perustama. Hän tekee käsityönä aivan mielettömän kauniita hiuspinnejä!. Pinnien sisällä on kuivatettuja kukkia. Ne ovat jotain niin kaunista, ihailemaan pääset tästä.

Roosan

Valmistaa käsityönä aivan ihania makramehiuspantoja. Pannat ovat todellisia taidekappaleita! Ihania sävyjä ja yksityiskohtina kirjailtuja helmiä! Kurkkaa roosan.fi

Bellalice

Valmistaa käsityönä hiusdonitseja. Donitsit ovat värikkäitä ja saatavilla monissa eri kuoseissa. Valikoimasta löytyy vulvaa, tissejä ja penistä tosi kivoissa printeissä. Kurkkaa tästä kauppaan.

Rusettia

Valikoimassa on kauniita käsintehtyjä  hiusdonitseja, pinnejä, pantoja ja ponnareita niin lapsille kuin aikuisillekin. Värit ovat kauniin hempeitä. Pannat ovat erityisen kivoja, sillä ne eivät valmistuksen vuoksi paina päätä ollenkaan, ovat pelkkää kangasta! Kurkkaa kauppaan tästä.

Happyparrot

On varmasti tunnettu ihanista lasten ruseteista! Happyparrot valmistaa murretuista sävyistä ihania pinneja, ponnareita ja rusetteja pääasiassa lapsille. Isot rusettipinnit toimivat tosi hyvin aikuisellakin! Kurkkaa happyparrot.store

kommentoi postausta