Home » jokaisen päivän pelastus

jokaisen päivän pelastus

by Iida Åfeldt

CSC_1052.JPG

 

CSC_1050.JPG

Kyllä! Jokaisen päivän pelastus on ehdottomattomasti kooskosmanna. Herkulla on monta nimeä, kookossose, kookosvoi, kookosmanna… Se on kookoslihasta jauhettua sosetta. Kun tätä kerran maistaa, ei sitä ilman enää voi elää. Minulla on ystäviä, joilla kulkee purkki käsilaukussa. Kun herkkuhimo iskee, lusikallinen mannaa suuhun ja se siitä! Oma suosikkini on juurikin Foodinin Kookosmanna, sen silkkisin ja pehmeän koostumuksen takia, joka sulaa suuhun tai lämpimän kaurapuuron päälle! Vastaava ei muilla merkeillä ole, olen myös yrittänyt tehdä tätä herkkua itse mutta siitä ei tule sileää vaan koostumus jää karheammaksi. Tässä tuotteessa on vain yksi ongelma, se on jatkuvasti loppu kaikkialta. Sitä saa jahdata ja odottaa, sillä manna on selvästi lumonnut käyttäjänsä. Sain omani reilu viikon odottelun jälkeen Ruohonjuuresta.

Kookosmanna on terveellistä, se sisältää kuitua, rautaa ja toki meille tärkeitä hyviä rasvoja. Minusta manna maistuu valkosuklaalta ja paras on tulla töistä kotiin ja ottaa lusikallinen purkista suuhun. Toki tätä voi käyttää moneen muuhunkin! Kookosmannasta saa kookoskermaa, kookosmaitoa, sitä voi hyödyntää leivonnassa, laittaa nokareen puuron päälle, smoothieen tai vain syödä purkista. Ei uskoisi, että joku näin yksinkertainen olisi näin hyvää.

Jos haluat nopeasti jotain hyvää tai saat yllätysvieraita, kokeile seuraavaa!

CSC_1086.JPG

Kookosbanskut

 

1 kypsä banaani

kookosmannaa

ripaus kanelia

 

Leikkaa banaanista ohuita siivuja. Luskoi osalle banaanisiivuista kookosmannaa. Nostele mannan päälle toinen banaanisiivu. Lopuksi ripottele vähän kanelia päälle. Jos sinulla on aikaa pidä hetki pakkasessa ja saat ihanan rapsakan nautinnon!

 

CSC_1089.JPG

Ihanaa mannamaanataita!

-Iida

*Kookosmanna saatu Ruohonjuuresta.

kommentoi postausta