Home » Kesäasujen suosikit kotimaisilta merkeiltä

Kesäasujen suosikit kotimaisilta merkeiltä

by Iida Åfeldt

Minulta kysytään todella usein mistä käyttämäni vaatteet ovat ja mistä löydän vaatteeni. Nyt haluan esitellä teillä tämän kesän asusuosikit, joita olen käyttänyt paljon ja tulen vielä käyttämään! Nämä kaikki ovat kotimaisia merkkejä. On kiva nostaa esiin juuri kyseiset merkit! Osa vaatteista on saatu ja ne olen merkinnyt erikseen.

Very Nice  farkut (*saatu)  ja Kaiko kietaisupaita

En tiennyt tarvitsevani valkoisia farkkuja, ennen kuin sellaiset tulivat kaappiini Very Nice yhteistyön tiimoilta. Nyt en enää osaisi olla ilman. Ne tuntuvat olevan yksi vaatekaapin kulmakivi. Kesällä mikä vaan yläosa toimii valkoisten farkkujen kanssa. Ne tekevät asusta heti kevyen ja raikkaan. Tykkään helteistä huolimatta käyttää housuja myös kesällä. Erityisesti nilkkamalliset farkut on kivoja ja lahjetta voi kääntää helposti. Jalassani on kotimaisen valmistajan Very Nice -merkin farkut, jotka valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Virossa. Tämän kotimaisempia farkkuja ei taida olla markkinoilla. Olen käyttänyt Very Nice farkkuja useamman vuoden, sillä ne istuvat minulle täydellisesti. Kuvan malli on Alice  kokoa 33/26.

Ostin alkuvuodesta okran värisen kietaisupaidan kotimiselta vaatemerkiltä Kaikolta. Paita on valmistettu Portugalissa. Ihastuin väriin ja malliin. Minulla on paidasta koko L. Minun vartalolleni sopii tämän malliset paidat todella hyvin ja saan niille korostettua vyötäröä. Tämä asu yhdistelmä on yksi oma suosikkini ja olen käyttänyt sitä usein. Onneksi sitä voi käyttää ympäri vuoden, eikä vain kesällä!

Nakoa pellavamekko (*saatu)

Sain uudelta kotimaiselta merkiltä Nakoalta pr-lahjaksi tämän kuvan pellavamekon. Nakoa on ehdottomasti yksi kiinnostava uusi brändi, joka on ainakin vienyt minut jo ihan mukanaan. Tämä pellavamekko on ollut kesäni pelastus. Se on ihanan viileä, ilmava ja kevyt. Se päällä ei tarvitse miettiä juuri mitään! Se ei kiristä tai purista, eikä se päällä tarvitse stressata, että jostain vilahtaisi rintaliivit tai alushousut. Minulla on mekosta koko XL.

Kaiko Belted Dress

Minulta löytyy kyisestä Kaikon mekkomallia neljässä värissä. Se on mielestäni tosi ihana ja erittäin hyvä juuri minun vartalolleni. Siksipä olen tullut sen hankkineeksi eri värissä, lyhyillä ja pitkillä hihoilla. Mekko toimii myös ympäri vuoden, kesällä sellaisenaan ja talvella sukkisten ja neuleen kanssa. Mekko on minulla koossa L.

Kaiko on yksi omista suosikkimerkeistäni ja olin aivan onneissani, kun sain olla heille mallina tulevan syksyn mallistoon. Jännityksellä odotan kuvia ilmestyväksi!

Noelle Design mekko (*saatu) ja Nosh paita (*saatu)

Noelle Designin lappuhaalarimekkoa minulta löytyy kaksin kappalein! Tämä ihana laventelin liila ja sitten sammaleen vihreä. Mekko on valmistettu Suomessa ja minulla on siitä koko XL. Materiaalina on pellava, joten se on aivan omiaan kesällä! Mekko toki toimii ympärivuoden, kun pukee sukkikset alle.

Lappuhaalamekon alla minulla on Noshin valkoinen 1/2 hihainen paita. Itse tykkään todella paljon Noshin trikootuotteista. Hyviä perusvaatteita, jotka ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä. Noshin tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Portugalissa, Ukrainassa tai Latviassa. Tämä Alice paita on Portugalissa valmistettu. Minulla on siitä koko L.

Uhana Design hame ja BYPIAS toppi

Tämä ihana asu oli kesälahja minulta minulle. Olen aina ajatellut, ettei hameet käy minulle. Olen kokenut, että ne leventävät minua ja saavat lantioni näyttämään entistä suuremmalta. En siksi omista juurikaan hameita. Myöskään hihattomat paidat eivät kuulu vaatekaappiini. Syynä on ollut se, etten ole halunnut kenenkään näkevän allejani ja muutenkin pulleita käsiäni.

Nähtyäni tämän Uhana Design hameen, aloin kuitenkin haaveilla siitä. Siitä alkoi tulla pakkomielle! Lopulta päädyin ostamaan sen ja se kyllä mullisti käsitykseni hameiden käytöstä. Olen aivan rakastunut siihen ja se on mielestäni kaunein omistamani vaate. Joka kerta, kun puen sen, ajattelen olevani kaunis. En todellakaan mieti, että olisin leveä. Minulla on hameesta koko L. Se on valmistettu Virossa.

Minulla ei ollut hameeseen sopivaa yläosaa paitsi trikoisia t-paitoja. Hame on kuitenkin niin ylellinen, että halusin sen kanssa jotain “parempaa”. Löysin BYPIAS -merkin valikoimasta kauniin pellavatopin. Ajattelin, että voin hyvin heittää hameen myötä romukoppaan myös ajatuksen siitä, ettei hihattomat paidat sovi minulle. Onhan tämä vaatinut ajatustyötä, mutta kyseinen yhdistelmä on todella ihana ja minulla on siinä hyvä olla.

-Iida

14 kommenttia

Anonymous 15.7.2021 - 17:43

Mielettömän hyvin sopivat sulle kaikki! Etenkin viimeinen yhdistelmä on wow 🙂

Vastaa
iidaafel 15.7.2021 - 17:46

Hei kiitos tosi paljon!❤️

Vastaa
Katariina Kuronen 15.7.2021 - 18:31

Ihania kaikki! Etenkin toi punainen Nakoan mekko on super ihana ja sopii sulle täydellisesti ❤

Vastaa
iidaafel 15.7.2021 - 19:40

Voi kiitos! Mustakin se on ihana😍

Vastaa
TiiaN 15.7.2021 - 19:20

Olet u p e a!

Vastaa
iidaafel 15.7.2021 - 19:41

Voi kiitos😍

Vastaa
123456girl 15.7.2021 - 21:37

Kaikki on upeita mut suosikki Nakoan mekko, väri sopii sulle niin hyvin. Myös bypiias toppi on ihana!

Vastaa
iidaafel 15.7.2021 - 22:16

Kiitos! Mäkin tykkään😍

Vastaa
Sarppa 15.7.2021 - 22:37

Hei jes, muistelin et sulla on toi Nakoan mekko! Tästä sain varmuuden koosta kun näin päällä, jos hennon ostaa itselleni saman ☺️ Muutkin asut ihania 💜

Vastaa
iidaafel 15.7.2021 - 23:32

Se on kyllä ihana!!

Vastaa
Manny 18.7.2021 - 18:59

Kaikki asut sopii sun kropalle todella hyvin! Erityisesti eka ja toka kokonaisuus näyttävät upeilta ja mukavilta. Toi vikan asun hame on mielettömän kaunis 🙂

Vastaa
iidaafel 18.7.2021 - 21:33

Kiitos kovasti <3

Vastaa
Titi 17.8.2021 - 15:02

Oih, tuo Noelle on mulle ihan uusi merkki, kiitos vinkistä. Heti piti mennä kurkkaamaan tarjontaa :).

Vastaa
iidaafel 17.8.2021 - 19:33

Se on kyllä ihana!

Vastaa

kommentoi postausta