Home » Kesän TOP 3 luonnonkometiikka suosikkia

Kesän TOP 3 luonnonkometiikka suosikkia

by Iida Åfeldt

DSC_0782.JPG

Olen luonnonkosmetiikan suuri ystävä ja innostun jatkuvasti uusista tuotteista, joita markkinoille tulee. Hinta vaihtelee suuresti, mutta uutuuksien joukosta on nyt löytynyt kesän aikana todella edullinen ja hyvä uusi sarja! 

Kesällä luonnollisuus korostuu entisestään ja iho voi kaikin tavoin paremmin. Muutamilla tuotteilla oikeastaan pärjää erittäin mainiosti. Omat tämän kesän kolme suosikki tuotettani ovat alla. Onko sinulla suosikkeja, tai onko jokin kysyisistä tuotteista käytössäsi?

TOP #3

  1. Weleda Revitalising hiusvesi
  2. Eco by Sonya Face Tan Water
  3. Organic Shop sitruunaruoho kuorinta

DSC_0749.JPG

Weleda Revitalising hiusvesi on loistava kesätuote. Se raikastaa päänahkaa ja vitalisoi sitä. Hiusvesi on yksi Weledan vanhimpia tuotteita. Se on riittoisa ja hinta on alle 20€. Hiusvesi jättää hiuksiin raikkaan ja puhtaan tunteen ja päänahka tykkää, erityisesti, jos aurinko on hieman sitä ehtinyt polttaa. Hiusvesi on luonnollisempi vaihtoehto kuivashamppoille ja hiuspuutereille. Se myös kuohkeuttaa hiusta ja pidentää pesuväliä, joten senkin takia ihan mahtava tuote ja helpottaa elämää kesäreissuissa. Itsellä päivittäin käytössä.

20187815_10214005503750501_1246043588_n.jpg

Eco by Sonya Face Tan Water on itseruskettava kasvovesi. Ja ainakin tämän kesän todellinen pelastaja, jolla voi huijata päivityksen kasvoille ennen töihin paluuta. Itselläni on vaalea iho ja pari käyttö kertaa riittää huomattavaan eroon. Olen itse tykännyt käyttää tuotetta. Se on myös todella riittoisa ja olen käyttänyt yhtä pulloa jo vuoden. Näin ollen sen kova hinta ei tunnu niin pahalta. Tuote maksaa noin 40€. Se jättää ihanan luonnollisen hehkun iholle, joka tulee huomatuksi. Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja täysin vegaaninen.

DSC_0754.JPG

Organic Shop Body Scrub on aivan ihana vartalokuorinta! Olen muutenkin tänä kesänä löytänyt tämän tuotemerkin ja sen ihanat tuotteet. Organic Shop tulee Virosta ja se valmistaa shamppoita, hoitoaineita, hiusnaamioita, pesuaineita, kuorintoja ja rasvoja. Tuotteet ovat edullisia ja todella hyviä, eli hinta-laatusuhde on todella loistava. Ne ovat luonnonkosmetiikkaa ja sisältävät suurelta osin luonnosta peräisin olevia ainesosia. Kuorontaa on siis ilo levittää iholle ja se tosiaan maksaa alle 5€. 

Kaikki nämä tuotteet olen ostanut Ruohonjuuresta.

-Iida

DSC_0759.JPG

 

 

 

2 kommenttia

jennajohannasi 25.7.2017 - 20:45

Toi kuorinta on niiiiiiiiiiiiiin <3 Ihan täydellinen kesätuoksu. Myös mangoversio on aivan ihana! Mahtavaa kun alkaa tulla edullistakin luonnonkosmetiikkaa markkinoille 🙂

Vastaa
Iidaafel 27.7.2017 - 05:02

Sanos muuta!!! Pakko siis ostaa myös mangoa, niin ihania että melkein tarvii kaikki, heh 🙂

Vastaa

kommentoi postausta