Home » Dance in The Rain

Dance in The Rain

by Iida Åfeldt

DSC_1005.jpeg

DSC_0961.JPG

Istun sisällä villasukat jalassa, jotka ystäväni äiti kutoi minulle kymmenen vuotta sitten (apua, kun lukiostakin on jo niin kauan). Vesipisarat ovat koristaneet ikkunani, joka oli ihana syy vetästä villasukat jalkaan ja heittäytyä peittojen sisään kirjottamaan. Roskia viedessäni sain osani kesäsateesta ja naapuri jo päivittelikin: “Taas sataa”. Piristin häntä kertomalla, että eilen ainakin minulla paistoi aurinko, että eikös tänään voi jo vuorostaan sataa. 

Tätä kulunutta kesää ollaan yleisesti harmiteltu todella huonoksi. On varmaan totta, että on keskimääräistä kylmempää ja sateisempaa on varmaan ollut. En voi kuitenkaan sanoa kesää huonoksi. Olen lomalla ja minulla on aivan ihanaa. Kysehän on siitä osaako sateessa tanssia! Sehän on vain oma päätös onko kesä hyvä vai huono ja antaako päivittäisen sään siihen vaikuttaa. Suomessa kun ollaan, niin joka vuodenajan säästä saa kyllä huonon, ja monestikkin se kesän ainut hellepäiväkin on aivan liian kuuma ja voisi helteet jo loppua. 

Eilen sain nauttia auringosta ja viettää ihanan mekkopäivän, josta nämä kuvat muistuttavat. Hieman tuuli tosin! Tänään on ihanaa, kun saan kuunnella sadetta ja sipsutella villasukissa menemättä minnekään sen koommin. 

Ihanaa viikkoa sinulle!

-Iida

DSC_0964.JPG

DSC_0979.JPG

 

 

kommentoi postausta