Home » Kevätmeikki ja etukoodi Dermosilille

Kevätmeikki ja etukoodi Dermosilille

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ DERMOSIL KANSSA

Minulta kysytään usein ihonhoidosta. Täytyy sanoa, että olen ollut onnekas. Olen saanut todella hyvän ihon ja se pysyy hyvänä pienellä vaivalla. Sen vuoksi myös kevyt meikki ja pieni ehostus riittää. En ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut meikkaamisesta, vaan minulle riittää puuteri ja ripsari. Minulle meikkaaminen on kuitenkin lähtökohtaisesti vain itseäni varten ja omiin tarpeisiin. Tykkään meikata, koska se piristää omaa olemustani ja tekee minusta ryhdikkäämmän. Minun ei ole tarvinnut meikillä peittää ihoa, vaan tuoda se esiin. Sen vuoksi en ehkä ole ollut kiinnostunut meikkaamisesta sen suuremmin. Se mitä minulla on, riittää. Näihin meikkitaitoihin olen ollut tyytyväinen.

Kuvissa näkyy minä ilman meikkiä ja sitten Dermosilin meikeillä. Sain Dermosilita meikkituotteita, valikoimassa jo olleita ja kevään uutuuksia. Kaikki tässä käyttämäni meikit ovat hajustamattomia ja osalla on Allergia- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

Eniten minua ihastutti Aina-meikkivoide. Pullolla on upea design! Tuotetta tulee pumpulla, ei tarvitse säätää korkkien kanssa. Toinen suosikkini on Rise and Shine ripsiväri. Ja kolmas suosikki oli iDeal puuteri! Todella hyvä. Tuotteiden hinta-laatusuhde on todella hyvä muutenkin. Ennestään olen käyttänyt jo Dermosilin aurinkopuuteria, se on mielestäni jo klassikko.

Kätevä pakkaus oli myös luomiväripaletissa. Siihen saa nimittäin koota omat suosikit ja ne pysyvät paletissa magneetin avulla, eli jokainen voi koota siitä oman näköisen.

Yllättäjänä toimi Unique huulipuna, joka vaihtaa väriä. Huulipuna reagoi huulien pH-arvoon ja on näin ollen jokaisen huulilla ihan uniikki. Innostuttiin ystävien kanssa testailemaan, yksi sai liilaan taittavat huulet, yksi oranssiin ja minä pinkkiin.

Kulmäkynä oli ainut, josta tulin valinneeksi liian vaalean sävyn. Ajattelin, että “fair” sävy, eli vaalean vaihtoehto on minulle hyvä, mutta se oli todella vaalea, eikä todella näkynyt missään. Medium olisi varmasti ollut parempi, väritön kulmageeli oli todella hyvä, niin hyvä, että pikkusisko, joka ymmärtää meikkaamisen päälle, vei sen omaan meikkipussiinsa.

Meikkiin käytin seuraavia tuotteita:

  • Aina-voide (sävy fair)
  • iDeal puuteri
  • Aurinkopuuteri
  • Heleyttävä puuteri
  • Silmämeikin pohjostusvoide
  • Magnetic luomiväripaletti Spring Vibes
  • Most proof Eyeliner (black)
  • Rise and Shine ripsiväri (black)
  • Kulmakynä (sävy fair)
  • kulma-ja ripsigeeli (väritön)

Dermosil on kotimainen kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita myyvä yritys, joka on itseasiassa ainut kotimaisessa omistuksessa oleva kosmetiikkabrändi Suomessa. Dermosil tuotteita saa ainoastaan Dermosilin omasta verkkokaupasta. Yrityksen hinta-laatusuhde on erittäin hyvä! Suurin osa meikeistäkin on hajusteettomia, joten ne sopivat herkällekin iholle. Onko Dermosil brändinä sinulle tuttu?

Nyt koodilla “iidaspring” saat Rise and Shine Mascaran kaupanpäälle 3.4.2019 asti, kun ostoksesi ylittävät 30€ summan. Ripsivärin sävy on musta. Ripsiväri on hajusteeton.

-Iida

KUVAT / Tiia Nyholm

kommentoi postausta