Home » Kokeilussa iWhite hampaiden valkaisutuotteet

Kokeilussa iWhite hampaiden valkaisutuotteet

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ  iWHITE

Minulla on keltainen hammasluu. Se on aina tuonut omanlaista häpeää. Helposti alkaa ajatella, että ihmiset ympärillä pitävät hampaitani likaisina ja hoitamattomina, vaikkei siitä olekkaan ollut kyse. Tietysti sitten päivittäinen runsas kahvin juonti näkyy, kuten mustikoiden syönti, teen juonti ja satunnainen punaviini vuosien varrella.

Hampaat ovat oleellinen osa ulkonäköä. Ne näkyvät hymyillessä ja puhuessa. Kaunis suora ja valkoinen rivistö herättää ihailua. Olen pitkään miettinyt hampaiden valkaisua, mutten ole kuitenkaan vielä saanut aikaiseksi mennä ammattilaisen tekemään valkaisuun. Olen elämäni aikana kokenut keltaisten hampaiden, ja lisäksi vinojen, hampaiden vaikuttavan haluuni hymyillä hampaat näkyen! Hampaatkin voi vaikuttaa itsevarmuuteen ja tyytyväisyyteen omasta ulkonäöstä.

Sain kokeiltavaksi iWhite Instant2 -valkaisusetin, hammastahnan ja suuveden. Tuotesarja on suosittu maailmalla. Suomessa tuotteita saa Yliopiston Apteekin myymälöistä ja verkkokaupasta, eli iWhite on apteekkituote. Kyseessä on turvallinen matalan kynnyksen valkaisusarja. iWhite on kliinisesti tutkittu ja kliinisesti osoitettu turvalliseksi, jonka takia se poikeaa monesta muusta kotivalkaisusarjasta.

Valkaisusetissä tulee kuusi ohutta ja taipuisaa valkaisumuottia. Ne riittävät kolmeen valkaisukertaan, ylä- ja ala hampaille on omansa. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan valmisteen käyttöä kolmena päivänä peräkkäin. Instant2 valkaisumenetelmä on kolmitehoinen, se valkaisee välittömästi, vahvistaa hampaiden rakennetta ja kiillettä. Yhdessä hammastahnan ja suuveden kanssa käytettynä vaikutus tehostuu. Itse käytin tuotteita rinnakkain. Harjasin hampaani iWhite Instant2 hammastahnalla ja käytin sarjan suuvettä. Kolmena päivänä peräkkäin pidin valkaisumuotteja suussa 20 minuutin ajan. Ennen muottien asettamista suuhun, olin pessyt hampaat ja huuhtonut suun suuvedellä.Pakkauksen mukana tulee käyttöohjeet, jossa kerrotaan selkeästi muottien laittamisesta ja valkaisumenetlmästä. Käyttöohjeet tulee aina lukea huolellisesti ennen käyttöä.

Ensimmäisellä kerralla huomasin suurimman muutoksen hampaissani. En ollut odottanut juuri mitään, joten yllätyin positiivisesti. Hampaani olivat vaaleammat, selvästi hampaidenvalkaisu oli poistanut värjäymiä hampaistani. Seuraavina kahtena päivänä muutos ei ollut enää niin suurta, kuin ensimmäisenä kertana. Muottien pitäminen suussa 20 minuutin ajan tuntui alkuun todella pitkältä, mutta menikin nopeaan tehden samalla iltapuuhia. Muottien takia sylkeä alkoi erittyä todella paljon. Pidin kieltä muottien välissä, jotta nieleminen oli helpompaa. Kieltämättä hupaisa näky! Koin iWhite Instant2 valkaisusetin todella helpoksi kokeilla hampaiden valkaisua turvallisesti. Tuotteen käytön jälkeen hampaat tuntuivat jotenkin todella puhtaille ja kiiltäville. Oli helppo hymyillä!

Valkaisusettiä voi käyttää jatkossa silloin tällöin tarpeen mukaan. Nyt kun käytin tuotetta kolmena päivänä peräkkäin, joten voisin muutaman viikon päästä tehdä kerta tehostuksen. Tuote olisi varmasti hyvä ylläpitämään hampaiden sävyä ammattilaisen luona tehdyn valkaisun jälkeen ja pitkittämään seuraava valkaisukertaa. Hammastahna ja suuvesi taas voivat olla päivittäisessä käytössä.

Hammastahna postaa plakkia, ehkäisee värjäymien muodostumista ja vahvistaa hampaan kiillettä. Suuvesi sisältää Blue covarine ja PAP-ainesoasia, jotka valkaisevat hampaita. Lisäksi suuvesi ehkäise plakin uudelleen muodostumista ja vahvistaa hampaan kiilettä.  Kaikki iWhite tuotteet vahvistavat hampaita ja raikastavat hengitystä.

Saat nyt iWhite tuotteet -20% alennuksella Yliopiston Apteekin verkkokaupasta koodilla IIDA20. Verkkokauppaan tästä ja voit tutustua lisää iWhite tuoteperheeseen. Koodi on voimassa 28.11.-12.12.2019 välisen ajan.

-Iida

KUVAT // Sasa Villa

kommentoi postausta