Home » Kolme unohtumatonta kehua

Kolme unohtumatonta kehua

by Iida Åfeldt

Joskus jotkut sanat jäävät mieleen. Ne jäävät hyvin voimakkaasti mieleen, niin hyvät kuin ikävät sanat. Minulla on monia sellaisia kauniita sana-muistoja, joihin palaan yhä uudelleen ja uudelleen ja niistä on tullut todella tärkeitä. Kauniit sanat, kehut ja kannustava palaute ovat aina todella tärkeitä, sillä oikeasti ne voivat jäädä jonkun mieleen elävästi ja merkitä henkilölle todella paljon. Alla muutama, jotka varmasti kulkevat mukanani aina.

  1. Elin todella ahdistavia ja vaikeita päiviä. Ja silloin kuulin lohduttavat sanat: “Harvalle annetaan tuollaista tarinaa kuin sinulla. Sinä olet saanut upean tarinan. Kaikki eivät saa.” Ja nuo sanat ovat usein mielessä, kun tarvitsen voimaa elämässä kulkemiseen. Minulle on annettu tämä elämä ja minä pärjään siinä. Nuo sanat auttavat näkemään menneisyyden ja eletyn elämän vahvuuteena. Ei häpeää eikä katumusta.
  2. Ehdottomasti kauneinta mitä mies on koskaan sanonut. Tapahtui kerran, että mies sanoi minulle näin :” Iida, sinun sielu tekee minun sielulleni niin hyvää. Sinulla on upea aura”. Myöhemmin tämä lause sai aivan uuden merkityksen lapseni myötä. Minusta on ihanaa, että voin kertoa hänen isänsä sanoneen minulle jotain kaunista ja merkittävää, vaikkemme ole koskaan seurustelleet.
  3. “Iida, sä olet meidän enkeli”, hän sanoi. Hän roikkui eteisen lokeroissa, vaikka piti pukea ulkovaatetta päälle. Hymyilin tuolle 2-vuotiaalle ja hän hymyili minulle. Hän jatkoi: “Niin sä oot sellanen”. Paras palaute mitä olen työssäni saanut. Toki olen saanut aivan ihania palautteita ja olen niistä kiitollinen. Enkeli kuitenkin merkitsee usein valoa, lohtua, turvaa. Jotkut ihmiset ovat maanpäällisiä enkeleitä. Ja ajattelin tämän niin, että lapsi kertoi minun olevan turvallinen aikuinen pitämään hänestä huolta. Sama lause on kirjoitettuna korttiin, jonka sain tältä lapselta toimintakauden päätyttyä.

-Iida

LUE MYÖS
Positiivisen palautteen top 10

2 kommenttia

saranda 1.5.2019 - 07:56

Apua, kyynelkanavat just aukesi… Ihania. Eivätkä nuo kolme henkilöä ole ainoita, jotka näin ajattelevat. <3

Vastaa
iidaafel 1.5.2019 - 13:39

Kiitos tosi paljon <3

Vastaa

kommentoi postausta