Home » Kuntosali ahdistus

Kuntosali ahdistus

by Iida Åfeldt

Uudelle, tuntemattomalle kuntosalille meneminen on sitten vaikeaa. Olen suunnitellut kuntosalille menemistä pitkään. Ajatus on kuitenkin jännittänyt todella paljon ja alkanut ahdistaa. Pelottaa niin paljon, kun tuttu ja turvallinen viedään ja tilalle tulee jotain tuntematonta. Oma sali on oma sali, siellä tietää missä mikäkin on ja millaista porukkaa siellä käy ja voi tuntea olonsa turvalliseksi. Muutos pelottaa ja olen ajatellut ihan tyhmiä asioita, jotka ovat estäneet menemästä kuntosalille. Tänään sain itseni salin ulkopuolelle, mutta ahdistus kasvoi aivan hirveäksi. Pakotin itseni sisään, sillä ajattelin, että joskus tämä on kuitenkin tehtävä. Kun pääsin sisään, en nähnyt henkilökuntaa missään ja aloin panikoida. Seisoin kaikkien näkyvillä, keskellä tilaa odottaen henkilökuntaa. Olin aivan paniikissa, jos nyt kaikki katsovat juuri minua. Ja minulla oli pinkit treenihousut, siis kaikki kyllä tuijottaisivat nyt, siis miksi laitoin nämä housut! Ja mahtaakohan pikkuhousut nyt näkyä näistä, kun kyykkään! En yhtään muistanut tarkistaa alushousujen väriä.

Etukäteen olin jo miettinyt, että mitä jos kaikki huomaavat minun olevan uusi. Tai mitä, jos joku tulee juttelemaan! Apua, se olisi varmaan kamalinta. Mitä, jos kaikki salilla kävijät ovat vain tosi isoja miehiä ja hoikkia naisia! Ajattelevatko he, etten kuulu joukkoon? Miettivätkö he mitä toi täällä tekee. Siis kaikkea sitä todella ajattelee ja tekee elämästään itselleen melko vaikeaa!

Ja uskokaa, kaikki meni todella hyvin! Sain kuukausi kortin, löysin tarvitsemani laitteet ja välineet, eikä kukaan tullut puhumaan. Fiilis oli loistava treeniä tehdessä ja varmuus tekemisestä nousi koko ajan! Ja lähtiessä olin niin tyytyväinen omaan rohkeuteeni, uskalsin salille! 

-Iida

14958527_10211295984534214_392172109_n.jpg

 

1 kommenttia

lt 30.3.2020 - 14:19

On kyllä helpompi mennä tuttuun saliin kuin uuteen. Koska tietää missä mikäkin on. Me muutettiin toiselle paikkakunnalle, joten kuntosalin vaihto mullakin olisi edessä. https://omasali.fi/kuntosaliyrittajaksi/

Vastaa

kommentoi postausta