Home » Lempi kengissä

Lempi kengissä

by Iida Åfeldt

Maanantaista perjantaihin kuljen työvaatteissa. Kun tulen kotiin, en oikeastaan jaksa muutaman tunnin takia vaihtaa vaatteita, vaan laitan mielummin yöpuvun suoraan tai sitten olen niissä työvaatteissa loppu illan. Viikonloppuna kulkisin mieluiten vaan urheiluvaatteissa tai siinä yökkärissä. Enkä usein edes jaksa meikata. 

Tajusin, että en ikinä käytä ihan oikeita vaatteitani. Karsin muuton vuoksi niin paljon vaatteita, että mukaan lähti todelliset suosikkini. Mutta minulla ei ole mahdollisuutta käyttää niitä. Rakastan mekkoja ja kauluspaitoja, mutta ne odottavat aina jotain juhlaa tai siistimpää tilaisuutta. Ja siis miksi? Jos viikossa on kaksi päivää omille vaatteille, niin mekot saavat odotella aika kauan. Kuljen verkkareissa ja haaveilen siitä, että voisin pukea kauniit vaatteet, korkokengät ja kulkea tyylikkäänä. Ei niille lempivaatteille tule parempaa tilaisuutta. Kyllä se on itsestä kiinni luoda ne tilaisuudet joka päivä.

Tänä viikonloppuna oli niin ihana laittaa lempi asioita päälle, punaa huuliin ja mennä kävelylle. Kyllä oli melko eri tunne kuin niissä verkkareissa ja lenkkareissa. Olo oli hyvä, ihana ja kaunis. 

DSC_1326.JPG

DSC_1323.JPG

DSC_1325.JPG

DSC_1327.JPG

DSC_1341.JPG

 

kommentoi postausta