Home » lautasellinen kauneutta

lautasellinen kauneutta

by Iida Åfeldt

DSC_1509.JPG

 

CSC_1523.JPG

Haluan esitellä teille tämän hetken suosikki kirjani, joka on Karita Tykän uutuus Lautasellinen kauneutta -syö olosi hyväksi ja hehkeäksi (Cozypublishing, 2015). Kirja on sisältä niin kaunis, että pelkkä selailu saa hyvälle mielelle. Todellinen esteettinen elämys. Karitan hyvä olo ja hehkeä olemus huokuu kirjan sivulta. Ehkäpä hänen vinkeistään on apua, jos havittelee yhtä upeää olemusta!

CSC_1511.JPG

 

CSC_1521.JPG

Kirjassa Karita kertoo 21 konkreettista kauneusteesiä, jotka auttavat löytämään tien aitoon kauneuteen ja hyvään oloon. Hän kirjoittaa suurimman kauneuteen vaikuttavan tekijän olevan positiivinen energia. Puhdas, myrkytön, elinvoimainen ja lempeä ihminen on kaunis. Kauneusteeseissä Karita kirjoittaa mm. unen merkityksestä, meditaatioista, rakkaudesta, suoliston hyvinvoinnista, vihersmoothiesta ja kosketuksesta. Kaikki teesit ovat mielestäni tärkeitä ja allekirjoitan jokaisen. Niistä on kirjoitettu kuitenkin melko suppeasti ja yleismaailmallisesti. Mitään uuta en niitä lukemalla oppinut. Toki tämä oli hyvä muistutus asiasta, palautu taas perus asiat mieleen!

Kirjan reseptit olivat kyllä jälleen hyviä! Omistan Karitan kaksi aiempaakin kirjaa ja aina ovat ohjeet olleet hyviä. Niin nytkin. Varsinkin tuo herkkupuoli, ihania raakajälkiruokia! Aiemmista kirjoista poiketen, tässä on myös raakaruokien ja herkkujen lisäksi kuumennettavia resepti-ohjeita. Kauneuskaakao menee varmasti testiin mutta niin myös norirullat ja raakatiramisu!

CSC_1515.JPG

 

CSC_1519.JPG

Ihanaa iltaa!

-Iida

 

kommentoi postausta