Home » Lokakuun kirppislöydöt

Lokakuun kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

Lokakuu oli täynnä ihania kirppislöytöjä! Olen niin tyytyväinen tähän kirppiskuukauteen. Elo- ja syyskuu meni täysin muuttoon valmistuen ja muuttaen, jonka takia en edes käynyt kirppiksillä. Sen sijaan myin valtavasti meille tarpeetonta tavaraa eteenpäin. Nyt kuitenkin tuli käytyä useamman kerran kirpputorilla. Se tuntuikin tauon jälkeen ihanammalta kuin muistinkaan. Nautin kirppisten kiertelystä!

Lokakuussa kävin Tampereella Into lastenvaatekirppiksellä, josta löytyi Eemille monta hyvää juttua. Ostin kaksi Duplo kulkuneuvoa “joululahjaksi”, mutta eikös Eemi huomannut ne ennen kuin ehdin saada ne parempaan piiloon. Pääsivät sitten heti leikkeihin. Eemi on myös innostunut palapeleistä ja onkin yllättänyt minut taidoillaan. Onneksi kirppikseltä löytyi vähän haastavampi peli.

Kävin lokakuussa myös Espoossa Nella ja Nuttu lastenvaatekirpputorilla ensimmäistä kertaa. Lähellä Nellaa ja Nuttua on myös Mankkaan Akseli, johon poikkesin samalla reissulla. Se olikin todella suuri ja siisti kirppis, jonne aion poiketa jatkossakin! Eemille löytyi muutama paita lisää, vaikka collarihousuja olimme etsimässä. Leikki-ikäisten siistejä ja ehjiä housuja on kyllä huonosti tarjolla!

Tein vielä yhden kirppiskäynnin ollessani Helsingissä. Poikkesin Stockmannin Reloveen ja tein aivan mahtavat löydöt. Olen niin fiiliksissä niistä ja loppuvuoden juhlat on pelastettu! Löysin valmiin asukokonaisuuden, aivan ihanan mustan paidan ja roosahtavan vekkihameen. Paita sattui vielä olemaan -30%.Hame ja paita toimivat toki myös erikseen, mutta yhdessä ne ovat upea kokonaisuus, jota aion kyllä pitää kaiken maailman pikkujouluissa! Lisäksi löytyi ihana merinovillaneule, oikea vaaleanpunainen vaahtokarkki unelma ja sekin oli -30% alennuksessa. Kaiken päälle löysin aivan täydelliset aurinkolasit, juuri sellaiset, joita olen etsinytkin. Malli on täydellinen. Kyllä voikin olla onnellinen kirppislöydöistään!

H&M RYHMÄ HAU -PAITA 5€ Nella ja Nuttu

LINDEX COLLEGE 3€ Mankkaan Akseli

VIMMA PAITA 8€ Lastenkirppis Into

KIRAHVI -PAITA 5 € Lastenkirppis Into

MARIMEKKO PAITA 4 € Mankkaan Akseli

PALAPELI 5€ Lastenkirppis Into

DUPLO PYÖRÄKUORMAAJA 12€ Lastenkirppis Into

DUPLO AUTO+ASUNTOVAUNU 12 € Lastenkirppis Into

VERO MODA TUNIKA 10 € Mankkaan Akseli

MANGO VEKKIHAME 18 € Relove

INWEAR PUSERO 21 € Relove

SAMSOE & SAMSOE VILLANEULE 40 € Relove

LE SPECS LENA TERLUTTER AURINKOLASIT 26 € Relove

8 kommenttia

Kaisa81 30.10.2021 - 15:28

Ihania löytöjä taas kerran! Pisti kyllä silmään tuo H&M:n Ryhmä Hau -puseron hinta. Kyseinen pusero on mun pienen pojan itse kaupasta valitsema lempipusero, joka uutenakin maksoi noin 5€. Tokihan on tietysti ekologisempaa ostaa pusero kirppikseltä kuin kaupasta.

Vastaa
iidaafel 30.10.2021 - 16:50

Joo aika hintava paita omaankin makuun. Mutta lapselle mieleinen, kun yhdessä kiertelimme kirppistä. Toisinaan hinnat on hurjia!

Vastaa
Penninvenyttäjä 31.10.2021 - 07:59

Rakastan kirppiksiä ❤️ Mankkaan Akseli on tuttu ja sieltä tekee usein löytöjä.
Relovesta taas: ensimmäinen liike Töölössä oli aikoinaan minulle takuuvarma paikka mistä löytää jtn vähän “parempaa ja spessumpaa” esim. juhliin. Nyt hinnat ovat pompanneet ihan pilviin!! Stokkan Relovessa käydessäni en ollut uskoa silmiäni. Juu, ymmärrän merkkivaatteiden maksavan enemmän, mutta en itse miellä esim. Mangoa, Zaraa tai Vero Modaa varsinaisesti luxus brändeiksi. Esim. Onlyn mekko (ohut denimkangas) 30€,
Mangon t-paita 12 € jne.
Reloven liikkeet ovat kyllä oikeaa silmäkarkkia.

Vastaa
iidaafel 31.10.2021 - 10:14

Hei kiva kuulla! Täytyy ehdottomasti siis suunnata Mankkaan Akseliin toistekin!

Ja olen ihan samaa mieltä. Relovet on todella hintavia. Tietystä asioista on valmis maksamaan, mutta joukossa on todella paljon perusmerkkiä. Toki niissäkin on joukossa helmiä, joista voi maksaa enemmän. Mutta noin yleisesti kovat hinnat. Itse liikkeet kyllä miellyttää esteettistä silmää!

Vastaa
Katski 31.10.2021 - 11:15

Onpa ihania löytöjä! Erityisesti tuo hattaraneule ja pliseerattu hame ihastuttaa 😍 Mä oon aivan hurahtanut tollasiin vähän pidempiin hameisiin – ne on tosi helppoja ja mukavia arjessa, mutta silti on sellainen tyylikäs fiilis! Tykkäsin tosi paljon siitä sun asuhaasteesta, mutta ois kiva nähdä myös jokin pienimuotoisempi haaste. Eli esimerkiksi miten monella tapaa ja eri tyylillä voi yhtä valittua vaatekappaletta (heh, esim. toi ihana hame) arjessa käyttää. Monesti sitä jumiutuu johonkin tiettyyn yhdistelmään, eikä oikein osaa hyödyntää vaatteen kaikkea potentiaalia. Erityisesti juhlavempien vaatteiden kans jää käyttökerrat turhan vähäiseksi!

Vastaa
iidaafel 31.10.2021 - 12:01

Tosi kiva idea! Sellaisen voisin hyvin toteuttaa! Kiitos😍

Vastaa
Maikkiliina 1.11.2021 - 17:18

Ihanat löydöt! Housuista ei tosiaan löydä lapsille kuin farkkuja ja jotenkin tuntuu että isommille lapsille on vaikeampi löytää vaatteitakaan enää….. Tää on ihan huippu postaussarja!

Vastaa
iidaafel 1.11.2021 - 20:11

Hei kiitos, kiva kuulla, että tykkäät!!
Ja sepä se, ei kyllä housuja löydy, saati muutakaan. Toki kulutus on kovaa ja monilla vaatteet saattavat kiertää perheessä useammalla lapsella.

Vastaa

kommentoi postausta