Home » Luonnonkosmetiikka suosikit vartalolle

Luonnonkosmetiikka suosikit vartalolle

by Iida Åfeldt

DSC_0137.JPG

Jokin aika sitten kerroin teille luonnonkosmetiika suosikkini kasvoille. Löydät ne tästä. Nyt vuorossa on suosikkini vartalolle. Tai tässä ei todellakaan ole kaikki, mutta sellaisia, jotka ovat ihastuttaneet ja jääneet käyttöön. Osa tuotteista on saatu Ruohonjuuresta.

  1. Kahvikuorinta Hit The Sheets Vanilla Velvet on aivan ihana kuorinta vartalolle. Toki näppärämpi muija tekee itse kahvinpuruista kuorintansa, mutta meidän joidenkin on parempi ostaa, hehe! Kuorinta on luonnonmukainen ja vegaaninen. Juuri tämä vanilijalta tuoksuva on oma lempparini ja jättää ihan siis uskomattoman pehmeäksi. Kuorinnan ainesosat on lähes sellaisia, että ne löytyy monelta keittiön kaapista. Kahvikuorintojen brändi OPTIAT tulee sanoista: One Person’s Thrash Is Anothers Treasure – yhden roska on toisen aarre! Niin totta.                                                            
  2. Magnesiumgeeli * on todella tehokas nostamaan magnesiumtasot ja imeytyy todella hyvin ihon läpi. Aiemmin olin käyttänyt BetterYou magnesiumsuihketta, mutta mun mielestä geeli on paljon helpompi kohdistaa ja levittää oikeaan paikkaan. Suihketta tuntuu menevän sinne ja tänne ja ohi sen mihin sitä halusi. Tätä kannattaa käyttää lihasten palautumiseen, lihaskipuihin ja kramppeihin. Tuote on vegaaninen.

DSC_0131.JPG

  1. Terre d’ Oc Kaktusviikunavoi on ystäviltä saatu ja ei olis voinut ihanampaa olla! Tuoksu on tässä ihan parasta. Ja sitten rasian ulkonäkö! Ja kolmanneksi itse tuote, se on pienestä koosta todella riittoisa. Se on “voi” ja sitä ei tarvitse paljoa. Olen käyttänyt sitä talvella kuiville iho alueille ja myös huulille. Tuote on todella kosteuttava ja luonnonmukainen! Hintakin on olle kympin.
  2. Weleda Hiusvesi * on ollut pitkään jo suosikkini. Se on tarkoitettu päänahalle ja ravitsee sitä, sekä pitää hiukset puhtaana pidempään. Tästä tuotteesta olen kirjoittanut ihan oman postauksenkin, voit kurkata sen tästä, jos tämä kiinnostaa sua enemmän.
  3. Evolve voidemainen deodorantti on niin helppokäyttöinen ja edullinen! Ehkä juuri edullisuus sai mut kokeilemaan tätä. Moni luonnonkosmetiikka dödö on tosi kallis, mutta tämä kyseinen on noin 10 euroa. Se on voidemainen, jota levitetään sormin kainaloille. Deodorantti sisältää karitevoita, kookosöljyä, ruokasoodaa ja salviaöljyä. Salviaöljy vähentää mikrobien kasvua, supistaa hikirauhasia ja vähentää ihoärsytystä.  Mieto, raikkaan makea tuoksu, täysin luonnollinen, alumiiniton ja hypoallergeenisista raaka-aineista valmistettu. Vegaaninen tuote. 

fullsizeoutput_aa1.jpeg

  1. Vamp a NY hajuvesi on tuoksultaan paras luonnonmukainen hajuvesi. Tuoksu on vegaaninen, ilman kemikaaleja ja ihoa ärsyttäviä tai allergisoivia ainesosia. Ja itse rakastan tässä rommin ja vaniljan tuoksua, tosi täyteläinen ja kestää kauan, muttei ole liikaa. Tässä postauksessa olen luetellut asioita siitä, miksi luonnonkosmetiikka hajuvesi on paras valinta.

 

Löytyykö joukosta sulle tuttuja tuotteita tai omaa lempparia?

-Iida

*Saatu Ruohonjuuresta

4 kommenttia

Mammanen 21.3.2018 - 16:53

Mulla on toi kahvikuorinta ja se on I-H-A-N-A. Oon tehnyt kahvikuorintaa myös kotitekoisesti eli kahvinpuruja ja oliiviöljyä.

Pitää testata sun listasta muitakin.

Vastaa
Iidaafel 21.3.2018 - 17:49

Eiks vaan! Se on tosi ihanaa ja iho jää niin sileeksi. Mutta helppohan sitä olis itsekin tehdä!

Vastaa
SoulSearcher 2.4.2018 - 06:44

Kiitos vinkeistä, tässä oli itselle monta uutta tuotetta. Tuo kahvikuorinta on meinannutkin monesti jo lähteä matkaan, mutta jotenkin se on aina jäänyt. Seuraavalla reissulla nappaan testattavaksi. 🙂 Vähitellen kun tässä yrittää siirtyä enemmän luonnonkosmetiikan pariin, niin nämä vinkkilistat on loistavia!

Vastaa
Iidaafel 2.4.2018 - 10:22

Kiva kuulla, että koit hyödylliseksi!

Vastaa

kommentoi postausta