Home » Mies, tee näin Tinderissä!

Mies, tee näin Tinderissä!

by Iida Åfeldt

Tai pikemminkin älä tee, jos haluat naisen swaippaavan oikealle ja antavan sydäntä. Tinderiä vuosia selailleena on todella tullut kaikenlaisia profiileja vastaan. Toki aika muuttuu ja kehitys menee eteenpäin, mutta moni asia pysyy samana. Kuten miesten alhaalta otetut selfiet ja koirakuvat.

Omaan profiiliin kannattaa panostaa käytti sitten tinderiä taikka jotain muuta sovellusta tai sivustoa deittailuun. Profiili on se ensivaikutelma ja sen on tarkoitus herättää kiinnostus, saada ihminen pysähtymään kohdallesi, eikä vain huitoa vasemmalle aamubussissa ennen töihin menoa.

Itse en tykkää miehistä, joilla on vain yksi kuva tai joilla on kaikissa kuvissaan vain aurinkolasit. En todellakaan tykkää miehestä, jolla on kuvissa tupakka kädessä, jolla on  viinapullo kädessä tai joka polttaa pilveä tai pössyttelee. Enkä pidä niistä kuvista, joissa on nainen. En tajua miksi kukaan laittaa tinderiin kuvaa itsestään naisen kanssa, vaikka nainen olisikin sisko. Tosin en tajua niitäkään, joilla kuvissa on lainalapsi ja profiilissa sanovat “Ps. Lapsi ei ole oma”. Vähän sama koirakuvien kanssa. Mutta kaipa miehet sitten pyrkivät näin viestittämään lempeästä puolestaan.

Niin ja tästä nyt puuttuu ne todelliset nounou kuvat kuten puolikas naama, kuva pelkästä keskivartalosta, kuva haarovälistä tai meemit.

Tässä muutama vinkki parempaan profiiliin, jotka johtaa useampiin matceihin ja lopulta treffeihin!

1. KUVAT

Totuus on se, että puhelin leuassa kiinni otettu selfie, joka paljastaa sieraimesi ei ehkä ole paras vaihtoehto. Panosta kuviin! Laita profiliin vähintään 2-3 kuvaa. Tiedän monia, jotka käyvät kuvauttamassa itsestään Tinder kuvat ja minusta se on järkevä ajatus. Kuvien olisi hyvä olla erilaisia, kertoa sinusta ja erottua joukosta. Joukossa voi olla selfie, mutta ehkäpä yksi kuva sinusta harrastamassa jotain sinulle tärkeää ja yksi arkinen vartalokuva voisivat toimia hyvänä kokonaisuutena.

2. PROFIILITEKSTIT

Tällä on mahdollisuus tehdä vaikutus! Vaikka et panostaisi erityisesti kuviin, niin ota profiilin teksti osio haltuun. Jos kuva pysäyttää katsomaan profiilitekstiä, ja siellä lukee vain HKI/180, niin huoh. Pettymys.  Tälläiset tekstit menevät minun ohi ainakin: “ei mua muu kiinnosta ku paneminen noin niinku periaatteessa” tai “ori vailla suitsia”. Järkyttävää.

3. KESKUSTELUN ALOITUS

Minulle on ihan sama kumpi keskustelun aloittaa. Kannustan naisia aloittamaan, sillä on kuullut, että miehet saavat todella vähän keskustelunavauksia naisilta. Haluan panna sua nyt tai  otatko suihin ei ehkä ole paras aloitus, vaikka etsisi kevyempää seuraa. Ja vaikka aina kritisoidaan aloitusta “mitä kuuluu” ja sanotaan, että se on niin tylsä, niin on se parempi, kuin ei aloitusta. Erityisesti, jos profiilissa on vain kasa hymiötä ja KTM. Sen takia profiilissa on hyvä paljastaa itsestään jotain, joka voisi toimia toiselle osapuolelle keskustelun aloituksena.

Minun mieleeni on jäänyt muutama hauska profiili

LUE MYÖS

Tinder profiilit arviossa

-Iida

7 kommenttia

Minsqu 23.6.2019 - 22:40

Siis allekirjotan täysin, juuri luettelin kaikki samat asiat tänää mitä miesten kannattais/ei kannattais tehdä! Mut wau toi vasemmanpuoleinen oli hauska profiiliteksti😁🙌🏻 tuli fiilis et damn voitti jopa mun miehen profiilitekstin vaik hänet tinderissä tapasinkin 😬

Vastaa
iidaafel 26.6.2019 - 09:59

Haha! Nämä on niin totta!

Vastaa
MM81 24.6.2019 - 21:42

Verbaaleilla on helpompaa, mut aika paha toi, et pesee tummat vaaleiden kanssa. 😬

Vastaa
iidaafel 26.6.2019 - 09:59

Musta se oli hauska, tai semmonen mistä helposti voi keksiä keskustelun alotuksen!

Vastaa
nannaloves 25.6.2019 - 08:51

Naurahdin heti tekstin alussa noille sun mainitsemille miesten kuvakulmille! Pätee aikalailla kaikissa ikäluokissa meinaan 😀

Vastaa
iidaafel 26.6.2019 - 09:59

Tuntuu pätevän😂

Vastaa
Viisi virhettä, jotka teet tapaillessasi naisia netissä – journalmaribiz | Lily 18.6.2021 - 17:11

[…] Jos olet hukassa miten sinun pitäsi toimia, niin ehkäpä Iidan matkassa –blogin kirjoitus ”Mies tee näin Tinderissä”  antaa osviittaa siitä, miten kannattaa ja ei kannata toimia. Ehdoton ei tulee sanoa […]

Vastaa

kommentoi postausta