Home » Mikä on sinussa parasta?

Mikä on sinussa parasta?

by Iida Åfeldt

CSC_0587.JPG

Pidätkö itsestäsi? Mikä sinussa on parasta? Mistä pidät itsessäsi eniten? Kysy nämä kysymykset itseltäsi ja vastaa rehellisesti. Mieti hetki, jos on tarvetta ja kirjoita vaustauksesi vaikka ylös, jos se on sinulle luontaista.

Liian usein itse keskityn miettimään, mikä on huonosti ja minkä asian haluan muuttaa. Melkein vuosi sitten käydessäni psykologilla, hän kysyi pidänkö itsestäni. Minua suretti vastata, etten pidä itsestäni. Sehän on todella kamalaa ja surullista. Minun pitäisi pitää itsestäni tai, jos en voi kaikesta pitää, niin löytää edes niitä asioita, joista voin pitää itsessäni. Nyt olen palannut näiden kysymysten pariin uudelleen. Olen miettinyt niitä asioita, joista pidän omassa ulkonäössä ja asioita, joista pidän luonteessani ja joita haluan itsessäni korostaa.

CSC_0588.JPG

Pidän hiuksieni väristä. Ne on punaiset, mikä on Suomessa melko harvinaista. Koska en ole voinut muuttaa hiuksieni ilmettä värjäämällä niitä, on mulla ollut valtavasti eri hiusmalleja. Mulla on ollut todella pitkät hiukset, muutaman sentin pituiset hiukset ja kaikkea siitä väliltä. Nyt viime syksyn polkan jälkeen olen taas kasvattamassa hiuksia pitkiksi. Pitkät ne olivat viimeksi neljä vuotta sitten.

Hiukseni saavat usein huomiota, niin kävi viimeksi eilen kaupungilla. Minulta kysyttiin millä värillä värjään ne, sillä kysyjä halusi saman väriset hiukset itselleen. En tosin ole aina pitänyt hiuksistani. Yläaste -ikäisenä olisin halunnut värjätä hiuksiani, muttei äitini antanut. Olin siinä luulossa, että kaikki pojat tykkää vaaleahiuksista tytöistä. Lopulta äiti suostui vaaleisiin raitoihin ja niin hiukseni olivat vaaleammat jonkin aikaa.

CSC_0586.JPG

Asia, josta pidän myös itsessäni on hymykuopat. Huomaan, että hymyillä pitäisi ehdottomasti enemmän! Kun hymyilen, aina joku huomaa hymykuoppani ja on niitä käytetty iskurepliikkinäkin! Minulla on myös korkeat poskipäät ja todella hyvä iho, josta olla iloinen. Sekä kasvojeni, että vartaloni iho on pehmeä, vaalea ja lähes virheetön. Harvoin ihossani on ollut mitään näppylöitä, finnejä tai ihottumaa. Hyvän ihon takia en edes aina meikkaa, en vain koe siihen suurta tarvetta. Ihossani ei ole mitään merkittävää peitettävää. Kesällä sitä korostaa pisamat.

Mitä sinussa on parasta?

-Iida

 

2 kommenttia

Suttastiina 12.12.2016 - 08:00

Sinä olet kaunis ulkoa ja tekstiesi perusteella myös sisäisesti.

 

Vastaa
Iidaafel 16.12.2016 - 07:56

Kiitos ihanasta kommentista <3

Vastaa

kommentoi postausta