Home » Millaiset on hyvät treffit? 15 vinkkiä hyville treffeille

Millaiset on hyvät treffit? 15 vinkkiä hyville treffeille

by Iida Åfeldt

Niin, millaiset on hyvät treffit? Jokainen varmasti tietää, millaiset ne huonot treffit ovat olleet. Minulla on ollut monia hyviä treffejä, tavallisia treffejä ja muutamat huonommat treffit. Hyviä treffejä on kaikkia yhdistänyt tietyt hyvinkin tavanomaiset asiat. 

Hyvillä treffeillä usein jo kohtaaminen on toisen huomioiva ja iloinen. Mies on iloisesti ja aidosti tervehtinyt, kysynyt mitä minulle kuuluu. Se, että toinen hymyilee, katsoo silmiin ja kysyy sinun päivästäsi, tekee ison vaikutuksen ja luo hyvän fiiliksen treffeille. Mielestäni se osin jo kertoo ihmisen keskustelu- ja vuorvaikutustaidoista. Hymy on vaan paras asuste!

Hyvillä treffeillä unohdat puhelimen. Et katso aikaa, etkä katso montako viestiä deittien aikana on puhelimeesi tullut ja mitä somessasi tapahtunut. Puhelinta voit korkeintaan katsoa toisen mennessä vessaan. Jos treffeille tulee minuutti aikataululla ja niille ei ole kunnolla aikaa, on melko varmaa, ettei ne sitten ole hyvät deitit. Jatkuva ajan tarkkailu luo huonoa fiilistä. Eli hyville treffeille on aikaa ja itse treffeillä aika unohtuu.

Hyvillä treffeillä naurattaa. Niillä on hauskaa, saatte molemmat toisenne nauramaan. Naura usein rentouttaa ja poistaa turhaa jännitystä treffeiltä. Joten vapauttaa tunnelmaa! Se, että toisen kanssa on hauskaa ja mies saa nauramaan, on tärkeää. Treffeit ei saa olla liian vakavat, vaan pitää olla vähän pilke silmäkulmassa!

Tietysti hyvillä treffeillä myös sovitaan jatkosta. Tuleeko toisia treffejä vai ei. Laitetaanko viestiä treffien jälkeen vai ei. Mikä oli yleinen fiilis. Usein hyvät treffit johtavat toisiin hyviin treffeihin.

Omalla kohdallani hyviin treffeihin on liittynyt jotakin tekemistä. Harvoin kahvilassa tai ravintolassa istuskelu luo rentoa ilmapiiriä, jossa olisi mukava olla ja kohdata toinen. Tokat tai kolmannet treffit on sitten eri juttu! Näitä seuraavia kannattaa kokeilla.

 1. Kävely  -Ehkä parasta nyt pimeinä iltoina on ihan vaan mennä kävelylle. Kävellä ympäri kaupunkia, valloittaa uusi kaupunginosa haltuun tai mennä tutulle Töölön lahdelle ja nauttia sen valoista.
 2. Ajelu -Autoajelu toimii! Matkalla voi pysähtyä kauppaan ostamaan jätskit. Tai ratikka-ajelu, jolloin voi spontaanisti jäädä kyydistä tuntemattomalla pysäkillä.
 3. Metsäretki -Ihan mahtavaa on lähteä metsään nauttimaan luonnosta ja ottaa eväät mukaan. Mikä vois olla parempaa kun istua kivelle juomaan kahvia termarista! Nuuksio, seurasaari….Kesäisin myös piknik toimii loistavasti.
 4. Talvipuutarha -Jos haluaa piknikille talvella, on talvipuutarha aivan loistava siihen!
 5. Suomenlinna -Toimii aina, vuoden ympäri.
 6. Porvoo -Sama kuin yllä. Porvoon vanha kaupunki toimii aina. Myös muut kaupunkikohteet toimii, retki Turkuun, päivä Tampereella yms.
 7. Museo -Treffit museossa voi olla ennakkoluuloinen juttu, mutta toimii! Museoita löytyy jokaisen kiinnostuksen kohteisiin ja siellä saa varmasti yhteistä keskusteltavaa. Itse kulttuurin ystävänä tykkään!
 8. Elokuva/teatteri -Leffa tai teatteriesitys, mun mielestä ei ehkä paras ekoille treffeille, mutta osa tykkää! Ei ole pakko puhua, jos ei halua ja toisaalta on jotain yhteistä puhuttavaa yhteisen kokemuksen jälkeen, jos haluaa puhua.
 9. Luistelu -Parasta talvessa! Luistelu on jotain yhteistä hauskaa tekemistä ja monesti vähän naurattaakin, sillä monen edelliskerrasta voi olla aikaa
 10. Pulkkamäki -Kuhan tulee lunta niin pulkkamäkeen, sopivasti läheisyyttä ja etäisyyttä. Ja aika varmasti naurattaa, treffien ei tarvitse olla niin vakavat ja viralliset.
 11. Yöuinti -Toimii kesällä. On jännittävää ja hauskaa. Talvella avanto ja sauna on loistava kombo! 
 12. Biljardi -Toimii! Ja juurikin ympärivuoden ja tätä voi tehdä hyvin monessa paikassa, jolloin ei tarvitse lähteä kovin kauas treffien takia. Kilpailuhenkisille toimii varmasti. Tosin nolojen tilanteiden välttämiseksi on hyvä tarkistaa, ettei mies ole biliksen ammattilainen.
 13. Kuntosali -Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, treffit ja treeni. Ja yhdessä on aina haukempaa kuin yksin. Ja voitte tuijotella toistenne beboja ihan rauhassa. Ite on kyllä ole ollut ekoilla treffeillä kuntosalilla, mutta varmaan jotkut tykkää. Sen sijaan ulkotreenit tai porrastreenit on ollut ihan jees eka deiteillä!
 14. Brunssi -No kuka ei rakastaisi brunssia! Brunssilla voi keskittyä syömiseen, jolloin se on kahvilatreffejä enemmän. Toisaalta taas ei niin muodollista kuin treffit ravintolassa. 
 15. Koti -Jos tuntuu hyvältä, niin miksi ei laittaisi yhdessä ruokaa jomman kumman luona. Treffit voi alkaa ruokakaupasta. Ja usein on hauskaa, ainakin mun kokkaustaidoilla on ollut! Ja toisen kodin näkeminen on kiinnostavaa ja kertoo aika paljon toisesta. 

+Joulutorit! Ja muut kivat tapahtumat, joita järjetetään vuoden ympäri eri kaupungeissa. Pian on erilaisia joulumarkkinoita ja toreja, joissa on ihana käydä kävelemässä ja juomassa glögit. Ja ihastella jouluvaloja!

-Iida

0LkyBIZ.jpg

AxOAQfk.jpg

 

3 kommenttia

Saranda 19.11.2017 - 12:33

Mielettömän hyviä vinkkejä ja toimivat muuten “parisuhdetreffeilläkin”! 🙂 (Paitsi luistelu, se päättyy aina kyyneliin.)

Kiitos tästä postauksesta. <3

Vastaa
Iidaafel 19.11.2017 - 18:04

Kiva kuulla Saranda <3 Kiitos! Mulla luistelu menee, mutta pelit ei… biljardi tai keulaus, niin kellään ei ole hyvä mieli haha!

Vastaa
Piknik Eväät Treffeille | Tallinna Uutiset 17.7.2020 - 12:49

[…] Millaiset on hyvät treffit? 15 vinkkiä hyville treffeille – Metsäretki-Ihan mahtavaa on lähteä metsään nauttimaan luonnosta ja ottaa eväät mukaan. Mikä vois olla parempaa kun istua kivelle juomaan kahvia termarista! Nuuksio, seurasaari. […]

Vastaa

kommentoi postausta