Home » Minun Babyshowerit

Minun Babyshowerit

by Iida Åfeldt

y0xqX0QQ.jpeg

WwOXnQsQ.jpeg

Y6xS0v6A.jpeg

Eilen minut päästiin yllättämään. Ihanat läheiset olivat järjestäneet vauvakutsut. 

Vielä jonkin aika sitten ajattelin, että vauvakutsut on kamalaa materiahömppää ja liian jenkkiä. Raskauduttuani aloin ajatella, että ehkä minä sittenkin haluan tälläiset juhlat, vaikka aiemmin olin kovaan ääneen huudellut, että “minä en sitten babyshowereita halua”.  Minulla kun ei ole ollut edes polttareita, niin babyshowerit nyt edes vähintään! Ja niin minun ystäväni sitten osasivat yllättää. 

pPjg8-mA.jpeg

OmJdzvtw.jpeg

pPAlAhcw.jpeg

Minun yllättämiseni onkin aika vaikeaa ja hyvät ystäväni sen tietääkin. Jos saan vähänkään vihiä, niin alan salapoliisiksi. En todellakaan tee yllättämistä helpoksi, olen järkyttävän utelias ja kyylään kaikkea mahdollista, josta saisin jotain vihiä. Eilisen aamupäivän olin sovituilla menoilla. Tampereen suunnalla asuva ystäväni ilmoitti tulevansa Helsinkiin ja ehdotti tapaamista. Hän tarjoutui hakemaan minut Helsingin keskustasta autolla aamumenojeni jälkeen. Hieman osasin siis aavistella jotain, sillä hän ei useinkaan tule Helsinkiin. Olimme jutelleet, että menemme isompaan markettiin, koska minä en ilman autoa useinkaan pääse isoille ruokaostoksille ilman vaivaa. Ajomatkalla ystävä sanoi, että hänellä on hirveä vessahätä, ja halusi käydä minun luonani vessassa ennen kauppareissua. Hetken pyörittelin silmiäni, mutta moni ystäväni inhoaa julkiasia vessoja ja olihan minulla itsellänikin oikeastaan vessahätä, joten en ihmetellyt enempää. Ja niinpä se vessareissu muuttui yllätysjuhliksi. 

eDQJkKew.jpeg

lzgOftBA.jpeg

wuyJ-t0Q.jpeg

Vaikka vähän osasinkin aavistella juhlia, niin tärkeintä oli jotenkin se, että minua varten oli kokoonnuttu. Minun ystäväni olivat siellä ja he olivat nähneet vaivaa ja ajatelleet minua. Tuntui todella upealta, tärkeältä ja kiitolliselta. Ihanaa, että minulla on ystäviä ja niin monia hienoa ja erilaisia ystäviä. Minua varten oli tehty jotain näin hienoa. Jokainen oli tuonut jotain syömistä mukanaan ja kaikki oli niin kauniisti aseteltu ja laitettu esille. Lahjaksikin sain itkuhälyttimen, joka oli vielä hankintalistallani sekä lahjakortin lastentarvikeliikkeeseen ja valokuvaukseen. Myös muuta ihanaa pientä ja söpöä mahtui lahjojen joukkoon. Mutta itkuhälytin oli kyllä aivan superjuttu! 

Näistä juhlista tuli todella hyvä mieli ja olen todella kiitollinen, kun saan olla näin hyvien tyyppien ympäröimänä ja olla rakastettu!

7Ke8FSHQ.jpeg

BeVQvkDw.jpeg

REE0msow.jpeg

T6_dUH2A.jpeg

Juhlien koristeista kiitos Juhlahumulle, josta koristeet juhliin oli saatu.

Kuvista kiitos Tiia Nyholm ja kakusta Pala Kakkuu <3

Ja kiitos teille ystävät ja perhe, kun osallistuitte juhliin!

-Iida

2 kommenttia

Saranda 6.8.2018 - 05:39

Ihanan näköiset juhlat! Todellakin olit ne ansainnut. <3

Vastaa
Iidaafel 6.8.2018 - 07:54

Kiitos! Niin oli aivan ihanat <3

Vastaa

kommentoi postausta