Home » Minun makuuni parhaat valmisruoat

Minun makuuni parhaat valmisruoat

by Iida Åfeldt

Elämä vauvan kanssa on todella hektistä. Ja minut se ainakin yllätti. Vauvan tarpeet menee aina omien edelle ja omat tarpeet odottavat. Meillä nukkuminen ei ole vahvuus, joten senkin suhteen aika on rajallista. Hyvällä tuurilla ehdin tehdä ruokaa, mutta on siinäkin homma. Mieti mitä teet, osta aineet kaupasta yleensä vielä huutavan vauvan kanssa, tee ruoka ja syö. En tosiaan ehdi toteuttaa tätä yhtälöä päivittäin. Olenkin tullut valmisruokien suurkuluttajaksi! Olen päättänyt, että valmisruuan syöminen on parempi kuin ei syödä ollenkaan. Ja olen sitä mieltä, että on oikeasti olemassa ihan hyviä valmisruokia, pitää vain osata löytää huonoista ne vähiten huonot.

Minulta toivottiin postausta käyttämistäni valmisruuista. Suosin gluteenittomuuden lisäksi kasvis- ja vegeruokia. Toki käytän myös liharuokia ja monia perinteisiä valmisruokia, kuten kinkkukiusausta ja perunasoselaatikkoa. Mutta nyt esittelen suosikkini, jotka kuvasin muutama päivä sitten Prismassa. Kuljin pitkin valmisruokahyllyä ja kuvailin suosikkejani. Voitte vaan arvata millaisia katseita sain!

Saarioisen Eväs-sarjaan kuuluu todella monia herkullisia salaatteja. Vegaanisia vaihtoehtoja sarjaan ei kuulu, mutta monia gluteenittomia ja maidottomia vaihtoehtoja kyllä. Ja sarjalla on gluteenittomia tuorepuuroja, jotka ovat nimensä mukaisesti näppäriä evääksikin ja menossa syötäväksi. Kuvan Cheddar bowl on suosikkini, kasvisruoka, johon proteiinia tuo kvinoa.

IMG_5407.JPG

Atrian uusi valmisruokasarja Vegyu on aivan paras. Kaikki tuotteet on lihattomia, mutta kaikki ei ole vegaanisia. Osassa on kananmunaa. Uunimunakas on usein päässyt ostoskoriin kuten myös Vegyuen valmiskastikkeet. Keitän kotona vain gluteenittoman pastan ja kastike päälle. Jos haluaa hienostella, niin vähän basilikaa ja juustoraastetta kylkeen!

Versofoodin Härkis valmisruoat on myös todella hyviä! Rakastan vuohenjuustoa ja sen takia punajuuripihvit vuohenjuustoperunoilla on lempparini. Ei vegaaninen vaihtoehto myöskään huono ole, maistuu!

IMG_5411.JPG

Saarioisen Balanssa sarjan ruoat on hyviä. Niissä on aina hyvä proteeinin lähde ja isosti kasviksia. Heille oli tullut myös vegaaninen ateriavaihtoehto! Balanssin kirjolohifileeateria on lempparini. Lohen seurana on lehtikaalipestoa ja uunijuureksia.

IMG_5412.JPG

Jokaiselle valmisruoat on täysin vegaanisia. Osa ruuista on myös gluteenittomia. Näissä on myös tosi reilu annoskoko, eli nälkä ainakin lähtee!

Käytetäänkö teille valmisruokia? Onko suosikkeja?

-Iida

5 kommenttia

Kotiinkuljetusten kannattaja 18.12.2018 - 15:29

Suosittelen ruokien tilaamista verkkokaupasta! Ei tarvii hikoilla kärsimättömyys vauvan kanssa ja tasapainotella koria vaunujen päällä. Tilauksen voi laittaa sisään just silloin, kun on sopiva hetki ja tarvittaessa jatkaa kun tilanne on taas rauhoittunut. Vaatii toki sitä, että suunnittelee jonkin verran etukäteen mitä meinaa syödä, mutta sittenpähän sitä ruokaa on kaapissa kun nälkä iskee. Varsinkin sitten kun kaupasta tarvii roudata myös niitä vauvaruokia, on tää ainakin meillä säästänyt hermoja ja äitiä moneen otteeseen!

Vastaa
Iidaafel 18.12.2018 - 19:20

Kiitos! Käytän tätä myös, mutta syön silti valmisruokia, aina en ehdi kokata. Ja pikkuostoksia hakee välillä kaupasta. Mutta nyt ehkä kuukauden olen käyttänyt kauppakassipalvelua ja onhan se näppärä ja helpottava!

Vastaa
Tuulitar 18.12.2018 - 21:41

Meillä käytetään valmisruokia (suutarin lapsilla ei ole kenkiä, eikä kokin muksuilla pottuja). Tosin viime aikoina pikaruoka ja valmisruoka valinnat on tehty sen perusteella, mistä syntyy suhteessa vähiten jätettä. En koe häpeää syöttäessäni lapsille eineksiä.

Vastaa
Iidaafel 19.12.2018 - 14:16

No toihin on mahtava tapa valita valmisruokia! Kokeilen itsekin tuota, kiitos <3

Vastaa
Valmisruuat | Uutiset Kotimaa 24.7.2020 - 22:43

[…] Minun makuuni parhaat valmisruoat – Lily.fi | Lily – Katso tästäpostauksesta parhaat vegaaniset valmisruoat. Valmisruoissa on mahdollista valita hyvää ja terveelliistä, vaihtoehtoja on valtavasti. […]

Vastaa

kommentoi postausta