Home » Mitä haluan kesältä? 10 asiaa

Mitä haluan kesältä? 10 asiaa

by Iida Åfeldt

Olen ollut lomalla jo reilun viikon. Ja onhan tämä nyt ihanaa! Olen tajunnut jo useampana kesänä, ettei lomalla tarvitse olla massiivisia suunnitelmia. Toki ihmiset kyselee lomasuunnitelmia ihan vain smalltalkin merkeissä ja toisinaan tulee tunne, että oonkohan nyt ihan dorka, kun minulla ei ole mitään suunnitelmia. 

Ulkomaanmatka tai matkustelu ei ole ainut tapa viettää lomaa. Kesällä Suomi on kauneimmillaan, joten haluan olla täällä. Täällä on valtavasti nähtävää ja kesällä moni kaupunki antaa parastaan kotimaassa. Minulle suunnittelemattomuus antaa vapautta ja rentouttaa. Saan päättää mitä teen ja mikä parasta, on aina valmis spontaaneille ehdotuksille. Loma on loma ja se voi todellakin täyttää tarkoituksensa ilman suunnitelmia. Minulle loman tarkoitus on rentoutua, ladata akkuja ja antaa hyvää syksyä varten.

fullsizeoutput_ae5.jpeg

Tänäkään kesänä en ole lähdössä lomalla ulkomaille. Kaikki raha sääsätetään vauvaan ja toisaalta en ehkä uskaltaisikaan lähteä enää tässä kohtaa kovin kauas. Ja oikeastaan ei voikkaan, neuvola pitää kyllä siitä huolen lähes viikottaisilla käynneillä. Tänä kesänä haluan valmistautua vauvaan, nukkua valtavasti varastoon ja laittaa paikat kuntoon. Lisäksi haluan tehdä kaikkea, mikä ei pian ole enää mahdollista samalla tavalla kuin nyt. 

DSC_0952.JPG

TÄNÄ KESÄNÄ HALUAN

  1. Käydä uimassa Allas Sea Poolilla ja Stadikalla (siis en ole koskaan käynyt) ja ihan vaan järvessä. 
  2. Käydä aamupaloilla ja lounailla yksin ja yhdessä ystävien kanssa, uusissa ja vanhoissa suosikeissa. Syödä enemmän yhdessä kuin yksin kotiolosuhteissa, eli pyytää ystäviä aamupalalle tai lounaalle.
  3. Lukea kaikki ne kirjat, jotka odottavat lukemistaan yöpöydän reunalla. Tai lukea edes yksi niistä (se on varmaan realistisempi).
  4. Käydä Turussa, Porvoossa ja Hämeenlinnassa ihan muuten vaan!
  5. Käydä Tallinassa kukkien ostoreissulla ja koristella koko koti täyteen kukkia!
  6. Tehdä käsitöitä, eli neuloa edes se yksi vauvan villatakki valmiiksi! Se yksi edes. Ja tehdä vauvalle peitto.
  7. Pestä ne helkkarin ikkunat ennen vauvan syntymää. En kestä katella niitä! Se ei tosin ole vauhdittanut hommia mitenkään…
  8. Syödä ihan valtavasti mansikoita, mustikoita ja herneitä. Ja pakastaa niitä, jotta vauva saa talvella soseita niistä.
  9. Kirjoittaa enemmän. Blogin lisäksi kirjaa.
  10. Viettää päiviä tekemättä mitään erityistä ja vaan olla (tämä on muuten yrityisen vaikeaa, vaikka kuulostaa ihanalta).

​Mitä sinä haluat kesältäsi?

-Iida

 

DSC_0954.JPG

 

4 kommenttia

learning to shop smart 3.7.2018 - 14:23

Tässä oma pieni kesälistani http://www.lily.fi/blogit/happy-life-mine/kesaloma-2018

Ihana kattaus. Haluaisin viitsiä panostaa ruokien asetteluun ja kattaukseen ihan arkenakin. Ehkä nyt lomalla tulee tehtyä sitäkin. Ja olen samaa mieltä, Suomen kesästä kannattaa nauttia. Me matkaillaan usein kotikaupungissa, ellei ole mahdollisuuksia lähteä sen kauemmas. Sekin tuntuu lomalta.

Vastaa
Iidaafel 4.7.2018 - 10:15

Kuulostaapa listasi kivalta! 

Ite tykkään panostaa kattaukseen, heti tulee parempi mieli syödä, vaikkei se syötävä asia olisi kummallinen 🙂

Ihanaa kesää <3

Vastaa
Saranda 4.7.2018 - 09:23

Aika hyvän kuuloinen lista. <3 Mäkin oon nykyään ihan simppeleiden listojen fani, silloin on ollut ihan parhaat kesät. 🙂

Vastaa
Iidaafel 4.7.2018 - 10:15

Kiitos! Oon ihan samaa mieltä <3

Vastaa

kommentoi postausta